Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Batterijverlichting voor – Laat zien dat je er bent
Veilig onderweg zijn in de schemering of als het al donker is, is veel veiliger als je een compacte LED-batterijverlichting bij je hebt. Monteer deze in een paar eenvoudige stappen op je stuur en deze vergroot je zichtbaarheid aanzienlijk. Veel modellen koplampen hebben niet eens een aparte beugel nodig voor montage en demontage; dankzij slimme klemsystemen kunnen deze koplampen flexibel op elke fiets worden gebruikt. Moderne LED-lampen bieden een optimale lichtopbrengst bij een zo laag mogelijk energieverbruik. Veel LED-koplampen hebben, net als knipperende achterlichten, verschillende bedrijfsmodi, zodat je met één druk op een knop kunt overschakelen van een energiebesparende modus, naar een extra fel licht voor in het donker.

Batterijverlichting voor

5 Artikel
Filter
Terugzetten

Gewicht in g

g
g

Series

  • CatEye GVolt 1
  • Lezyne Hecto 2

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 2
  • 3
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Lezyne Hecto Drive 40 LED-Koplamp, rood/zwart
Lezyne Hecto Drive 40 LED-Koplamp, rood/zwart
Lezyne
Hecto Drive 40 LED-Koplamp, rood/zwart
Adviesprijs € 40,99 € 32,99
- 19 %
UITVERKOOP
CatEye GVolt 70.1 Koplamp, zwart
CatEye GVolt 70.1 Koplamp, zwart
CatEye
GVolt 70.1 Koplamp, zwart
Adviesprijs € 79,99 € 55,99
- 30 %
UITVERKOOP
Lezyne Hecto Drive 40 Koplamp, zilver
Lezyne Hecto Drive 40 Koplamp, zilver
Lezyne
Hecto Drive 40 Koplamp, zilver
Adviesprijs € 40,99 € 32,99
- 19 %
UITVERKOOP
MonkeyLink MonkeyLight 70 Lux Recharge Koplamp
MonkeyLink MonkeyLight 70 Lux Recharge Koplamp
MonkeyLink
MonkeyLight 70 Lux Recharge Koplamp
Adviesprijs € 89,99 € 52,99
- 41 %
UITVERKOOP
Lezyne Power Beam LED-Koplamp
Lezyne Power Beam LED-Koplamp
Lezyne
Power Beam LED-Koplamp
Adviesprijs € 129,99 € 103,99
gratis verzending
- 20 %
UITVERKOOP

Voorlicht fiets: veilig onderweg in het donker

Op de fiets is het van essentieel belang goed gezien te worden door automobilisten en ander verkeer. Daarbij is het fijn om zelf graag een scherpe blik op de weg te hebben in het donker. Daarom is voorlicht op je fiets een onmisbare accessoire. Je kan jezelf in gevaarlijke situaties brengen, omdat medeweggebruikers je niet op tijd opmerken. Daarnaast kan je zonder juiste voorverlichting elke heuvel, richel of gat in de weg net iets te laat zien, waardoor je lelijk kunt vallen of je fiets kunt beschadigen. Laat je licht daarom eens schijnen over het aanbod voorlichten dat je bij Bikester in het assortiment kunt vinden. voorlicht fiets voordelig online kopen

Goedegekeurde voorverlichting fiets

Een belangrijk onderscheid in de fietsverlichting voor je fiets, is dat tussen een voorlicht werkend op een dynamo of op batterijen. Er zijn een aantal verschillen om bij stil te staan. Fietsverlichting die werkt op een dynamo is altijd voorzien van de juiste energiebron. De dynamo zal altijd stroom genereren wanneer je hem benut. Dit heeft als voordeel dat je niet halverwege de rit zonder verlichting zult komen te zitten. Een nadeel bij een voorlicht op dynamo, is het uitvallen van dit licht bij stilstand op bijvoorbeeld een kruispunt. Je voldoet dan wel aan de wettelijke eisen omtrent het voeren van fietsverlichting, maar in werkelijkheid ben je op dat moment niet goed zichtbaar voor medeweggebruikers. Dit is gelukkig eenvoudig op te lossen door je dynamo voorverlichting aan te vullen met een los setje batterijverlichting. Zo verzeker je je van de voordelen van beide systemen. En mocht één van de lichtpunten het tijdens de rit begeven, dan heb je altijd de andere lampenset als reserve. De losse set op batterijen monteer je eenvoudig op je fietsstuur. Bijvoorbeeld direct naast je fietscomputer. Voor je eigen veiligheid in het donker heeft Bikester nog verschillende andere accessoires, waaronder:

  • Helmlampen
  • Zaklampen
  • Hoofdlampen

Voorlicht fiets - Licht op batterijen of oplaadbaar

Je veiligheid staat altijd voorop wanneer je voorlamp werkt op batterijen of op een oplaadbare accu. De voorlichten op onze online webshop variëren van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd. Gebruik je dagelijks je fiets, dan is een geavanceerde set met oplader zeker aan te raden. Je hebt dan geen batterijen nodig en de lichtopbrengst van zulke sets is bijzonder sterk. Ben je vaak met je kind onderweg en gebruik je daarvoor een aanhangfiets, dan is een extra setje verlichting geen overbodige luxe. Je klikt het achterlicht achterop de aanhangfiets en plaatst het extra voorlicht op het stuur. Vervoer je de kinderen in een fietskar, dan geldt voor de zichtbaarheid hiervan hetzelfde. Ben je het ploeteren door het donker op je fiets ook meer dan zat? Neem dan vandaag nog de juiste beslissing en duik in het assortiment van Bikester voor een goede fietslamp voorop de fiets!