Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Xpedo

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Xpedo - Fietspedalen van hoge kwaliteit!

Een fiets is niet compleet zonder de juiste onderdelen. Daarom vindt u bij Bikester.nl de beste fietsonderdelen tegen de scherpste prijzen. Één van de belangrijkste onderdelen van een fiets zijn de fietspedalen. Naast het feit dat ze het verbindingsstuk vormen tussen de fietser en de fiets, bieden ze de steun die uw voeten nodig hebben tijdens het fietsen. Het is daarom van essentieel belang dat u over degelijke fietspedalen beschikt. Met een stel geschikte fietspedalen zit u een stuk comfortabeler op uw fiets, waardoor u makkelijk en snel op uw eindbestemming zult arriveren. Bovendien dienen fietspedalen ter veiligheid op de weg, omdat ze veelal zijn uitgerust met reflectiestripjes die oplichten wanneer een andere weggebruiker zijn lichten op uw fiets laat schijnen. Daarom voorziet Bikester u van de meest hoogwaardige fietspedalen, die niet alleen kwaliteit bieden maar ook tegen zeer voordelige prijzen te verkrijgen zijn.

Fietspedalen van Xpedo, een verrijking voor uw fiets

In vroegere tijden zaten de voeten van fietsers met een clip bevestigd aan de pedalen. Hierbij zaten de schoenen vaak veel te los in de pedalen, waardoor de pedalen de belangrijke steunende factor misten. Tegenwoordig bestaan er daarom klikpedalen, waarmee uw voeten vast blijven plakken aan de trappers en u van dat beetje extra steun voorzien. Xpedo helpt u hierbij en biedt u kwalitatief hoogwaardige pedalen die u meer grip geven. De pedalen stellen u in staat om meer kracht uit te oefenen op de pedalen doordat u zowel druk kunt zetten als aan de pedalen kunt trekken. Bij dergelijke Xpedo pedalen horen speciale racefietsschoenen die u aan de pedalen kunt bevestigen. Met een simpele zijwaartse beweging komt de schoen weer vrij van het pedaal en kunt u eenvoudig afstappen.

Geen fiets zonder pedalen van Xpedo

De pedalen van Xpedo worden met de grootste zorg ontworpen. Met uiterste precies let men op de kleinste details, met een duurzaam en comfortabel resultaat. Xpedo staat bekend om haar perfect afgewerkte ontwerpen en zal dan ook geen half werk leveren. Xpedo is constant bezig met het vernieuwen en verbeteren van de pedalen en neemt enkel en alleen genoegen met de hoogste standaard. Xpedo stelt zich tot doel om uw ervaring met het fietsen zo optimaal mogelijk te maken. Daarmee kennen de pedalen van Xpedo drie grote voordelen:

  • Duurzaam
  • Comfortabel
  • Prestatie bevorderend
De unieke designs van de Xpedo pedalen bieden u de perfecte begeleiding om uw doelen te verwezenlijken. Ongelukken zitten in een klein hoekje, maar met de pedalen van Xpedo gaat u altijd veilig op pad. De Xpedo pedalen zijn zo ontworpen dat ze precies zijn afgestemd op de sport en perfect aansluiten op de voet. Zo biedt Xpedo speciale schoenen voor freeride, MTB, freestyle en tracking. Voor iedere sport heeft Xpedo speciale aanpassingen gedaan, die ervoor zorgen dat de pedalen jouw prestaties nog beter ondersteunen. De Xpedo pedalen zijn bovendien bestand tegen de meest ruige omstandigheden. Daarmee bent u ieder terrein de baas en zult u nooit voor onaangename verassingen komen te staan. Dit biedt u de kans om uw grenzen te verleggen en tegelijkertijd te genieten van het gemak van Xpedo. De pedalen zijn ultradun en wegen bijna niets waardoor u nauwelijks weerstand zult ondervinden. Bovendien zorgt de combinatie van aluminium en staal ervoor dat de pedalen niet alleen licht maar ook oersterk zijn. Daardoor zijn de Xpedo pedalen bestand tegen vrijwel alle omstandigheden en hoeft u niet te vrezen voor beschadigingen. De pedalen bieden een uitstekende grip door middel van het gekartelde profiel dat aan beide kanten is aangebracht. Met de extra steun die de robuuste materialen bieden kunt u er zeker van zijn dat uw fiets lang meegaat en u bovendien uw lichaam minder belast. Van de langeafstandrijder tot de sprinter, Xpedo brengt het beste van beide werelden samen in één pedaal.

Xpedo, daar kunt u op bouwen

Een fiets zonder een stel degelijke fietspedalen is geen fiets te noemen. In de ogen van Xpedo completeren de pedalen de fiets. Men is dan ook constant bezig om te innoveren en de Xpedo pedalen te verbeteren, zodat u nog comfortabeler op uw fiets zult zitten. Of u nu pedalen zoekt voor de gewone schoen of speciale pedalen die speciaal zijn afgestemd voor een bepaald soort fietsschoen, bij Xpedo kunt u altijd terecht. Xpedo is al meer dan 30 jaar dé specialist in fietspedalen, ontstaan uit passie en innovatie van een familie met een diepgegronde liefde voor de fiets. 's Werelds grootste pedalen fabrikant is uw nummer één merk voor de juiste pedalen die u helpen uw doelen te bereiken. Of dit nu gaat om het bereiken van de finish, het maken van een gewaagde sprong, een ongekende afstand behalen tijdens een ritje tracking of gewoon het dagelijkse fietstochtje naar het werk, Xpedo staat altijd voor u klaar. Zoekt u naar pedalen waarmee u veilig en comfortabel op uw fiets zit? Dan is Xpedo precies wat u zoekt.