Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

WD-40 Specialist Bike Ketting smeerspray 250ml

ID: 1435128

Adviesprijs € 16,99
€ 16,29
€ 65,16 / 1 l
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

WD-40 Specialist Bike Ketting smeerspray 250ml

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Dit product is ideaal voor fietsers die in alle weersomstandigheden op pad zijn. Een hoogwaardig PTFE-additief vermindert wrijving en slijtage. Het dringt diep door in de mechanica en laat een langdurige beschermende film achter die beschermt tegen corrosie en een soepele rijervaring ondersteunt.

Toepassing 
Goed schudden voor gebruik. Draai de sproeikop in de richting van de markering. Rechtstreeks aanbrengen op de te smeren zone. Voor een optimale werking laat u het product enkele minuten inwerken tot de oplosmiddelen verdampt zijn.

Belangrijk!
Vermijd contact met remmen of wielen.

WD-40 BIKE
WD-40 BIKE is een nieuw productassortiment dat speciaal is ontwikkeld voor het onderhoud van fietsen gedurende het hele jaar. Het gamma is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met wielerexperts. De producten zorgen voor de best mogelijke prestaties van uw fiets.

Kwaliteit en prestaties
WD-40 staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door regelmatig WD-40 BIKE producten te gebruiken, kunt u de levensduur van uw fiets verlengen. De BIKE producten zijn ontworpen en getest door technische experts en bieden de hoogste normen voor mecaniciens, werkplaatsen en fietsers.

Details

  • Soepel schakelen
  • Voorkomt roest en slijtage
  • Verbeterde prestaties van de ketting
Alle modellen uit de serie WD-40 Bike laten zien

Productveiligheid

Gevaar

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Vracht, E-mobiliteit, Beginnende fietsers, Zelf rijden, Vervoer van kinderen, Pendelen
Belangrijkste informatie
Type:
Smeermiddel
Type:
Kettingsmeermiddel
Toepassingsgebied:
Ketting
Levering
Levering:
1 x 250 ml spuitbus
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1435128
EAN
5032227005334

Meningen van klanten

4.5
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
WD-40 Specialist Bike Ketting smeerspray 250ml
Leo
Lijkt goed te werken, maar weet niet of ik het juiste doe, want alles is in het Duits
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Weet niet of het legaal is om een product te verkopen zonder Zweedse of Engelse waarschuwingen. Het is ook moeilijk om te proberen Duits / Frans / Nederlands te begrijpen en te weten of je het verkeerd doet
21.03.2022
WD-40 Specialist Bike Ketting smeerspray 250ml
Renate
ketting olie
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Alles geweldig
03.03.2022