Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Trelock LS 760 I-GO Vision Koplamp, zwart

ID: 719005

Adviesprijs € 144,99
€ 102,99
- 28 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Trelock LS 760 I-GO Vision Koplamp, zwart (black)

Met de LS 760 I-GO VISION presenteert TRELOCK het nieuwe topmodel van de succesvolle serie accu-voorlichten. De LS 760 I-GO VISION heeft een LCD-display wat niet alleen de resterende verlichtingstijd tot op de minuut weergeeft, maar ook de veiligheid van de fietser verhoogt: Dankzij een ingebouwde sensor krijgt de gebruiker feedback over de horizontale oriëntatie van de LS 760 I-GO VISION op het display.

Deze innovatieve functie biedt extra veiligheid voor fietsers, door de tegemoetkomende weggebruiker niet te verblinden. Extra functies zoals de weergave van de tijd ronden de vele functies van het LCD-display af.

De verlichtingssterkte tot 100 Lux kan in 5 stappen worden geregeld. Zo is een optimale verlichting voor elke denkbare omgeving te allen tijde gegarandeerd. De zijverlichting zorgt voor extra veiligheid voor de gebruiker. De hoogwaardige lithium-ion accu wordt comfortabel opgeladen via de USB-interface.

De Powerbank-functie van de LS 760 I-GO VISION maakt het ook mogelijk omsmartphones onderweg op te laden met de koplamp-accu. Afhankelijk van het gekozen verlichtingsniveau levert de batterij tot 12 uur licht.

Details

  • Weergave van de resterende lichtduur
  • Accustand
  • Power-Level
  • De tijd
  • Verlichte tasten

In het kort

Stroombron
Stroombron
Accu/Batterij
Montage gereedschapvrij
Montage gereedschapvrij
Ja
Lichtsterkte
Lichtsterkte
100 Lux
Zichtveld
Zichtveld
120 m

Uitrusting

Doel
Downhill/Freeride, Trekking, Fietsreizen, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Voorlicht
Uitrusting:
Dagrijlicht, Automatische inschakeling, Knipperlicht
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Lichtsterkte:
100 Lux
Lichtduur (min):
720
Zichtveld:
120 m
Zichtbaarheid:
6500 m
Houder
Montage houder:
Gereedschapsloze standaardhouder voor alle TRELOCK-batterijen en voorlichten met accu
Montage gereedschapvrij:
Ja
Levering
Inclusief:
Houder, Oplader, Batterijen
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Details stroombron:
Lithium-Ionen batterij
USB-aansluiting:
ja
Modeljaar
2023
Artikelnummer
719005
EAN
4016167065192

Video

Meningen van klanten

4.5
8 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
4
5 Sterren
4
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Trelock LS 760 I-GO Vision Koplamp, zwart
Wolfgang
Het geld waard
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Omdat ik vaak in het donker op onverlichte paden reis, was ik op zoek naar een goed, helder licht voor mijn Pedelec. Deze lamp voldoet aan mijn verwachtingen. Positief: *Weergave resterende batterijduur *meerdere lichtniveaus *Oriëntatiesensor *zeer helder licht * hoewel het hulpstuk er niet zo vertrouwenwekkend uitziet, houdt het de lamp zeer goed vast, zelfs off-road zonder afstelling of losraken. *Dankzij de usb-c aansluiting is hij ook onderweg op te laden met een powerbank Negatief: *Het licht schijnt erg ver, maar ik had graag een iets betere randverlichting gezien. Dit is niet ideaal voor volledig onverlichte paden, vooral niet in bochten. Maar je voelt je nog steeds veilig, het felle licht compenseert de tekortkoming gedeeltelijk. *niet gemakkelijk te gebruiken met handschoenen, de knoppen hebben geen goed drukpunt Gevolgtrekking: Zou ik opnieuw kopen?
10.02.2022
Trelock LS 760 I-GO Vision Koplamp, zwart
Werner
Sterk licht
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik fiets maximaal 2 uur per dag en bezorg de krant. Bij de gemiddelde instelling gaat de lading 2 dagen mee. Dat is oke. Ook bij hogere snelheden > 35 kmh is de reikwijdte van de lamp voldoende. In bochtig terrein zou ik graag meer verlichting over de hele linie willen. Daarom een puntenaftrek. De aansluiting voor de USB-oplaadkabel maakt een solide indruk. De oude lamp stierf hier na 3 jaar. De lamp wisselen tussen 2 wielen is eenvoudig en snel. De lamp heeft inmiddels meerdere plensbuien zonder problemen doorstaan. Een goede keuze voor verlichting op landwegen. Bij het rijden tussen de huizen zou echter een bredere verlichting belangrijk zijn. Een zogenaamde dimknop zou ook goed zijn, waarmee je snel het volle licht kunt dimmen. Maar ik heb deze functietoets nergens gezien.
06.01.2022
Trelock LS 760 I-GO Vision Koplamp, zwart
Günter D.
Trelock LS 760 I-GO Vision koplamp
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De lamp is geweldig en een echte aanrader. De meegeleverde lamphouder kan eenvoudig zonder gereedschap worden gemonteerd. De armatuur kan net zo gemakkelijk horizontaal en opzij worden uitgelijnd, zodat deze niet verblindt. De helderheid is overtuigend.
30.12.2021