Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

UVEX Sportstyle 706 Colorvision Bril, zwart

ID: 741065

Adviesprijs € 89,99
€ 40,99
- 54 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

UVEX Sportstyle 706 Colorvision Bril, zwart (black matt/urban)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Robuuste mountainbike bril met een goed deel van de levensstijl? Hier komt de uvex sportstyle 706 colorvision. De gespiegelde litemirrorruiten beschermen betrouwbaar tegen infraroodstraling en verminderen storende verblinding. De bril is individueel instelbaar door middel van de verstelbare neuskussens en de neusvleugels.

Speciaal hoogtepunt: Vanaf het seizoen 2018 zal de uvex sportstyle 706 colorvision deel uitmaken van de uvex colorvision collectie. Met de colorvision lenzen biedt uvex een nieuwe dimensie van kleurenschittering en contrast. Deze twee factoren zijn cruciaal voor het reactievermogen, de prestaties en de veiligheid, vooral in de sport. Met de uvex kleurzichtvensters wordt het invallend licht gericht op de ruit en wordt de waarneming verbeterd.

uvex ontwikkelde drie schijven voor drie verschillende toepassingen: Mountainbiken/bergsporten, stedelijke omgeving en het dagelijks leven. Individueel afgestemd op de betreffende omgeving, leveren de lenzen een briljante visuele ervaring en een gedetailleerde waarneming.

De uvex sportstyle 706 colorvision is verkrijgbaar in alle drie de lensvarianten:
"Buiten: Voor mountainbikers - verbetert het bruingroene contrast en de dieptewaarneming in het terrein. Zo wordt bijvoorbeeld het contrast tussen de route en het omliggende groene landschap met 45 procent vergroot.

"Stedelijk: Voor stadsverkeer - het grijze kleurenfilter verbetert het rood-grijze contrast en helpt om lichtsignalen zoals verkeerslichten of remlichten sneller te herkennen. Verkeersborden steken tot 23 procent meer af tegen de geasfalteerde omgeving.

"Dagelijks: Voor dagelijks gebruik - het bruine filter zorgt ervoor dat de kleuren helderder lijken, zelfs bij wisselende lichtomstandigheden. De contrasten worden tot 48 procent groter voor een blauwe lucht.

Polavisie
Bescherming tegen reflecties en andere irritaties. De polycarbonaat lenzen van de polavisieserie absorberen diffuus licht en beschermen zo de ogen betrouwbaar tegen overbelasting. Ze elimineren heldere reflecties en storende reflexen en transformeren diffuus in aangenaam licht.

supravisie
De supravisie-antiFog-coating gaat twee keer zo lang mee als de norm voorschrijft. 60 seconden geen mist in plaats van de voorgeschreven 30 seconden verhogen de veiligheid en bieden een duidelijk zicht in slechte omstandigheden.

kleurstelling
Meer contrast. Heldere kleuren.
Met de innovatieve uvex colorvision technologie kunt u meer zien: De lenzen met geïntegreerde kleur- en contrastfilters bieden u een onmiskenbaar zicht. Voor optimale zichtbaarheid, helder contrast en levendige kleuren.

zachte oorstukjes/zachte neuskussentjes/zachte neuspads
Zacht en vormstabiel voor een drukvrij draagcomfort. De zachte tempels kunnen koud gevormd zijn voor een perfecte houvast.

litemirror
De gespiegelde ruitcoating biedt extra bescherming tegen infraroodstraling. Dit wordt eenvoudigweg gereflecteerd en dus uit de buurt van het oog gehouden.

UV-bescherming
UV-absorbers direct geïntegreerd in de grondstoffenfilter 100% van de UV-straling tot 400 nm. Alle lenzen bieden 100% UVA-, UVB- en UVC-bescherming - de basis voor de bedrijfsnaamvan uvex: uv-ex.


Alle modellen uit de serie UVEX Sportstyle laten zien

In het kort

Glas-schijftype
Glas-schijftype
Weerspiegeld, Getint
Gletsjerbestendig
Gletsjerbestendig
Nee

Uitrusting

Doel
Gravel, Trailrunning , Hardlopen, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Gletsjerbestendig:
Nee
Glas-schijftype:
Weerspiegeld, Getint
Uitrusting
Frame:
Volledig frame
Neusstuk:
aanpasbare zachte brug
beugel:
koud instelbare zachte tempels
Bril lens
Naam lenzen:
stedelijk
100 % UV-bescherming:
ja
Bijzonderheden:
Mat Anti-Fog coating
Modeljaar
2023
Artikelnummer
741065
EAN
4043197297309

Video

Meningen van klanten

4.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
2
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
UVEX Sportstyle 706 Colorvision Bril, zwart
stambi
zeer goede bril
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Lichte bril met goede zonbescherming. Perfecte pasvorm dankzij verstelbare neuspads.
18.09.2020
UVEX Sportstyle 706 Colorvision Bril, zwart
domf
Goede bescherming tegen de zon
Vertaald uit Franse Naar origineel
De visie is altijd duidelijk en contrasterend: een sterkere polarisatie zou een echt extra comfort zijn voor reflecties op het water ...
30.07.2020
UVEX Sportstyle 706 Colorvision Bril, zwart
Ben
Prima
Fijne bril.Zit prima. Neusbrug is verstelbaar. Ondanks de ventilatie gaten kan hij toch nog beslaan bij beklimmingen maar tijdens afdalen is het ook zo weer weg.
05.12.2019