Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
VAR - professioneel gereedschap voor klussers
VAR is sinds 1945 Europa’s grootste producent van hoogwaardig fietsgereedschap en verkoopt zijn producten wereldwijd. Deze Franse fabrikant levert de perfecte tools voor montage, onderhoud en reparaties. Zowel professionele fietsenmakers als hobbyisten vinden bij VAR het perfecte gereedschap: Op technisch gebied van het hoogste niveau, vakkundig en met de beste materialen gemaakt, robuust én eenvoudig te gebruiken. En dankzij de nauwe samenwerking met erkende designteams zijn de producten van VAR ook een genot voor het oog. Zo blijft klussen leuk!

VAR

7 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • blauw
 • zwart
 • transparant
 • bont

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

 • 2
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
VAR RL-41600 Gereedschap
VAR RL-41600 Gereedschap
VAR
RL-41600 Gereedschap
Adviesprijs € 13,99 € 11,99
- 14 %
UITVERKOOP
VAR PE-60220-C crank kap gereedschap voor Shimano Hollowtech II
VAR PE-60220-C crank kap gereedschap voor Shimano Hollowtech II
VAR
PE-60220-C crank kap gereedschap voor Shimano Hollowtech II
Adviesprijs € 4,99 € 3,99
VAR RL-97900 Tooth extractor voor Shimano Hyperglide & SRAM
VAR RL-97900 Tooth extractor voor Shimano Hyperglide & SRAM
VAR
RL-97900 Tooth extractor voor Shimano Hyperglide & SRAM
Adviesprijs € 8,99 € 7,99
VAR Randstuk voor vloermat, blauw
VAR Randstuk voor vloermat, blauw
VAR
Randstuk voor vloermat, blauw
Adviesprijs € 10,00 € 2,99
VAR Gereedschapsbidon
VAR Gereedschapsbidon
VAR
Gereedschapsbidon
€ 3,99
VAR Velglint 33m
VAR Velglint 33m
VAR
Velglint 33m
Adviesprijs € 65,00 vanaf € 13,99
 • Varianten:
VAR Tubeless Velglint 33m
VAR Tubeless Velglint 33m
VAR
Tubeless Velglint 33m
Adviesprijs € 30,00 vanaf € 15,99
 • Varianten:

VAR: Franse topfabrikant voor gereedschap

Je hoeft niet langer meer naar een fietswerkplaats om je fiets te laten maken, want dankzij makkelijk te gebruiken gereedschap kun je ook zelf aan de slag. VAR is een van de merken die het mogelijk maakt om zelf aan je fiets te gaan sleutelen. De handige en kwalitatieve onderdelen maken het voor jou nog makkelijker om dit gereedschap te gebruiken. Alle VAR producten die je bij Bikester kunt aanschaffen vind je op deze pagina!

Van klein merk naar de internationale top

Het Franse merk VAR is in 1945 opgericht in het plaatsje Chartres, vlakbij Parijs. Het is vandaag de dag een bekende fabrikant van hoogwaardig fietsgereedschap. Het merk heeft sinds de oprichting in recordtempo de West-Europese markt veroverd: vandaag de dag wordt het merk overal ter wereld verkocht. De producten staan bekend om hun duurzaamheid, nauwkeurigheid, technische kwaliteit en het eenvoudige gebruik.

In het begin werden de producten van VAR vooral gebruikt in fietswerkplaatsen. Inmiddels is het ook als hobbyist of amateurfietser mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het gereedschap van VAR. Het assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor onderweg. Bekijk bij Bikester het complete aanbod van VAR gereedschap!

Bekijk het assortiment van VAR bij Bikester

Het assortiment van VAR is uitgebreid. Je vindt hier alle het gereedschap dat je nodig hebt voor je fiets. De meeste producten zijn dan ook compact en klein, zodat je deze mee kunt nemen voor onderweg. Als er iets gebeurt kun je gewoon aan de kant van de weg het probleem herstellen: je hebt al het nodige gereedschap bij de hand. Wat kun je terugvinden in het assortiment van VAR bij bikester? Hier vind je het overzicht:

 • Sleutelgereedschap
 • Kettingzweep
 • Tandwiel verwijderaar
 • Wrench set
 • Kettingpons drukker
 • Multitool
 • Bandenlichters
 • Reinigingsborstel

Behalve de bovenstaande producten vind je nog veel meer andere soorten gereedschap van VAR. Alles wat je nodig hebt voor de reparatie van je fiets kun je van dit merk aanschaffen. Bekijk het aanbod zelf in onze webshop!

Ontdek de beste producten van VAR

Alle producten van VAR zijn van absolute topkwaliteit. En wanneer je lekker zelf aan je fiets wilt sleutelen of als je langs de weg komt te staan met een probleem aan je fiets, is het heel goed mogelijk om zelf het VAR gereedschap erbij te pakken. Het merk heeft zich aangepast aan de veranderende tijd en dit betekent dat de producten niet langer alleen in garages worden gebruikt. Ook voor jou zelf is het mogelijk dit gereedschap aan te schaffen. Of je nu een bandenplakset nodig hebt, een multitool of een cassette verwijderaar: je vindt het allemaal bij Bikester.

Alle VAR voordelen op een rij

Wat zijn de belangrijkste voordelen van VAR? Het merk heeft een aantal voordelen waar jij optimaal van kunt profiteren. Hier vind je ze op een rij:

 • Het gereedschap is voor iedereen, ook voor amateurfietsers
 • Het assortiment van VAR is zeer uitgebreid
 • Je kunt gemakkelijk en snel losse onderdelen bestellen
 • De producten zijn licht van gewicht en daardoor makkelijk mee te nemen

Wanneer zijn deze producten onmisbaar?

De producten zijn onmisbaar wanneer je regelmatig met de fiets op pad gaat. Je kunt dan zomaar een lekke band krijgen of tegen een ander probleem aanlopen. Met de juiste accessoires en het juiste gereedschap in je bezit kun je snel aan de slag met een reparatie en los je dit ook snel op. Je hoeft niet naar een fietswerkplaats om jouw fiets te laten repareren en daarnaast kun je dit ook eenvoudig en snel onderweg doen. Na een korte onderbreking kun je er weer tegenaan met je gemaakte fiets. Bekijk hier het VAR gereedschap en de accessoires voor jouw fiets!