Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
TOKEN – Innovatieve producten voor gepassioneerde rijders
Passie, innovatie en vakmanschap dat zijn de merkwaarden van TOKEN. Al meer dan 10 jaar heeft het merk zich als missie gesteld om als dé fietsonderdelen-specialist iedere fietser van vernieuwende en kwalitatief hoogwaardige producten te voorzien. Naast alle behaalde successen, focust TOKEN op het continu verbeteren van de producten, om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die ambitieuze fietssporters aan de producten stellen. Daarom test TOKEN de producten uitvoerig in het laboratorium en in de praktijk. Of het nu gaat om binnenlagers, balhoofden of aandrijfcomponenten, TOKEN levert betrouwbare onderdelen die het verschil maken.

TOKEN

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Fietsonderdelen van TOKEN

Als fietser ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar manieren om je prestaties te verbeteren, of je nu op professioneel vlak fietst of juist als hobby regelmatig een rit fietsen. Je wilt hoe dan ook je fietsprestaties verbeteren om volop te kunnen genieten van de tijd die je op de fiets spendeert. Het bedrijf TOKEN houdt zich bezig met het produceren van fietsonderdelen en gereedschap en in de afgelopen 10 jaar is het merk uitgegroeid tot een absolute specialist op dit gebied.

Trapas set van Token

Uitgebreid testen en verbeteren zorgt voor topproducten

TOKEN focust zich altijd op het verbeteren van producten en zorgt er daarmee voor dat er wordt voldaan aan de hoge eisen van fietssporters. Bij TOKEN draait het allemaal om passie, innovatie en vakmanschap: deze drie kernwaarden zorgen ervoor dat het merk altijd bezig is om de beste producten op de markt te brengen. Het merk heeft door de jaren heen al heel wat goede producten gepresenteerd, waar fietsers wereldwijd gebruik van maken. Je kunt hier dan ook onder andere terecht voor aandrijfcomponenten, balhoofden en binnenlagers.

De fietsonderdelen van TOKEN zijn betrouwbaar en maken het verschil: iedere fietser kan worden voorzien van vernieuwende en hoogwaardige producten en dat wil TOKEN bewijzen. TOKEN test de producten uitgebreid in het laboratorium, maar ook in de praktijk. Zo kan het merk je verzekeren van de beste kwaliteit en voldoen de producten aan alle hoge eisen.

De belangrijkste onderdelen bij Bikester

We hebben inmiddels een uitgebreid assortiment van TOKEN producten en dat betekent dat je hier terecht kunt voor heel veel fietsonderdelen. Je kunt onder andere terecht voor complete sets zoals de TOKEN TF37 Trapas Set waarmee je crankstellen aan je PF30 of BB386 frame kunt monteren. Ook aandrijvingen, adapters en achterderailleurs kun je bij Bikester vinden. Bij alle onderdelen staat duidelijk aangegeven bij welke fietsen ze gebruikt kunnen worden, zodat je zeker weet dat je de juiste onderdelen aanschaft.

De beste fietsonderdelen van TOKEN

Bij TOKEN wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is dan ook niet voor niets een van de meest bekende merken op het gebied van fietsonderdelen. En dankzij de ruime collectie van TOKEN onderdelen bij Bikester wordt het nog makkelijker om de benodigde producten te bestellen. Zo kun jij zelf onderdelen vervangen of toevoegen en creëer je de mogelijkheid om nog betere prestaties te behalen met je fiets. Bedenk van tevoren goed wat je nodig hebt zodat je zeker weet dat je de juiste aankoop doet.