Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Wechsel

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Kamperen in stijl met Wechsel

Voor de complete kampeerervaring kun je terecht bij het Duitse merk Wechsel, dat werd opgericht in 1993. Het merk is een grote naam op het gebied van tenten, slaapmatten en slaapzakken. Het doel van Wechsel is het maken van perfect ontwikkelde tenten die niet alleen iedere omstandigheid aan kunnen, maar ook bekend staan om hun goed doordachte details. De producten van het merk zijn gemaakt op basis van eigen ervaringen, maar ook op basis van wensen van anderen.

Tent van Wechsel

Oprichter van Wechsel zocht jaren naar de perfecte tent

Jorg Schulze, de oprichter van Wechsel, was zelf een man die gepassioneerd was van het buitenleven toen hij besloot een expeditie te ondernemen vanaf de noordpool naar Kaapstad. Hij begon in Berlijn en reed meer dan 35.000 kilometer in de volgende zeven maanden. Hij sliep tijdens de gehele reis in een tent. Tenten in het algemeen speelden al een grote rol in zijn leven, bij zijn baan als outdoor retailer. Schulze naam ieder moment aan om nieuwe tenten te testen en ontdekt dat er geen een tent was die aan al zijn eisen voldeed. Op basis hiervan besloot hij het heft in eigen handen te nemen en zijn eigen bedrijf te beginnen. Zo werd Wechsel geboren.

Het begon met uitgebreide tests, die bij elkaar zo’n 18 maanden duurden. Zo kwam Wechsel steeds dichterbij het ontwerpen van de perfecte tent. In 1996 werd er een catalogus gepresteerd en konden de eerste tenten verkocht worden. Bij Wechsel speelt de gebruiker van de tent altijd een grote rol bij het produceren van tenten. Uniek bij Wechsel is dat alles binnen het bedrijf gebeurt. Door de jaren heen heeft Wechsel verschillende innovatieve ontwerpen en producten op de markt gebracht. In 2015 kwamen de slaapmatten in het assortiment. Deze en andere producten zijn verkrijgbaar bij Bikester.

De tenten en slaapzakken van Wechsel

Bij Bikester vind je een ruim aanbod van Wechsel producten. Je kunt hier in eerste instantie terecht voor de tenten, waaronder de klassieke Pathfinder en het wat nieuwere Pioneer model. De andere series die je bij ons kunt verkrijgen zijn de Wechsel Zero G Line van slaapmatten en de Wechsel Travel Line met tenten en slaapmatten. Voor een ultieme kampeerervaring kies je voor de tenten van Wechsel. Je profiteert onder andere van de volgende voordelen:

  • Innovatieve producten van topkwaliteit
  • Lichtgewicht tenten
  • De integratie van verschillende extra functies
  • Een breed assortiment van slaapzakken en -matten

Het maakt niet uit waar je naartoe gaat en waarvoor je een tent nodig hebt. De tenten van Wechsel zijn overal op voorbereid en dragen bij aan een onvergetelijke kampeerervaring. Ontdek hier het ruime aanbod van Wechsel producten bij Bikester.