Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Unior

25 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Unior

Unior — Gereedschap voor elke gelegenheid!

Sommige reparaties aan je fiets zijn alleen zo duur, omdat je zelf geen speciaal gereedschap hebt. Maar hier komt Unior in beeld: dit bedrijf heeft voor bijna elke reparatie aan je fiets het passende gereedschap, waardoor tijd en stress bespaart blijft. Pech onderweg of een volledige montage in je garage, zijn met Unior geen grote uitdaging meer.

Sorteren
Pagina 1 van
1

Unior: hoogwaardig handgereedschap voor je fiets

Wie Unior zegt, zegt kwalitatief hoogwaardig handgereedschap. Dit merk is de oplossing wanneer je geen dure reparatie aan je fiets wilt laten uitvoeren. Unior is de fabrikant van handgereedschap dat je kunt aanschaffen om zelf met je fiets aan de slag te gaan. Het maakt hierbij niet uit of je in je garage aan je fiets gaat rommelen of dat je onderweg pech hebt en snel wilt handelen: het kan met het gereedschap van Unior.

Sloveens bedrijf met grote ambities

Unior is een bedrijf dat in Slovenië is opgericht. Het bestond eerst onder een andere naam en in 1947 is de naam verandert in Unior: een bedrijf dat per jaar meer dan 7,6 miljoen stuks gereedschap produceert. In de tweede helft van de 20ste eeuw ging de fabrikant zich meer en meer ontwikkelen in de productie van handgereedschap: eerst was het vooral gericht op universele gereedschappen. Vandaag de dag heeft Unior een zeer uitgebreid verkoop- en distributienetwerk dat zich over de hele wereld verspreidt. Voor het juiste fietsgereedschap kun je dan ook bij Bikester terecht, waar je veel Unior producten gemakkelijk en snel kunt aanschaffen.

Verstelbare vloerstandaard voor je fiets van Unior

Ruim aanbod voor alle fietsen

Het maakt niet uit wat je nodig hebt voor je fiets, Unior heeft het. Dit maakt het makkelijk voor fietsers om zelf aan de slag te gaan, zonder dat je naar een fietsenmaker moet gaan die waarschijnlijk hoge kosten rekent voor de reparatie. Met de aanschaf van Unior producten kun je nu zelf aan je fiets rommelen en veel geld besparen. We bieden complete sets aan van Unior, maar ook een groot aantal losse stukken gereedschap. Voor iedere reparatie aan je fiets vind je bij Unior het beste gereedschap.

Zelf je fiets maken wordt makkelijker met Unior

Het Unior gereedschap voldoet aan de belangrijkste normen en bestaat uit meer dan 5000 producten. Ontwerp, design en ontwikkelingen gebeuren bij Unior allemaal onder één dak en dat betekent dat je verzekerd kunt zijn van de beste kwaliteit. Met een speciale selectie van bike tools vind je hier gemakkelijk wat je zoekt. Zo weet je zeker dat je de juiste producten aanschaft waarmee je jouw fiets kunt repareren.

Hoe makkelijk kan het zijn om je eigen fiets te maken? Als je pech onderweg hebt kun je met het juiste gereedschap direct een oplossing vinden. Maar ook als je even wilt sleutelen aan je fiets kun je in je eigen garage aan de gang met de Unior producten. Bekijk van tevoren goed wat je nodig hebt, zodat je zeker bent van het juiste gereedschap.Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes