Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Verzendkosten

    

Nederland

    

België

Kleine producten

ARTIKELSTANDARD
TOT € 69,- € 4,99
VANAF € 69,-Gratis

Fietsen, bulkgoederen

ARTIKELSTANDARD
Fietsen, bulkgoederen€ 19,99,-

Is mijn bestelling verzekerd voor transport? Zo ja, wat wordt er precies verzekerd?

Voor iedere bestelling die ons logistiek centrum verlaat, hebben wij een transportverzekering afgesloten. Deze kosten zijn voor onze rekening. U betaalt niets. De transportverzekering dekt alle schades en verliezen tot en met de goederenontvangst. U ontvangt in elk geval een onberispelijk, onbeschadigd pakket met de complete inhoud van de bestelling. Al het andere is onze zorg. Mocht er inderdaad iets beschadigd zijn, dan wordt het product eenvoudig en snel vervangen.

Door welk transportbedrijf wordt mijn bestelling afgeleverd?

Bikester werkt samen met DHL / UPS / Cargoline om uw bestellingen te bezorgen. Grotere en zware pakketen worden per expeditie verzonden. Zij worden ingeschakeld afhankelijk of u een kayak of alleen wandelschoenen besteld heeft. Nadat onze logistieke afdeling uw bestelling aan hen heeft afgegeven voor verzending, ontvangt u een verzendbevesting per e-mail. Hierin staat het track & trace nummer waarmee u het pakket bij onze bezorgpartner gemakkelijk kunt volgen. U kunt ook bij ons inloggen met uw klantgegevens en uw pakket volgen via de bestelgeschiedenis. De bezorging van uw bestelling door de pakketdiensten is tot aan uw voordeur, bij levering per expeditie wordt tot aan de stoeprand geleverd.

Wat zijn de verzendkosten voor winkelwagens met gemengde goederen?

De verzendkosten voor gemengde goederen (fietsen + kleine onderdelen) worden altijd berekend op basis van de bestelde fiets. Dus als je een fiets of e-bike bestelt, nemen we de verzendkosten voor de door jou bestelde kleine onderdelen over, ongeacht het bedrag. De bestelwaarde voor fietsen en e-bikes wordt altijd onafhankelijk van de bestelde kleine onderdelen berekend.

Ik wil het afleveradres wijzigen maar mijn bestelling is al verstuurd, kan dit nog?

We kunnen uw adres helaas niet meer wijzigen. De bezorgdienst zal het pakket op het opgegeven adres proberen te bezorgen. Mocht dit niet lukken zal het pakket automatisch worden geretourneerd, mits anders aangegeven door de bezorgpartner.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes