Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wolf Tooth Pack Master Linktang, rood

ID: 1260606

Adviesprijs € 43,00
€ 34,99
- 18 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wolf Tooth Pack Master Linktang, rood (red/black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De Wolf Tooth Pack Pliers zijn niet alleen een nieuw hoogtepunt op het gebied van designinnovatie, maar tegelijkertijd een nauwkeurig gemaakt, robuust gebruiksvoorwerp van de allerhoogste kwaliteit - een must-have voor touring, fietsverpakkingen of weekend-expedities met lichte bagage.

Er waren nog enkele tekortkomingen op het gebied van lichte multi-tools - maar deze multifunctionele tang kan helpen: Bandenlichters, verwijderen van ventielkernen, losmaken en vastdraaien van ventieldopmoeren en kettingborgtang: Deze tool kan veel doen!

Een geïntegreerde uitsparing biedt plaats aan twee reservekettingsloten. Superslank en met magnetische sluiting: het perfecte gereedschap voor onderweg!

Details

  • Werkt als een bandenlichter, voor het verwijderen van klepkernen, Losmaken en vastdraaien van de wartelmoeren van de klep en als kettingsluitingtang
  • Compatibel met 9-, 10-, 11- en 12-versnellingskettingen en kettingsloten
  • Compatibel met SRAM PowerLock Link, Shimano Quick-Link, KMC Missing Link en soortgelijke kettingsloten
  • Bandenlichters niet aanbevolen voor gebruik op carbon velgen

In het kort

Gewicht
Gewicht
38,50 g

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Gereedschapstype:
tang/mes/boor
Toepassingsgebied:
Ketting, Banden
Afmetingen
Gewicht:
38,50 g
Levering
Levering:
1 x Wolf Tooth Master Link
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1260606
EAN
0812719027069

Meningen van klanten

4.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
0
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Wolf Tooth Pack Master Linktang, zwart
Pacifici
Marcello
Vertaald uit Finse Naar origineel
Dat is een heel goed en ingenieus product. Ik vond het heel gemakkelijk om ketting-snelkoppelingen te openen, een beetje moeilijker, om ze te sluiten omdat er niet veel hefboomwerking is. Het quicklink-opbergsysteem en het ventielgereedschap zijn erg slim, het formaat is erg klein en perfect voor elke gereedschapstas.
06.12.2020