Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wolf Tooth Remote Hendel voor Verlaagbare Zadelpennen Ø22,2mm, zwart

ID: 1260432

€ 91,00
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wolf Tooth Remote Hendel voor Verlaagbare Zadelpennen Ø22,2mm, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Wolf Tooth ReMote hendel voor Vario zadelpennen is ergonomisch, licht en eenvoudig te monteren. De afgedichte cartridge-lagers zorgen voor een soepele werking, en het vlakke ontwerp en de gefreesde structuur van het drukoppervlak ronden deze premium-upgrade voor uw verlaagbare zadelpen perfect af.

Compatibel met alle trekbare Vario-zadelpennen. De ReMote-hendel is eenvoudig te installeren en vereist weinig onderhoud - een vriend voor de eeuwigheid. Elk detail van de ReMote-bediening is het resultaat van een grondig onderzoek naar elk klein probleem dat zich heeft voorgedaan met de traditionele afstandsbedieningshendels. 

De ReMote van Wolf Tooth is het eerste aandrijfsysteem in de industrie met een afgedicht 21 mm patroonlager, dat zorgt voor een soepele werking en ongekende aandrijfkarakteristieken. Dankzij de CNC-gefreesde kabelgeleiding en een veiligheidsschroef met spanring is de Bowdenkabel niet meer versleten zoals voorheen. Nog een veiligheidsbonus: De Bowdenkabels kunnen worden ingekort en voorzien van een eindkap.

De ReMote-hendel is direct naast het stuur geïnstalleerd, waardoor de afstand die uw duim moet afleggen om te schakelen wordt verkleind. Het feit dat de schakelkabel iets langer is, maakt het gemakkelijker om weerstand te overwinnen tijdens het schakelen. Tegelijkertijd wordt het risico op het stoten van de knie tegen de hendel in technisch terrein verkleind.

Het Wolf Tooth team heeft ook een ingenieus vooraf bepaald breekpunt geïntegreerd, zodat de hendel bij een ernstige val wegbreekt. Vervangingsassen (rotatieassen) zijn goedkoop en gemakkelijk te vervangen - zodat u kunt genieten van uw tijd op het parcours!

Details

  • beide met in hoogte verstelbare zadelpennen, waarvan de instelcilinder zich aan de hendelzijde van het kabeleinde bevindt, en ook met die, waarvan de instelcilinder aan het andere uiteinde op de steun is gemonteerd

In het kort

Gewicht
Gewicht
38,00 g
Materiaal
Materiaal
6061-T6 aluminium

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Cyclocross, Gravel, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross
Materiaal
Materiaal:
6061-T6 aluminium
Afmetingen
Gewicht:
38,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1260432
EAN
0812719024099

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product