Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

X-Bionic Twyce G2 Hardloop Shorts Heren, zwart

ID: 941571

Adviesprijs € 159,00
€ 77,99
- 50 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten
Maattabel

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Maat
  • Choose Maat
    Vind jouw maat
    Productspecifieke maatinformatie:
    Maat valt kleiner uit
    Fit:
    Nauwsluitende pasvorm
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
    XL sold out online
    XXL sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

X-Bionic Twyce G2 Hardloop Shorts Heren, zwart (black melange)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Ren sneller zonder oververhitting! Twyce 4.0 Run Shorts Men van de X-BIONIC 4.0 generatie bieden u het grootste koeloppervlak van alle X-BIONIC running shorts. Ze rusten de hardlopers perfect uit om een hoog activiteitsniveau te behouden bij warm weer. Uw eerste voordeel is het gepatenteerde, bekroonde en ongeëvenaarde ThermoSyphon-systeem, de volgende generatie van het 3D Bionic Sphere systeem aan de voorkant. De complexe 3D-structuren en Y-vormige elementen zorgen voor een maximale luchtuitwisseling. Het koelt af als je zweet en verwarmt als je bevriest - en bereikt deze verwarmings- en verkoelingseffecten sneller en efficiënter dan ooit tevoren. Je tweede voordeel: Deze precisie-gemaakte functionele kleding voor lopers is vervaardigd in Retina ultra hoge resolutie kwaliteit. U voelt het verschil in de zeer effectieve dichtheid, de intensieve overdracht van functies en de nauwkeurig gedefinieerde functionele zones.

3D-Bionisch Bolsysteem
Het 3D-Bionic Sphere System laat de huid achter met restvocht dat het lichaam niet zo nat aanvoelt. Er zijn geen sensoren voor zweet. Het is pas wanneer druppels zich vormen en lopen dat we "nattigheid" waarnemen via deze mechanische stimulans. Zweetvangers absorberen dit vocht voordat het gevoeld kan worden, zorgen ervoor dat het verdampt en zich ontdoet van het vocht door de dynamiek van de warmte. Terug op de huid blijft een onmerkbare vochtfilm achter, die afkoelt. Omdat: Geen zweet. Geen koeling.

ThermoSyphon
De gepatenteerde ThermoSyphon structuur voegt een extra dimensie toe aan de bijzondere eigenschappen van het 3D Bionic Sphere System: Y-vormige elementen ondersteunen de natuurlijke thermodynamica en verbeteren zo het zweetmanagement.

Aircokanaal
Het aircokanaal in het borstgedeelte maakt deel uit van het klimaatkanaalsysteem. Fysiologische studies hebben aangetoond, dat het gebied rond de borstkas een optimale zone is voor effectieve en snelle airconditioning. Zonder de indruk van "koude" verspreiding door het lichaam, koelt de uitwisseling van verse lucht via dit kanaalsysteem de borstkas. De permanente luchtbeweging langs het Air-Conditioning Channel trekt ook effectief vocht uit de zweetzones en transporteert dit weg.

Actieve Alliantie
De zeer elastische actieve tailleband zorgt voor een goede pasvorm en ondersteuning zonder dat de beweging wordt beperkt of belemmerd.

IDEO-federatie
De ideaal ontworpen, ergonomisch geoptimaliseerde tailleband met een hogere snit aan de achterkant houdt het kledingstuk op zijn plaats, zelfs bij constante beweging.

Innerlap AirConditioning Zone
De binnenste dijen zijn minder koudgevoelig wat betreft de spierprestaties. Instinctief, weten we: Daar kunnen we onze koude handen knijpen en opwarmen om onze totale warmtegevoeligheid sneller in balans te brengen. In deze ruimte werd ook de Innerlap AirConditioning Zone geplaatst. De luchtdoorlaatbaarheid wordt in dit gebied verhoogd, de isolatielaag verminderd, waardoor de klimatisering wordt versterkt door luchtuitwisseling.

Zweetvallen
Geef overtollig vocht door. Zweet vormt een fijne vochtfilm op de huid. De druppels worden opgevangen in de zweetvallen en leiden naar de verdampingsoppervlakte expander. De verdamping vindt plaats op drie niveaus: Op de huid om af te koelen, in de zweetvangers kan overtollig vocht worden verwerkt, op de verdampingsoppervlakte Expander voor de uiteindelijke verdamping van overtollig vocht.

Twyce Koele Zone
In het borstgedeelte, het ruggedeelte en onder de oksels. Hydrofiele en hydrofobe vezels absorberen het overtollige zweet van het 3D-BionicSphere systeem, geven het door en laten het verdampen over een groot gebied om de koeling te bevorderen.

X-Bionische gedeeltelijke compressie
X-Bionische gedeeltelijke compressie maakt gebruik van compressie zonder de koeling te verwaarlozen. Sport genereert warmte. In extreme situaties tot 1200 watt. De sporter laat 90 % hiervan via de huid los en houdt zo zijn lichaamstemperatuur op 37 °C. De X-Bionic gedeeltelijke compressie oefent gericht druk uit via 1 mm dikke staven. Links en rechts hiervan wordt een drukvrije zone gecreëerd zonder toepassing van mechanische druk, wat een negatief effect kan hebben op de bloedcirculatie van de huid. De bloedvaten blijven open. Gedeeltelijke compressie houdt rekening met de huid als koelvlak en kan zo de menselijke klimaatbalans optimaliseren voor betere prestaties.

Alle modellen uit de serie X-Bionic Twyce laten zien
Care instructions
40°C normal wash Do not iron Do not bleach Do not dryclean

In het kort

Pasvorm
Pasvorm
Nauwsluitende pasvorm
Informatie over de grootte
Informatie over de grootte
Maat valt kleiner uit
Met compressiewerking
Met compressiewerking
ja

Uitrusting

Doel
Trailrunning , Hardlopen
Geslacht
Heren
Belangrijkste informatie
Type:
Hardloop shorts
Seizoen:
Zomer
Beenlengte:
Kort
Uitrusting
Met sleuteltas:
ja
Zakken:
1 smartphonezak met ritssluiting
Functies
Eigenschappen:
Antimicrobieel, Sneldrogend, Zeer ademend
Verwerking
Riem:
Elastische band
Materiaal
Samenstelling:
88 % polyamide, 6 % polypropyleen, 6 % elastaan
Met compressiewerking:
ja
Pasvorm
Informatie over de grootte:
Maat valt kleiner uit
Pasvorm:
Nauwsluitende pasvorm
Modeljaar
2023
Artikelnummer
941571
EAN
7613418006484

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
X-Bionic Twyce G2 Hardloop Shorts Heren, olijf
Erhard
Grote Tijger
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Geweldige pasvorm en geweldige functionaliteit
22.07.2021