Online fietsenwinkel

Trangia

2 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • rood
  • zilver

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Trangia Gelbrander
Trangia Gelbrander
Trangia
Gelbrander
€ 7,90
gratis verzending
Trangia Veiligheidsfles 1000ml
Trangia Veiligheidsfles 1000ml
Trangia
Veiligheidsfles 1000ml
€ 18,99
gratis verzending

Trangia outdoor servies & kooktoestellen

Het Zweedse bedrijf Trangia produceert sinds 1925 hoogwaardige gedistilleerde spirituskokers van hoge kwaliteit, die zeer populair zijn bij outdoor sporters over de hele wereld. Ze kunnen worden gebruikt voor wandelingen van hut naar hut of voor een meerdaagse fietstocht. De gebruikers zijn onder de indruk van de hoge functionaliteit en het comfort van deze kooktoestellen. trianga gasfornuis camping

Trangia kookgerei in verschillende afmetingen

Voor outdoor liefhebbers is het Zweedse bedrijf Trangia bijzonder populair, want al bijna 90 jaar worden er verschillende gasfornuizen geproduceerd die bijzonder stabiel, eenvoudig te bedienen en zeer duurzaam zijn. Waar vroeger vrijwel alle modellen met spiritus werkten, zijn er tegenwoordig ook complete sets beschikbaar waarin het water en de noedels met een gasbrander worden gekookt. Bijzonder slim is de hoge functionaliteit van elke individuele Trangia fornuisenset. Aangezien er in de Zweedse wildernis vaak een lichte wind waait, hebben de individuele kooktoestellen een windscherm dat het koken bijzonder gemakkelijk maakt. Afhankelijk van het model zijn er ook potten, pannen en zelfs een waterketel van verschillende afmetingen waarmee je warme thee kunt bereiden. Een ander praktisch kenmerk handig voor fietstochten is dat de afzonderlijke onderdelen van de set gestapeld kunnen worden, zodat ze nauwelijks plaats innemen in de fietstassen van je fiets. Een riem bevestigt de afzonderlijke elementen zodat er niets in de fietstas kan glijden. Wat bevat een standaard Trangia set?

  • twee potten van verschillende afmetingen
  • grote koekenpan
  • theemaker
  • windscherm
  • Grijptangen en riemen

Vormen, functies en materialen van de Trangia

Een groot voordeel van de Trangia fornuisenset is de grote veelzijdigheid, het lage gewicht en het stabiele materiaal. Elk model heeft twee potten van verschillende afmetingen, een praktisch windscherm, een pan voor het bakken van vis, vlees of eieren en een grijper waarmee de hete pan zonder problemen kan worden gegrepen. Zulke kookgerei is in principe geschikt voor drie tot vier personen, zodat jij en je hele gezin in het weekend een fietstocht kunnen maken en snel worstjes kunnen grillen, thee kunnen maken of onderweg soep kunnen opwarmen. De gebruikte materialen zijn aluminium, dat zich kenmerkt door een snelle en gelijkmatige warmteverdeling en een zeer lichte stof. Het oppervlak krassen en slijtage is minder snel en de Trangia sets met Ultralicht aluminium hebben een materiaal dat 50 procent sterker is dan conventioneel aluminium. Dit maakt het kooktoestel lichter. Spoel de potten en pannen na het koken af met een eenvoudig reinigingsmiddel, maar gebruik geen harde of krassende borstels, omdat deze de warmtegeleidende eigenschappen beïnvloeden.