Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Je fiets verdient het beste - Goede onderdelen voor een betere fiets

X-Socks

9 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
 
Pagina 1 van
1

x-Socks sokken voor running, marathon en cycling

Meer dan tien jaar geleden behandelde X-Technology Swiss R&D AG het probleem van de blaren op de voeten. Professor Bodo W. Lambertz, hoogleraar economie, bedrijfsadviseur en ondernemer, wilde nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen die individueel zijn afgestemd op het toepassingsgebied en de vorming van blaren op de voet voorkomen. De ontwikkeling van de X-socks heeft een revolutie teweeggebracht in het sport- en outdoor bereik en tot op de dag van vandaag zijn de producten verbeterd en is er nieuwe functionele sportkleding voor alle sporten ontwikkeld. X-Socks Online Shop

Toepassingsgebieden van de X-socks

De toepassingsmogelijkheden van de x-socks zijn uitgebreid. Voor elke sport is het juiste product ontwikkeld: Of het nu gaat om fietsen of mountainbiken, fitness of voetbal, hardlopen of nordic walking. Ook voor wandelen en wintersporten - je vindt altijd het juiste product voor jouw behoeften. En niet alleen voor sportactiviteiten - er zijn zelfs x-socks beschikbaar voor je zakelijke outfit. X-Technology Swiss R&D AG ontwikkelt x-socks in verschillende lengtes: Sneaker-, Lowcut-, All Around- en Longsocks zijn onderdeel van het assortiment (oplopend naar grootte). Individuele sokken voor de verschillende behoeften van dames, heren en kinderen zijn ook beschikbaar.

Innovatieve technologie

In tegenstelling tot andere sportartikelen in de kledingindustrie is het niet het doel van de X-socks om zweet uit het lichaam te verwijderen. Juist zweet is nodig om het lichaam te beschermen tegen oververhitting tijdens sportactiviteiten. Om deze reden wordt het zweet op de huid verminderd, maar niet volledig verwijderd. Alleen zo kan worden voorkomen dat de bovengenoemde warmteophoping op de huid, slecht genezende en pijnlijke blaarvorming, onaangename drukpunten en huidschaafwonden of zelfs krampen optreden.

Productie en materialen

De productie vindt plaats op het hoogste niveau en met de beste materialen:
  • nylon
  • katoen
  • polypropyleen
  • elasthaan
Het gebruiksdoel van de x-socks bepaalt de individuele samenstelling van de bovengenoemde materialen. Uiteraard wordt bij de productie rekening gehouden met factoren als geslacht, uitrusting (links/rechts) en pasvorm. Elk product wordt voorzien van de bijbehorende informatie.

Doeltreffendheid van x-socks

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, producttests in vakbladen en meningen van kopers kunnen niet verkeerd zijn: De innovatieve x-socks maken deel uit van elke sportactiviteit.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes