Fietsen Online Shop - Bikester
De nieuwe fietsen gaan van start

Triple2

4 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • rood
  • blauw

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Triple2 Bargup Shorts Vrouwen Dames, blauw
Triple2 Bargup Shorts Vrouwen Dames, blauw blauw
Triple2
Bargup Shorts Vrouwen Dames, blauw
RRP € 139,99 € 82,99
gratis verzending
  • Varianten: S
- 41 %
Triple2 Deel Merino Tencel Tanktop Dames, rood
Triple2 Deel Merino Tencel Tanktop Dames, rood rood
Triple2
Deel Merino Tencel Tanktop Dames, rood
RRP € 69,99 € 50,99
  • Varianten: S
- 27 %
Triple2 Bargup Shorts Mannen Heren, blauw
Triple2 Bargup Shorts Mannen Heren, blauw blauw
Triple2
Bargup Shorts Mannen Heren, blauw
RRP € 139,99 € 82,99
gratis verzending
  • Varianten: S
- 41 %
Triple2 Bargup Ocean Waste Econyl Enduro Shorts Heren, blauw
Triple2 Bargup Ocean Waste Econyl Enduro Shorts Heren, blauw blauw
Triple2
Bargup Ocean Waste Econyl Enduro Shorts Heren, blauw
RRP € 139,99 € 84,99
gratis verzending
  • Varianten: S
- 39 %

Opkomend duurzaam merk Triple2

Het Duitse Triple2 is een merk dat zich steeds meer profileert in de fietswereld. Met de fietskleding van Triple2 kies je voor stijl en duurzaamheid. De kleding is gemaakt in Europa en is speciaal voor alle fietsers die comfortabele kleding willen dragen van goede kwaliteit. Bij Bikester vind je een ruim aanbod van Triple2 fietskleding.

Fietskleding van het merk Triple2

Triple2: kleding voor overdag en op de fiets

Triple2 werd in 2010 opgericht in de Duitse stad München en is vandaag de dag een steeds groter wordende naam. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen van kleding dat je zowel overdag kunt dragen, maar ook wanneer je op de fiets stapt. De kleding van Triple2 is dus niet alleen mooi, maar ook tijdloos en duurzaam. Vooral de functionaliteit speelt een grote rol bij het ontwikkelen van kleding. Triple2 kleding maakt het mogelijk om in stijlvolle kleding naar je werk te rijden en aan het einde van de dag direct op de fiets te kunnen stappen voor een ontspannen rit.

Er worden hoge eisen gesteld aan design en kwaliteit. Triple2 is daarnaast ook een merk dat zich volop inzet voor duurzaamheid. Er worden dan ook alleen duurzame materialen gebruikt. Daarnaast is Triple2 ook niet vies van een uitdaging. Ze gebruiken hernieuwbare grondstoffen en gerecycled materiaal om de kleding te maken.

Ecologisch en sociaal verantwoorde kleding van Triple2

Je kunt de kleding van Triple2 samenvatten als trendy, duurzaam en multi inzetbaar. De fietskleding is ecologisch en sociaal verantwoord en dus ideaal voor fietsers die duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Met de kleding van Triple2 kun je kiezen voor kwalitatief hoogwaardige outdoor- en fietskleding die je ook overdag goed kunt dragen. Bij Bikester vind je een uitgebreid assortiment van kleding voor dames en heren. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten kleding: van model en materiaal tot kleur en maat. De producten van Triple2 zijn stuk voor stuk duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Daar kun je altijd verzekerd van zijn.

Duurzame outdoorkleding bij Bikester

Bikester helpt je graag met het vinden van goede outdoorkleding. Daarom kun je bij ons terecht voor het bestellen van je favoriete Triple2 producten. Ontdek leuke en stijlvolle wielertruien, MTB broeken, streetwear, fietsbroeken en -shirts. Zo kom je goed voor de dag, kun je na je werk direct op de fiets stappen zonder om te kleden en kun je volop profiteren van goed luchtige kleding die ook op de fiets lekker zit. En het duurzame aspect is ook een reden om te kiezen voor outdoorkleding van Triple2.