Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wolf Tooth Remote Hendel voor Drop Bars Ø31,8mm, zwart

ID: 1260453

€ 91,00
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wolf Tooth Remote Hendel voor Drop Bars Ø31,8mm, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De ReMote Light Action met 31,8 mm klem voor het racestuur is ontworpen om de dropbar op uw racefiets, cyclocrosser of grindfiets te passen! Deze gladde hendel staat in een vrijwel naadloze overgang naast uw steel.


Elk detail van de ReMote 31.8 is het resultaat van een nauwkeurig onderzoek van elk probleem, hoe klein ook, dat is ontstaan in verband met de conventionele afstandshendels. 


De ReMote van Wolf Tooth is het eerste aandrijfsysteem in de industrie met een afgedicht 21 mm patroonlager, dat zorgt voor een soepele werking en ongekende aandrijfkarakteristieken. Dankzij de CNC-gefreesde kabelgeleiding en een veiligheidsschroef met spanring is de Bowdenkabel niet meer versleten zoals voorheen. Nog een veiligheidsbonus: De Bowdenkabels kunnen worden ingekort en voorzien van een eindkap.


De ReMote-hendel is direct op het stuur geïnstalleerd, waardoor de afstand die uw duim moet afleggen om te schakelen wordt verkleind. Tegelijkertijd wordt het risico dat u uw knie tegen de hendel stoot op technisch terrein ook verminderd. Door ruimte te besparen in de zadelpen...


Het Wolf Tooth team heeft ook een ingenieus vooraf bepaald breekpunt geïntegreerd, zodat de hendel bij een ernstige val wegbreekt. Vervangingsassen (rotatieassen) zijn goedkoop en gemakkelijk te vervangen - zodat u kunt genieten van uw tijd op het parcours!

Details

  • Compatibel met alle trekbare Vario-zadelpennen.
  • Werkt beide met in hoogte verstelbare zadelpennen, waarvan de instelcilinder zich aan de hendelzijde van het kabeleinde bevindt, en ook met die, waarvan de instelcilinder aan het andere uiteinde op de steun is gemonteerd

Uitrusting

Doel
Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance
Accessoires
Soort accessoire:
Afstandsbediening
Levering
Levering:
1 x Wolf Tandafstandshendel
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1260453
EAN
0812719026123

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product