Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Terry Fisio Climavent Gel Max Zadel Heren

ID: 1199452

Adviesprijs € 99,99
€ 79,99
- 20 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Terry Fisio Climavent Gel Max Zadel Heren

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De klassieke Fisio met nieuw ClimaVent oppervlak is zeer geschikt voor lange afstand en touring. Het open ClimaVent membraanweefsel zorgt voor een permanente luchtlaag tussen het lichaam en het zadeloppervlak - een optimaal zitklimaat is gegarandeerd. Het brede ontwerp van het zitgedeelte is ideaal voor de meer rechtopstaande zitpositie. Hier rust een groot deel van het lichaamsgewicht op de zitbeenderen. Door de speciale basisvorm van het zadel in combinatie met het 3-zonecomfortprincipe en gel-inzetstukken biedt de Fisio een goede ontlasting in de perineale en genitale zone en een zeer goede drukverdeling in het zitbeengebied.

Details

  • Afmetingen: Max
  • Voering: Comfortschuim, Comfortgel
  • Cellasto Mute
  • Houder voor QuickClick zadeltassen
Alle modellen uit de serie Terry Fisio laten zien

In het kort

Materiaal onderstel
Materiaal onderstel
Licht FeC-staal zwart

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Bikepacking, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Geslacht
Heren
Materiaal
Oppervlaktemateriaal:
synthetisch
Materiaal overtrek:
ClimaVent
Onderstel:
stalen legering
Materiaal onderstel:
Licht FeC-staal zwart
Zadel
Klemming:
patentsteun
Comfort zitoppervlak:
ja
Afvoerkanaal:
ja
Belangrijkste informatie
Suspensie:
Elastomeer
Afmetingen
belastbaarheid (max.):
140,00 kg
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1199452
EAN
4260477068804

Meningen van klanten

4.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
2
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Terry Fisio Climavent Gel Max Zadel Heren
Paperhearted Ghost
Perfect voor onderweg, maar ook voor thuis!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb vorig jaar het zadel voor mijn trekkingfiets gekregen en was vanaf het begin enthousiast (en ben dat nog steeds). Daarom heb ik hem opnieuw besteld, maar dan voor mijn hometrainer. Daar verving hij het "goede Chinese zadel" (25 euro). Aangezien ik niet per se een van de lichtste vertegenwoordigers van mijn soort (man) ben, ben ik des te enthousiaster over het zitcomfort. Langere tochten (70 tot 80 km) zijn fit en de cardio unit (1 uur) aan huis is ook geen probleem. En vooral geen dove noedels meer. jongens jullie weten wat ik bedoel. ;-) Ik vind de adviesprijs van 100 euro toch wat te hoog. Ik betaalde 80 euro voor het eerste zadel (het was oke) en ik kon niet fout gaan met het tweede aangeboden zadel voor 65 euro. Al met al een duidelijk aankoopadvies!
03.01.2022
Terry Fisio Climavent Gel Max Zadel Heren
Viktor
Gelzadel voor heren
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik was al heel lang op zoek naar een geschikt zadel en heb het hier uiteindelijk gevonden. Hoewel het aanzienlijk duurder is dan het normale China-zadel voor € 20, is het tot nu toe het geld waard.
21.05.2021
Terry Fisio Climavent Gel Max Zadel Heren
Raymond
Fijn zadel voor de zwaardere man
Ik heb een cross trail mountain bike en fiets twee tot drie keer in de week 35km in ongeveer anderhalf uur. Voor mij is dit sport om in beweging te blijven. Ik weeg 120kg dus ben geen lichtgewicht. Ik heb altijd erg veel last gehad van mijn zitvlak, waardoor het rijden na ongeveer 10km erg onaangenaam werd. Met dit zadel ervaarde ik al meteen flinke verlichting maar echt over was het nog niet. Ik heb gedurende een aantal ritten onderweg de kleine afstellingen gedaan waardoor ook het laatste beetje pijn verdween. De bovenkant van het zadel zit ongeveer op stuurhoogte en heb het zadel licht voorover gekanteld zodat de druk in het kruis heel laag is, zodat het niet na ca. 25km opspeelt. Dit past goed bij mijn fietshouding en ben erg tevreden. Als ik dan rechtop ga zitten om wat te drinken of even te strekken onder het rijden dan voelt het wat schuin voorover maar dat maakt niet uit, zodra je weer in de fietshouding zit is het weer perfect. Eindelijk een zadel die mij goed past. Ik gebruik het zadel nu ca. 4 maanden. Enige nadeel is dat het bij (zware)regen zich volzuigt met water en dan moeizaam droogt. In dergelijke gevallen moet ik de fiets in huis laten drogen omdat het in een vochtige schuur dagen kan duren voordat het weer droog is. Het is dan vervelend als je de volgende dag weer op de fiets gaat zitten je tot de ontdekking komt dat je zadel nog drijfnat is en je meteen weer een nat achterwerk hebt. Ik gebruik in de regen nu wel een zadel bedekker.
21.12.2020