Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

VAUDE Mineo Commuter 17 Aktetas, zwart

ID: 1887359

Adviesprijs € 140,00
€ 101,99
- 27 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • One Size
  • Choose Maat
    One Size sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

VAUDE Mineo Commuter 17 Aktetas, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Een aktetas en fietstas in één - deze converteerbare kantoortas kan in één eenvoudige stap aan de bagagedrager worden bevestigd en er weer worden afgehaald met behulp van een plug-and-ride rail. Perfect voor woon-werkverkeer op de fiets en ook comfortabel om te dragen als je te voet bent - berg de rail gewoon op in het daarvoor bestemde zijvak. De Mineo Commuter Briefcase 17 heeft ook handige vakken: Je telefoon en andere kleine spullen verdwijnen in het ritsvak aan de achterkant, kranten, notitieblokken en snacks kunnen snel worden opgeborgen in het voorvak en het grote hoofdvak biedt gemakkelijk ruimte aan een 15,6″ laptop, documenten en zelfs een hele map.

Een intern vak voor een waterfles houdt je drankjes veilig opgeborgen en je schrijfgerei en sleutels kun je organiseren en snel terugvinden. Een multifunctionele margriet ketting bedrukt met reflecterende elementen kan worden gebruikt om andere spullen aan de tas toe te voegen of om hem aan je bagage op wielen te bevestigen. Het bluesign gecertificeerde, robuuste materiaal is PVC-vrij, vuilafstotend en trotseert de tegenslagen van het dagelijkse stadsleven.

Plug and Ride 2.0 - eenvoudig verstelbare bovenste geleiderail
Met het Plug and Ride-bevestigingssysteem kun je de montagerail van je VAUDE-tassen eenvoudig aanpassen. De mogelijkheid om de tas onder een hoek te bevestigen, betekent dat je hielen niet vast komen te zitten in de tas tijdens het trappen. En als je de fietstas mee wilt nemen, berg je gewoon de rail op in de tas of gebruik je de QMR 2.0 om de tas aan je bagagedrager te vergrendelen en voilà, je hebt een comfortabele schoudertas! Maximale belasting per tas is 7,5 kg.

QMR (Quick Mount Release) 2.0 - gebruiksvriendelijk bevestigingssysteem
QMR (Quick Mount Release) 2.0 is een hoogwaardig en technisch geavanceerd bevestigingssysteem met haken voor je VAUDE fietstassen. Deze tweede generatie is nog gebruiksvriendelijker en kan direct aan de haak worden bevestigd met een hangslot (bijv. Abus 145/20). Het QMR-systeem is perfect voor bagagedragers met een buisdiameter van 8 tot 16 millimeter. Bij de fietstas worden drie verloopstukken (8/10/13 mm) meegeleverd. Maximale belasting per tas is 12,5 kg.

Details

  • afneembare QMR haakrail
  • met pen, fles en sleutelhouder in het hoofdvak
  • Schouderriem met comfort schoudervulling
Alle modellen uit de serie VAUDE Mineo laten zien

Special Features

PFC-vrije impregnering

Om een duurzame beschermlaag tegen olie, vet, vuil en water te bereiken, is op dit product een fluorcarbon vrije DWR-impregnering (DWR = "durable water repellent") aangebracht.

bluesign APPROVED

bluesign APPROVED is een certificering voor textielproductie die garandeert dat er geen gevaarlijke chemische stoffen zijn gebruikt tijdens het productieproces. Deze certificering verifieert of een specifiek onderdeel van een product voldoet aan de hoge normen van bluesign zoals de stof, de gebruikte verf of een accessoire. ​

In het kort

Gewicht
Gewicht
1.060,00 g
Materiaal
Materiaal
Hoofdmateriaal: 100 % polyester (900D), TPE gecoat, geweven / voering - buitenkant: 100% polyester / coating: 100 % polyurethaan (150D geweven), PU-coating
Volume (l)
Volume (l)
17

Uitrusting

Doel
Dagelijks fietsen, Pendelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Type / gebruik:
Messenger Bag
Afmetingen
Grootteklasse:
15 - 30 liter
Gewicht:
1.060,00 g
Materiaal
Materiaal:
Hoofdmateriaal: 100 % polyester (900D), TPE gecoat, geweven / voering - buitenkant: 100% polyester / coating: 100 % polyurethaan (150D geweven), PU-coating
Bijzonderheden:
PFC-vrije coating (Durable Water Repellent)
Waterdicht:
Ja
Coating:
Ja
Maat
Volume (l):
17
Afmetingen (L x B x H):
31 x 42 x 11
Zakken & vakken
Buitenzakken:
gelapt voorvak, achter ritssluiting-vak
Binnenzakken:
overzichtelijk hoofdvak, Notebookvak voor 15,6" (38,5 x 27 x 2,5 cm)
Duurzaamheidsnorm
Duurzaamheidsnorm:
bluesign APPROVED
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1887359
EAN
4062218380103

Video

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product