Je kunt de beveiligde pagina van PayPal niet zien?

Klik hier
om te heropenen en je aankoop af te ronden

Een ogenblik geduld s.v.p. Je bestelling wordt verwerkt.

Trap, ren, zwem! - Mix het deze zomer

Tacx

18 Producten
Prijs in €
Klantenbeoordelingen
Tacx
Tacx

Tacx - De ideale trainingspartner

De producten van Tacx worden ontwikkeld uit pure passie voor de wielersport. En blijkbaar komt deze passie over, want meerdere professionele wielrenners gebruiken de Tacx fietstrainers voor hun dagelijkse trainingsessies. Het grootste voordeel van de producten van Tacx, is het feit dat ze ook bij slecht weer gebruikt kunnen worden. De jarenlange ervaring en de intensieve betrokkenheid met de wielersport brengen de benodige know-how, om premium trainingsproducten aan te kunnen bieden. De populaire Tacx fietstrainer overtuigd zowel amateurs als professionals zoals Fabian Cancellara, die zich hiermee opwarmt voor het begin van zijn races.

Sorteren
Pagina 1 van
1

Tacx online kopen - fietstrainers, rollentrainers en meer

De Nederlander Koos Tacx had één grote passie en dat was het fietsen. Het kwam dan ook niet als een verrassing, toen hij op zijn 22e besloot een fietsenwinkel te beginnen. Al snel begon hij met de productie van zijn eigen fietsonderdelen, wat in verloop van tijd uitmondde in datgene waarvoor Tacx nu wereldberoemd is: hun fietstrainers! Tegenwoordig zijn vooral de rollentrainers wijd verspreidde en veel gebruikte succes items van Tacx. Dit is ook niet verwonderlijk, omdat deze het hele jaar door kunnen worden gebruikt binnen de eigen vier wanden. Hierdoor heeft het weer geen negatieve invloed meer op je trainingsschema.
Hiernaast staat het merk Tacx ook bekend om zijn brede selectie bidon en bidonhouders. De drinksystemen van het Nederlandse merk staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en design. Een onmisbare accessoire tijdens het sporten! Tacx online shop

Blijf de hele winter fit

Een welkome aanvulling op de fietstrainers van Tacx zijn de dvd's, die het mogelijk maken om tijdens je training verschillende echte trainingsroutes af te leggen. Al fietsend in je comfortabele woning waan je je hoog in de bergen, rijd je door een mooi vlak landschap of meester je een uitdagende, heuvelachtige route. Plaats je fiets in je trainer, start de dvd en ervaar – met behulp van de sensoren - een zeer realistische workout. Tacx fietstrainers zijn ideaal voor mensen die hun training serieus nemen en tijdens de wintermaanden net zo fit willen blijven als tijdens de maanden met mooi weer. Mocht je je aangesproken voelen door wat je net hebt gelezen, dan is een Tacx trainer waarschijnlijk precies waar je naar op zoek bent. Fietstrainers van Tacx zijn onder te verdelen in twee soorten. De ‘slimme’, interactieve fietstrainers en de op zichzelf staande, zogenaamde ‘stand alone’ fietstrainers. De meest laagdrempelige trainers van Tacx zijn de klassieke fietstrainers en de rollentrainers. Deze zijn allemaal ‘stand alone’ en te gebruiken zonder stroom, computer of software.

Stand alone fietstrainers:

Perfect voor warming-ups, simpele trainingssessies en duurtrainingen. Bij enkele modellen is de weerstand met een stuurschakelaar in te stellen om de intensiviteit van je training aan te passen. Rollentrainers zijn uitermate geschikt om te werken aan je kernstabiliteit. Je moet er op een rollentrainer namelijk zelf voor zorgen dat je in balans blijft. Dit maakt trainingssessies op een rollentrainer zeer intensief en effectief.

Interactieve fietstrainers:

Deze kunnen contact maken met verschillende apps en computerapparatuur, waarmee je een zeer realistische en persoonlijke training creëert. Zo spelen de dvd's in op het persoonlijke rijgedrag en kunnen het remsysteem en stuurgedrag worden ingesteld, om een perfect op het lijf gesneden trainingssessie te bieden. Met de slimme trainers van Tacx lijkt het net alsof je buiten op de fiets aan het trainen bent!

Tacx producten koop je bij Bikester

Tacx richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en produceren van uiteenlopende fietstrainers, maar maakt tegenwoordig onder andere ook montagestandaarden, bidons, en bidonstandaarden. De productlijn van Tacx wordt steeds verder uitgebreid, om een zo compleet mogelijke en bevredigende rijervaring of training aan hun gebruikers te kunnen bieden. Een trainer van Tacx is dan ook zeker een investering waard wanneer je graag het hele jaar traint om je conditie te blijven verhogen! Kijk ook regelmatig bij onze aanbiedingen in de tacx outlet. Hier vind je producten van het merk tegen de laagste prijzen.


Heb je vragen?
Schrijf ons aan via het contactformulier of bezoek onze veelgestelde vragen pagina.
Nieuwsbrief
Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €5,-.
Er wachten exclusieve aanbiedingen en kortingsacties op je.4

VERKLARING GEGEVENSBESCHERMING
Everyday we get more people on bikes