Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Terry

18 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Sorteren
Pagina 1 van
1

Terry fietszadels zijn innovatieve technologische hoogstandjes

Zadelpijn komt regelmatig voor bij lange ritten. Om zadelpijn te laten verdwijnen, kan er voor een ergonomisch zadel gekozen worden. Terry fietszadels zijn fietszadels die speciaal gemaakt om die pijn te verminderen en de ergonomie op de fiets te verhogen. Terry fietszadels vindt u bij Bikester.nl.

Comfortabele fietszadels

Terry fietszadels zijn innovatieve technologische hoogstandjes. Terry fietszadels zijn van milieuvriendelijke materialen gemaakt die voldoen aan de strenge Europe milieuregels. Dit houdt in dat Terry fietszadels niet van leer gemaakt zijn maar van Micro-fiber. Micro-fiber heeft vele voordelen ten opzichte van leer. Het is ademend, duurzaam elastisch en gemakkelijk schoon te houden. Micro-fiber is ook aanzienelijk minder vervuilend dan chroom-gelooid leer. Terry fietszadels zijn een opvallende verschijnsel op het gebied van duurzaamheid, weerbestendigheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het zadel is absoluut naadloos en heeft een ErgoFoam schuimvulling. De interne gestikte naden in het zadel zijn zachter en elastischer waardoor er drukpunten worden voorkomen op de fiets. Er zijn ook Terry Fietszadels die gevuld zijn met Gel. Er zijn tweede soorten gels; de AirCellGel en de ComfortGel. Gelzadels gecombineerd met niet ademend plastic zitten niet lekker. Echter de warmte-isolatie is hoger. Gel heeft ook goede eigenschappen in drukverdeling en impact absorptie. Terry heeft voor de fietszadels met gel het productieproces verbeterd waardoor er een semi-gel proces is ontwikkeld. De compacte gel pads hebben nu luchtkamers en kunnen direct over het schuim worden geplaatst. Hierdoor is de drukverdeling beter en kunnen schokken beter opgevangen worden tijdens het rijden. Het zadel met de gebruikte AirCellGel is zeer ergonomisch. De Terry fietszadels in de Touring catagorie zijn met ComfortGel gebruikt. Deze gel pads zijn geoptimaliseerd met BASF Cellasto De dempers zorgen voor nog meer comfort.

Fietszadels voor mannen en vrouwen

Terry fietszadel online shop De ontwikkeling van Terry fietszadels is gebaseerd op de uitkomsten van het sportgeneeskundig onderzoek aan de Duitse Sport Universiteit in Keulen. Bij Terry is ergonomie erg belangrijk. Dan zijn er nog de verschillen tussen mannen en vrouwen, met name in de zitting en de uro genitaliën die weer specifieke eisen aan het fietszadel geven. Ergonomisch gezien zijn er twee factoren van belang: De afzonderlijke stoel bot afstand en de zit positie. Hierbij wordt de structuur en de vorm van elk zadel model gecontroleerd. De ergonomie is geoptimaliseerd in het eigen Terry laboratorium. Er worden geavanceerde sensor-printing methodes gebruikt. Het zadel is de centrale sensorische interface tussen de mens en de fiets. Daarom wordt het Terry fietszadel gemaakt op basis van het 3-zone comfort principe voor nog comfortabeler fietsen. Bij het Cycling genereert het gewicht van het bovenlichaam een hoge druk in de zithoek omdat het zadel oppervlak relatief klein is. Bij teveel druk gaat men steeds verzitten. Er bestaat een zitverkleiner die de druk verlaagt maar de urogenitale zone reageert hierop met pijn, blauwe plekken en gevoelloosheid. Door het analyseren van de druk en de pijngevoeligheid in het zitvlak tijdens het toerfietsen in het Terry laboratorium is het ergonomische zadel ontwikkeld. Hierdoor is de druk van het wegdek en de druk van het bovenlichaam aanzienlijk geminimaliseerd. Fietsen op de mountainbike, op de racefiets of stadsfiets is met het Terry Fietszadel veel dynamischer. Terry Fietszadels zorgen door hun speciale anatomische vorm voor een natuurlijke zitpositieve van de zitbotjes. Er is optimale drukverdeling.
    Bikester.nl heeft nog meer fietsonderdelen die het fietsen prettig maken zoals:
  • Suspensie Fietsvorken
  • Schokdempers
  • Handvatten & Tape

Terry racefietszadels en stadsfietszadels

Er zijn verschillende soorten Terry fietszadels. Zo zijn er de Sport, Fitness en Touring fietszadels. De fietszadels zijn in verschillende zitbreedtes. De Terry Sport zijn atletische, comfortabele en ergonomische zadels. Deze Fietszadels hebben een dynamische vorm en een sportieve look. De kussen dikte en de hardheid van dit model zadel is speciaal op elkaar afgestemd. Er is zowel een Terry mannen fietszadel als een Terry vrouwen fietszadel. Deze Terry Fitness fietszadels kunnen op alle soorten fietsen gemonteerd worden zoals de Fitness Fiets en de Full Supension Mountainbike. De Terry Fitness zadel is een crossover tussen het Terry Touring en het Terry Sportzadel. De Terry Fitness fietszadels zijn matig atletisch met een gemiddelde intensiteit en dynamiek. De fietszadels zijn enigszins hellend. Het Terry Fitness zadel is van achteren breed voor de optimale drukverdeling en smal toelopend voor hoge mobiliteit. Bikester.nl heeft de Terry de Toer & ATB Zadel en de MTB Zadel beschikbaar om de beste ergonomie op de fiets te krijgen. Deze fietszadels kunnen op elke fiets gemonteerd worden. Wilt u nu eindelijk zonder pijn en ongemakken gaan fietsen? Kijk dan bij Bikester.nl voor een ergonomische fietszadel van Terry. Wanneer u de Terry Fietszadel vandaag nog besteld, dan kunt u morgen al probleemloos de eerste grote tocht maken.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes