Online fietsenwinkel
Vind je cadeaus hier | Ontdek nu!
Als je voor 17 december bestelt, komen je cadeaus in de regel op tijd voor Kerstmis bij je aan.1
Helaas is het gewenste product op dit moment uitverkocht

Trail Boss Vouwband 29x2.4" TCS Slash Light, zwart

ID: 1016684

€ 62,99
€ 56,99 EUR
inclusief BTW excl. Verzendkosten
  • zwart

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

 • 62-622 | 29x2,4"
 • Bandenmaat kiezen
  62-622 | 29x2,4" - uitverkocht
  € 56,99
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.

Beschrijving

WTB Trail Boss Vouwband 29x2.4" TCS Slash Light, zwart

Het is een zeer ambitieuze doelstelling om de beproefde Trail Boss-band te verbeteren, maar het is precies wat WTB heeft gedaan. De nieuwe Trail Boss bouwt voort op perfectie met een agressiever loopvlakpatroon om het nieuwe toegenomen volume op te vangen. De royale afstand tussen de puistjes zorgt voor een betere tractie op losse en natte oppervlakken, terwijl de lichtvoetige erfenis behouden blijft. 

De grote laterale puistjes graven zich diep in elk oppervlak, of je nu in een buurt ligt of een noodstop maakt. Deze band, die vaak als achterband wordt gebruikt, biedt ook als voorband optimale tractie.

TCS
TCS-banden (Tubless Compatible System) zijn ontworpen volgens de ETRTO-normen en bieden de beste van 2 categorieën. Ze bieden de voordelen en betrouwbaarheid van een tubeless band en worden geleverd met het minimale gewicht van een tubular band. Dit veelzijdige systeem combineert de carrosserie en de loopvlaksamenstelling van uw keuze met een tubeless aramide kern.

TriTec + SlashGuard
Alle nieuwe MTB-banden van WTB zijn uitgerust met het nieuwe TriTec compound. Een compound bestaande uit 3 verschillende rubbermengsels die, afhankelijk van hun plaatsing in het loopvlak, verschillende tractie-, ondersteunings- en robuustheidseigenschappen bieden. 
De volledige basis van het loopvlak wordt ondersteund door een sterk durometerrubber dat zich tegelijkertijd uitstrekt tot de helft van de puistjes, waardoor zachtere puistjes kunnen worden gebruikt, zodat de band niet in elkaar klapt in de bochten.

De bovenkant van de centrale puistjes is gemaakt van een medium durometer mengsel om de tractie en robuustheid te garanderen zonder dat het rolvermogen op enigerlei wijze wordt aangetast. De tegenhanger hiervan zijn de laterale puistjes. Deze zijn uitgerust met een zachte compound om maximale grip en langzame rebound te garanderen.

Alle TCS Light-versies van de nieuwe WTB-banden zijn voorzien van Slash-Guard-technologie. De zijwanden werden bedekt met een beschermende nylon inzet, die extra bescherming biedt zonder het gewicht aanzienlijk te verminderen.

Details

 • verhoogde zijdelingse puistjes voor nog betere tractie op ruw terrein
 • de algemene afstand tussen de puistjes is vergroot
 • is perfect geschikt in combinatie met de Vigilante vooraan in combinatie met de Vigilante
 • Ondergronds: Los over hard / vuil / los / los / rotsachtig / nat
Alle modellen uit de serie WTB Trail Boss laten zien

Mening klant

Je mening is gevraagd Wees de eerste, die dit product beoordeelt