Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Zone3 The Next Step Buoyancy Shorts 3/2mm Heren, zwart

ID: 854983

Adviesprijs € 89,00
€ 66,99
- 24 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    De maat valt normaal uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    XS sold out online
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
    XXL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Zone3 The Next Step Buoyancy Shorts 3/2mm Heren, zwart (black/green)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De originele drijfvermogensshorts zijn ontworpen om de zwemmers na de training te laten zien hoe zij hun houding en techniek hebben verbeterd met behulp van een 5:3mm. Voor sommige zwemmers is het verschil tussen 5:3mm drijfvermogen en geen drijfvermogen te groot, daarom biedt de 3:2mm optie de perfecte tussenoplossing.

De drijfvermogenskorte broek werd voor het eerst ontwikkeld door zone 3 in 2007. De "oorspronkelijke uitvinding" werd gemaakt van 5:3mm Smothskin materiaal, maar dankzij de overweldigende populariteit van dit product, heeft Zone 3 nu een minder levendige versie gemaakt, genaamd "The Next Step". Deze optie is gemaakt van hetzelfde Smoothskin materiaal als de originele shorts, maar met een dikte van slechts 3:2mm in tegenstelling tot het dikkere 5:3mm dikke materiaal. Deze korte broek is ontworpen voor sporters die hun zwemprestaties naar een hoger niveau willen tillen en hun techniek en efficiëntie willen verbeteren, maar minder lichaamsondersteuning nodig hebben.

De originele drijfvermogensshorts zijn ontworpen om de zwemmers na de training te laten zien hoe zij hun houding en techniek hebben verbeterd met behulp van een 5:3mm. Voor sommige zwemmers is het verschil tussen 5:3mm drijfvermogen en geen drijfvermogen te groot, daarom biedt de 3:2mm optie de perfecte tussenoplossing.

Het concept van dit product heeft al acht jaar lang geleid tot fantastische klantbeoordelingen. De drijfvermogensbroek heeft al duizenden zwemmers geholpen om hun lichaamspositie in het water te verbeteren en zo hun zwemtechniek te verfijnen. Ze zijn ontwikkeld als alternatief voor het gebruik van een boei omdat ze de drijver ondersteunen, maar met een natuurlijker gevoel van drijfvermogen tijdens het zwemmen. De nieuwste versie van deze shorts bevat nu een heupgordel die nog meer comfort biedt en een nieuwere print. De dunnere materialen die gebruikt worden in de 3:2mm shorts zorgen er ook voor dat ze minder opvallen als ze in een zwembad gedragen worden.

De drie hoofddoelen van de korte broek zijn
1. Voor beginnende of middelkrachtige zwemmers is de belangrijkste reden dat ze niet sneller kunnen zwemmen het gebrek aan stabiliteit in het midden van het lichaam en bij het raken van de voet. De kracht in de armen en de armtechniek zijn meestal goed, maar omdat ze niet horizontaal genoeg op het wateroppervlak rusten, zorgen ze voor een sterke lichaamsweerstand en 'eigen gewicht' waardoor het veel moeilijker is om effectief te zwemmen.
Met de drijfvermogensbroek wordt de zwemmer echter dicht bij de juiste horizontale en gestroomlijnde positie in het water gebracht, zodat de zwemmer een gewoonte ontwikkelt van hoe hij zich in het water moet voelen. Dit stelt de zwemmer in staat zich te concentreren op een effectievere beenslag en de voorwaartse beweging met elke armslag te verbeteren zonder het gevoel van 'vallende benen'.
Met de extra drijfvermogenondersteuning kan de zwemmer zich nog meer concentreren op het uitvoeren van de armbeweging zonder voortdurend te hoeven vechten om heupen en benen in een verhoogde positie in het water te houden.
Studies hebben aangetoond dat na verloop van tijd de houding, de snelheid en het uithoudingsvermogen van een zwemmer aanzienlijk kunnen verbeteren dankzij de training met drijfvermogensbroek.

2. Geschikt voor triatleten van alle niveaus die hun open water zwemtechniek willen verfijnen tijdens de training in het zwembad. Zwemmen met een wetsuit tijdens de wedstrijd is heel anders dan zwemmen zonder wetsuit. In dit geval moet de belangrijkste kracht uit uw bovenlichaam komen, terwijl het centrum van het lichaam en de benen de essentiële controle over de bewegingen geven. Deze korte broek zal u helpen uw open water techniek te verbeteren tijdens het trainen in het zwembad, waar het dragen van een volledig wetsuit meestal te heet of zelfs verboden is.

3. Geschikt voor gebruik in open water of wedstrijden als alternatief voor het dragen van een full body wetsuit (bij warm genoeg weer).

Dit product heeft al honderden positieve beoordelingen gekregen van zwemmers die aanzienlijke verbeteringen in houding, snelheid en uithoudingsvermogen hebben gezien door het trainen met drijfvermogensbroeken. Ondanks het grote gevoel dat deze korte broek de zwemmer geeft, is het nog steeds raadzaam om deze korte broek alleen te gebruiken voor specifieke trainingssessies en niet voortdurend tijdens de training.

Details

  • lager drijfvermogen in vergelijking met de oorspronkelijke drijfvermogenshort in vergelijking met de oorspronkelijke drijfvermogenshort
  • het concept heeft al 1000 eindzwemmers geholpen om hun techniek en snelheid te verbeteren
  • een nieuw ontwerp en een riem ontworpen voor comfort
Alle modellen uit de serie Zone3 Freewater laten zien

Uitrusting

Doel
Zwemmen, Open Water Zwemmen
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
Jammer
Toepassingsgebied:
Training
gebruik:
Openlucht-/Binnenbad, Open water
Materiaal
Bekleding:
100% chloropreen
Functies
Eigenschappen:
Chloorbestendig, Sneldrogend
benen
Beenlengte:
Kort
Pasvorm
Informatie over de grootte:
De maat valt normaal uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
854983
EAN
0700253438574

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product