Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Shimano GRX Di2 ST-RX815 Schakel-/Remhendel Disc Rechts, zwart

ID: 1008029

Adviesprijs € 274,99
€ 238,99
- 13 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Shimano GRX Di2 ST-RX815 Schakel-/Remhendel Disc Rechts, zwart (black/anthracite)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

SHIMANO GRX - VERKEN VERDER DAN DAT
Ontworpen voor het rijden op ruwe wegen, door grind en modder, zodat u comfortabel en stressvrij kunt rijden waar u maar wilt en dat unieke gevoel van prestaties kunt bereiken. De eerste onderdelengroep die door Shimano is ontwikkeld voor grindritten. In plaats van grindrijders te vertellen wat ze nodig hebben, vroegen de ontwikkelaars van Shimano hen wat ze wilden. Shimano heeft twee jaar lang geluisterd en talloze uren met grindliefhebbers uit de hele wereld gepraat. Ze reden over stof- en grindwegen en smalle paden, kruisten beekjes en bergpassen om een idee te krijgen van hoe een Shimano Gravel groep eruit zou kunnen zien. Het resultaat van al deze reizen en ook nieuwe vriendschappen? Eerst de Shimano Gravel Alliance en nu de Shimano GRX - 's werelds eerste serie met speciaal voor grind ontwikkelde componenten.

Het doel is niet om de Gravel-scene te domineren of van richting te veranderen. Shimano wilde het wiel niet opnieuw uitvinden. De ingenieurs van Shimano houden van Graveln zoals hij is. Shimano wilde u en uw vrienden gewoon de kans geven om met een nieuwe groep componenten te rijden zoals u dat wilt. En de GRX doet dat ook.

En last but not least, de ontwikkelaars stelden zich een Shimano GRX-groep voor die topprestaties zou leveren in de grindraces en tegelijkertijd opties zou bieden die het betaalbaar maken voor prijsbewuste coureurs. Door het stellen van deze ontwerpdoelen heeft Shimano componenten ontwikkeld die ook geschikt zijn voor cyclocross, fietsavonturen en bijna elk vergelijkbaar type fietsdiszplin. Simpel gezegd, de Shimano GRX is de beste manier om zich vrij te bewegen en nieuw terrein te ontdekken op de Gravelbike.

E-TUBE
Dankzij de "Plug & Play" verbindingen van het E-TUBE platform en de D-FLY draadloze verbindingen, is het eenvoudiger dan ooit om de status van het systeem te controleren en aangepaste instellingen toe te passen voor DI2 en SHIMANO STEPS componenten met een PC, tablet of smartphone. 
Functies zoals SHIMANO SYNCHRONIZED SHIFT kunnen tijdens het rijden draadloos via Bluetooth worden aangepast. Bij elke start wordt automatisch gecontroleerd of er firmware-updates zijn om er zeker van te zijn dat de huidige versie op alle componenten werkt. De pc-, smartphone- en tabletapplicaties maken een snelle probleemoplossing mogelijk en vereenvoudigen het reparatieproces. E-Tube biedt een prachtige visuele implementatie van de SHIMANO STEPS real-time rijgegevens op uw smartphone.

SEIS - SHIMANO ELEKTRONISCH INTELLIGENT SYSTEEM
Een technologisch innovatief, geautomatiseerd schakelsysteem gebaseerd op het DI2-concept SEIS (SHIMANO ELECTRONIC INTELLIGENT SYSTEM).
De innovatieve schakeltechnologie van het SEIS is nog steeds gebaseerd op het SHIMANO INDEX SYSTEEM (SIS), waarvan de uitstekende schakelcapaciteit zich in de loop der jaren heeft bewezen. Het belangrijkste verschil tussen de systemen is dat het schakelen niet langer mechanisch maar elektronisch gebeurt.
Dit elektronische schakelsysteem is de laatste jaren door meerdere professionele fietsers uitgebreid getest onder alle denkbare omstandigheden, zoals regen, modder, extreme kou, op kasseien en zelfs een combinatie van deze factoren. Het omschakelen gebeurt door eenvoudigweg op een knop te drukken. Er is geen inspanning nodig om te schakelen, wat aanzienlijke voordelen biedt, aangezien de bestuurder altijd een stevige grip op het stuur heeft en zich kan concentreren op het rijden zonder te worden afgeleid door de versnellingspook. Het schakelsysteem maakt nauwkeurig en moeiteloos schakelen in alle situaties mogelijk, zelfs met koude handen of wanneer de bestuurder zich volledig heeft ingespannen. Bovendien kan de schakelcapaciteit niet meer door vuile of uitgerekte treinen worden beïnvloed, omdat het schakelsignaal elektronisch wordt verzonden. De bedieningstoetsen werken net als de mechanische DUAL CONTROL hendels van DUAL CONTROL, zodat het wennen aan het SEIS eenvoudig is.

DUBBELE BEDIENINGSHENDEL
DCL staat voor DUAL CONTROL LEVER. Het heeft rem- en schakelfuncties en is eenvoudig te bedienen. De verbeterde ergonomie is waarschijnlijk nog belangrijker voor de hoge standaard dan extra vertalingen. De technologie van de nieuwe schakelhendels brengt de stabiliteit van de MTB-technologie met zich mee en werkt zo nauwkeurig en soepel dat het mogelijk is om met slechts één vinger voor en achter te schakelen. Dit is echt een hoogtepunt van SHIMANO TOTALE INTEGRATIE. Om dat te begrijpen, moet je het gewoon zelf ervaren.
De DURA-ACE, ULTEGRA en 105 Dual Control schakel-/remhendels zijn geoptimaliseerd en zijn nu bijvoorbeeld voorzien van een minder zware koppeling aan de binnenzijde van het schakelmechanisme en de integratie van de kabel om het sturen te vergemakkelijken. De uiterst compacte en uiterst precieze vervaardiging van afzonderlijke onderdelen resulteert in een ongeëvenaarde schakelsnelheid.

REACH AANPASSEN
De remhendel is uitgerust met een handgreepbreedteverstelling. Hierdoor kan de handgreep zich aanpassen aan de grootte van de hand van de bestuurder, de rijstijl of de persoonlijke voorkeur.

SHIMANO SCHADUW RD+
Shadow RD+ betekent voor Shimano een geluidsarme aandrijving met een extra achterderailleurstabilisator, die de impact van de ketting vermindert om te voorkomen dat de ketting eraf springt.

Details

 • compatibele remmen: BR-RX810
 • rec. Remleiding: SM-BH90-JK-SSR / Remleidingaansluiting: recht
 • E-buisverbindingen: 2 / geen aansluiting voor sprinterschakelaar
 • met geïntegreerde greepbreedteverstelling en programmeerbare schakelstappen
 • Verhoogde afdekking voorkomt uitlijning en uitglijden van de afdekking
 • Ingetrokken duimuitsparing voorkomt dat de duimuitsparing naar boven glijdt
 • Antislipoppervlak en coating van de remhefboom
 • Verbeterde reminterventie en -prestaties
 • Hogere remhendelas en gebogen remhendel
 • Verbeterde grip en veiligheid op hobbelig en steil terrein en steil terrein
 • Hogere remefficiëntie vermindert vermoeidheid tijdens lange reizen
Alle modellen uit de serie Shimano GRX laten zien

In het kort

Compatibiliteit links
Compatibiliteit links
---
Compatibiliteit rechts
Compatibiliteit rechts
11 versnellingen

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
Racefiets
Type:
Dualcontrol
Versnellingshendel
Leveringsomvang:
rechter hendel
Compatibiliteit links:
---
Compatibiliteit rechts:
11 versnellingen
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1008029
EAN
4550170448707

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product