Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

VAUDE Mineo Transformer 20 Rugzak, zwart

ID: 1887371

Adviesprijs € 160,00
€ 73,99
- 53 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • One Size
  • Choose Maat
    One Size sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

VAUDE Mineo Transformer 20 Rugzak, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Als je dit hebt, heb je alles - want de PVC-vrije Mineo Transformer Backpack 20 kan als fietstas aan de bagagedrager worden geklemd. Hij dient ook als comfortabele zakenrugzak en heeft een trolleybevestigingsfunctie voor je reistijden. Met de verstelbare plug and ride-bevestigingsrail kunt u de fietsrugzak in een handomdraai aan de bagagedrager bevestigen en losmaken. De rail verdwijnt dan eenvoudig in het snel opbergvak wanneer de fietsrugzak wordt omgedaan.

Het ruime hoofdvak heeft een insteekvak voor een 15,6" laptop en een pen- en drinkfleshouder. Een ander voorvak en een veiligheidszakje op de achterkant houden mobiele telefoon, documenten en papieren in de fietsrugzak binnen handbereik. Een superpraktische rubberen sleutelhouderband op de gevoerde schouderriem maakt het ontgrendelen van deuren een plezier, en het vlekbestendige materiaal is ongevoelig voor de dagelijkse stadsjungle.

QMR (Quick Mount Release) 2.0 - gebruiksvriendelijk montagesysteem
QMR (Quick Mount Release) 2.0 is een hoogwaardig en technisch geavanceerd bevestigingssysteem met haken voor uw VAUDE fietstas. De tweede generatie is nog gemakkelijker te gebruiken en kan worden afgesloten met een hangslot (bijv. een slot). Abus 145/20) direct aan de haak. Het QMR-systeem is geschikt voor bagagedragers met een buisdiameter van 8 tot 16 millimeter. Het toepassingsgebied omvat drie verloopstukken (8 /10/13 mm). De maximale belasting per zak is 12,5 kg.

Vent-Tex - Groot ventilatiekanaal ventileert de rug
Dankzij een geïntegreerde rugversteviging zit deze VAUDE-rugzak ook tijdens uw meerdaagse fietstocht stabiel en comfortabel. Bovendien zorgt het "Vent-Tex" rugsysteem voor stabiliteit van de rugzak. Als het er hard aan toe gaat, kunt u er zeker van zijn dat uw rug altijd optimaal geventileerd wordt dankzij het grote ventilatiekanaal langs de ruggengraat.

Plug and Ride 2.0 - eenvoudig instelbare bovenste geleiderail
Dankzij het Plug and Ride-bevestigingssysteem kunt u de bovenste geleiderail van uw VAUDE-tas eenvoudig aanpassen. De schuine sluiting voorkomt dat uw hielen aan de tas blijven haken tijdens het fietsen. Als u de fietstas als schoudertas wilt gebruiken, bergt u de rail gewoon op in de tas of vergrendelt u hem aan de bagagedrager met de QMR 2.0. Dus geen vervelend persen meer! De maximale belasting bedraagt 7,5 kg per zak.

Details

  • afneembare QMR haakrail
  • 2-in-1 rugzak en draagtas
  • bovenste draaggreep
  • gewatteerde rug
  • op trolley aanhechtbaar
Alle modellen uit de serie VAUDE Mineo laten zien

In het kort

Gewicht
Gewicht
1.220,00 g
Vakken/Zakken
Vakken/Zakken
duidelijk hoofdonderwerp, Notebookvak voor 15,6" (38,5 x 27 x 2,5 cm), achtercompartiment met rits, Opgezet voorzak, Pen en flessenhouder, Elastische sleutel-/kaarthouder op de schouderriem

Uitrusting

Doel
Dagelijks fietsen, Pendelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Categorie:
vrijetijds rugzak
Type rugsysteem:
zonder rugbeschermer
Maat
Totale volume:
20,00 l
Afmetingen (L x B x H):
48 x 12 x 34
Afmetingen
Gewicht:
1.220,00 g
Rugzak
Vakken/Zakken:
duidelijk hoofdonderwerp, Notebookvak voor 15,6" (38,5 x 27 x 2,5 cm), achtercompartiment met rits, Opgezet voorzak, Pen en flessenhouder, Elastische sleutel-/kaarthouder op de schouderriem
Gordel:
ErgoShape schouderbanden, borstriem
Houders:
Sleutelhanger, 1 bidon
Bijzonderheden:
reflecterende elementen
Drinksysteem
Waterreservoir:
Zonder
Levering
Levering:
1 zak
Materiaal
Materiaal:
Hoofdmateriaal: 100 % polyester (900D), TPE gecoat, geweven / voering - buitenkant: 100% polyester / coating: 100 % polyurethaan (150D), geweven, PU-coating
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1887371
EAN
4062218380028

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product