Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer
Vaude

VAUDE

The Spirit of Mountain Sports

Vaude - The Spirit of Mountain Sports

Het bedrijf VAUDE vervaardigd eersteklas outdoor producten met een focus op de bergsport. Met het zegel u201cMade in Germanyu201d, benadrukt deze firma de zorgvuldigheid waarmee wordt gewerkt. Net zo belangrijk als het leveren van de beste kwaliteit, is een milieuvriendelijk productieproces. Sinds 2001 werkt VAUDE dan ook volgens de strenge regels van bluesign®. VAUDE heeft hiermee al vele mensen overtuigd, en dat met goede redenen; de kwaliteit en functionaliteit van hun producten is al meerdere keren onderscheiden. Bergsport is de grote passie van dit bedrijf en hun jassen zijn dan ook zeer geliefd bij bersporters. De oprichter van dit kwaliteitsmerk leefde zelfs in de Alpen, om zoveel mogelijk in de bergen te kunnen zijn.

Bekijk de nieuwste kleding van VAUDE

Ontdek de nieuwe VAUDE collecties

Trendy e-bike trio: eBracket, eMoab shirt + shorts


Voor meer e-comfort en rijplezier

Vaude ontwikkelde de comfortabele eBracket rugzak speciaal voor de eisen van offroad e-biking. Dankzij de intelligente indeling van de compartimenten kunnen o.a. een extra accu, oplader, display en sleutel veilig en tegelijkertijd snel toegankelijk worden opgeborgen.

Vaude heeft het eMoab shirt en de eMoab shorts ook ontwikkeld voor de behoeften van e-biking. Omdat hogere snelheden op een elektrische mountainbike ook hogere windsnelheden betekenen, is de voorkant van dit duo winddicht. Bovendien overtuigen de individuele elementen met een geoptimaliseerde temperatuurregeling en maken ze ook goede sier op andere fietsen. „E-njoy your Ride!"

LESSEAM


Duurzame fietskleding met meer comfort

Met de LesSeam shirts en de SQlab LesSeam shorts voor vrouwen en mannen, presenteert Vaude functionele mountainbike kleding in een aantrekkelijk design met gereduceerde naden. De broek is ook voorzien van een zitkussen van ergonomiespecialist SQlab, wat trillingen effectief dempt en extra comfort biedt bij langere afstanden. Ontdek de LesSeam-collectie

AQUA LIGHT SERIE


Geoptimaliseerde, lichte fietstassen "Made in Germany"

Vaude maakt een einde aan grote, zware fietstassen voor fietsers en bikepackers. De nieuwe Aqua Light serie is niet alleen licht, maar ook waterdicht, robuust, flexibel en is — volgens de strenge Green Shape normen — PVC-vrij en klimaatneutraal geproduceerd. Bovendien kunnen de zakken snel worden bevestigd en verwijderd met een kliksluiting. Naar de tassen uit de Aqua Light-serie

VAUDE

784 Producten
Sorteren