Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wolf Tooth Travel Tool Wrap, zwart

ID: 1260618

€ 65,00
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wolf Tooth Travel Tool Wrap, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Ontwikkeld door bikers voor bikers! Met deze Wolf Tooth Travel gereedschapsrol bent u perfect uitgerust voor zowat elke reparatie op de weg: Alles in één, compact ontwerp en robuuste constructie!

Want het Wolf Tooth team, dat belast is met de ontwikkeling van nieuwe producten, waardeert hoogwaardige, lichtgewicht apparatuur uit eigen ervaring zeer. De bende fietsers, avonturiers en trailerverkenners hebben de compacte haspel aangepast aan de behoeften die kunnen ontstaan op het gebied van tooling op fietstochten. Ook voor de huisnijverheidswinkel een absolute winst!

De extreem duurzame constructie van ripstop nylon en Cordura is gekozen om de zwaarste omstandigheden langs de weg te kunnen weerstaan. En dankzij de geanodiseerde aluminium ogen kan de gereedschapsrol ook veilig in de werkplaats hangen. Het onderste gedeelte kan worden ingeklapt om de hulpstukken en gereedschappen te beschermen tegen vuil en vocht bij werkzaamheden op de grond. Het bovenste vouwdeel kan in een autoportier worden geklemd en tovert in een handomdraai een mobiele werkplaats tevoorschijn. De binnenzakken en compartimenten zijn perfect voor het opbergen van al het Wolf Tooth gereedschap dat u bij u wilt hebben als u onderweg bent.

Of u nu een gereedschapsrol nodig heeft voor CX-Pitstops, voor reparaties op de weg, voor grindavonturen of voor uw schroevendraaierwerkplaats - dit is de perfecte keuze! Praktisch kenmerk: de draaggreep. Dit briljante bikeraccessoire is stijlvol afgerond met de opvallende Wolf Tooth graphics!

In het kort

Gewicht
Gewicht
600 g
Materiaal
Materiaal
Ripstop Nylon en robuuste Cordura stof

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Gereedschapstype:
Gereedschapskoffer
Toepassingsgebied:
Universeel
Materiaal
Materiaal:
Ripstop Nylon en robuuste Cordura stof
Afmetingen
Afmetingen:
Afmetingen: 68x46 cm (hoofdgedeelte), 60x20 cm bovenste vouwgedeelte (voor autoportier), 32x60 cm lager vouwdeel (werkvlak); de diameter bij het oprollen varieert
Gewicht:
600 g
Levering
Levering:
Geleverd ZONDER gereedschap!
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1260618
EAN
0812719022286

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product