Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wera Tool-Check PLUS Ratel Set met Moersleutels

ID: 1220091

Adviesprijs € 143,99
€ 104,99
- 27 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wera Tool-Check PLUS Ratel Set met Moersleutels

Gereedschapscombinatie van een ratel, bit, moeren en een handklem in een zeer beperkte ruimte. Perfect als universele metgezel met een verscheidenheid aan schroeftoepassingen. Hoogwaardige bithouder met Kraftform Plus-handgreep voor aangenaam ergonomisch werken, waarbij blaren en eeltplekken worden vermeden. Hard gripzones voor hoge werksnelheid, softgripzones voor hoge koppeloverdracht. Bit ratel voor snel werken bij het schroeven met een machine of conventioneel handgereedschap is niet mogelijk door ruimtegebrek. Snelle omschakeling van links naar rechts en omgekeerd via de schakelhendel. Draai snel (met de duim) over het gekartel op de ratelkop. Eenvoudige bediening, zelfs met één hand. Ergonomische ratelkop/hendel: Krachtvormgeometrie met perfect gevormde contactvlakken voor de vingers. Door de directe bithouder in de ratelkop, kleinste gereedschapsontwerp voor lage werkhoogtes. Kleine terugloophoek van 6° voor nauwkeurig werken. Robuuste druppelgesmede volledig stalen constructie. Koppels van meer dan 65 Nm. De Rapidaptor-bithouder met snelspanhuls: Kan worden gebruikt als verlenging, voor bliksemsnelle bitwisselingen zonder hulpgereedschap, zelfs voor de kleinste bitmaten met slechts één hand. Stevige bits, voor universeel gebruik. Hand- en machinemoeren voor bijna alle toepassingen. Met Take it easy tool finder met kleurcodering op maat - om snel en eenvoudig het gewenste gereedschap te vinden. Handig om gemakkelijk vast te pakken, zelfs met vette handen. Met kogelval cricket. Voor zeskantschroeven en moeren. Gemaakt van mat chroom vanadium.

Details

  • eenvoudige verandering van richting dankzij de omschakelingshendel
  • fijn getand ratelmechanisme en kleine terugloophoek van 6
  • hoge robuustheid zonder koppelbegrenzing
  • Snelwisselhouder met Rapidaptor-technologie
  • met gereedschapsvinder Doe het rustig aan: Kleurcodering volgens de maten

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Beginnende fietsers, Zelf rijden, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Gereedschapstype:
Ratelsleutel, bit set
Toepassingsgebied:
Universeel
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1220091
EAN
4013288173003

Meningen van klanten

4.5
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Wera Tool-Check PLUS Ratel Set met Moersleutels
Michael
De RRP is een grap
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De set is geweldig. Gebruik het al geruime tijd privé en professioneel. Maar de adviesprijs van € 122 is brutaal. Maar op internet mag tegenwoordig alles als het om kortingen gaat.
20.11.2022
Wera Tool-Check PLUS Ratel Set met Moersleutels
Dieter
Heel goed
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Echt een goede set, voor alle kleine reparaties aan de fiets en al het andere in huis. Ook het vermelden waard is de extra houder voor de ratel en de belangrijkste bits voor onderweg.
03.06.2020