Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Tacx NEO 2 Smart Hometrainer Special Edition

ID: 1370448

€ 1 199,00
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Tacx NEO 2 Smart Hometrainer Special Edition

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De NEO 2 Smart (Special Edition) is een premium indoor smart trainer. De uitgebreide functies geven u een realistische rijervaring zoals het rijden op een fiets buiten. De Road Feel-functie simuleert het oppervlak zoals grind, kasseien, ijzel en nog veel meer. Met de krachtige remeenheid zijn er bijna geen grenzen aan uw training - de NEO 2Smart (Special Edition) kan een maximale weerstand genereren tot 2200 watt of u kunt hellingen tot 25% laten beklimmen en dankzij de ingebouwde cadanssensor krijgt u informatie over uw pedaalslag tijdens de training. De direct drive trainer geeft u gedetailleerde gegevens over uw trainingservaring binnenshuis en kan worden bestuurd via BLUETOOTH Smart of ANT+FE-C met compatibele apps op uw smartphone, tablet, computer of een compatibel Garmin-apparaat zoals de Edge 1030 Plus.

De gebruikelijke functies van de NEO Smart zijn nog steeds beschikbaar. Zoals Road Feel, waarmee je het vibrerende gevoel van het rijden op kasseien, grind en vele andere wegdekken (in Tacx Films en Zwift) kunt ervaren. En dat opwindende gevoel van versnelling in een afdaling na het bereiken van de top van een berg, gesimuleerd met de Daalsimulatie. Net als de NEO is hij uitgerust met dynamische inertie. In tegenstelling tot de traagheid van een vliegwiel compenseert de dynamische traagheid het gewicht, de snelheid en de kantelhoek, waardoor de rijervaring aanzienlijk wordt verbeterd. Met de isoconale en isotone trainingsmodi traint u met een vaste kracht of snelheid om uw pedaalslag te verbeteren. Deze modi zijn gratis beschikbaar in de Tacx Utility App.

Deze trainer is uitgerust met dezelfde krachtige weerstandseenheid als de NEO, kan hellingen tot 25% simuleren en sprint tot 2200 watt. Wat de NEO-serie onderscheidt van andere trainers is de maximale weerstand bij het fietsen met lage snelheden, kleine versnellingen en zeer steile klimmen. Maakt realistische simulaties van heuvelklimmen mogelijk. Een van de belangrijkste voordelen is dat er geen onderhoud of kalibratie nodig is. In tegenstelling tot alle andere indoor-trainers en directe aandrijvingen zijn er geen fysieke transmissies (zoals een riem) of andere interne of externe factoren die de vermogensmeting beïnvloeden. Het meet nauwkeurig uw vermogen binnen 1% over het hele werkbereik, zodat de gegevens nauwkeurig en betrouwbaar zijn.

De NEO 2 Smart is een volledig interactieve smart trainer. Het meet de snelheid, de cadans en het vermogen en kan worden aangestuurd door Tacx en applicaties van derden. Deze trainer heeft geen externe krachtbron nodig, omdat hij energie opwekt door de beweging van de fiets. Daarom kun je overal trainen, zoals op vakantie of op een trainingskamp! Het frame laat enkele bewegingsgraden naar links en rechts toe tijdens het fietsen, zodat het de natuurlijke loop van het lichaam volgt en de rijervaring verbetert. Het frame kan eenvoudig tot een klein formaat worden opgevouwen. In opgevouwen toestand dienen de poten als handvatten voor een gemakkelijk transport. Door deze direct drive trainer te voorzien van extra asadapters kan de ascompatibiliteit aanzienlijk worden vergroot. De NEO heeft sinds productiejaar 2018 een vrijloop, waarop elke Shimano en SRAM-cassette past.

Details

  • Ascompatibiliteit: snelspanner, 130 mm / 135 mm doorgaande as, 142/148 x 12 mm
  • geschikte cassettes: Shimano en SRAM: 8- tot 11-snelheid, Campagnolo freewheel body apart verkrijgbaar
  • Virtueel vliegwiel tot 125 kg, bereikt door 32 neodymiummagneten
  • Draadloze communicatie via ANT+ FE-C , Bluetooth Smart
  • Max. Koppel: 85 Nm; max. remkracht: 250 N
  • Max. gesimuleerde gradiënt: 25 %
  • Max. Verzet: 2200 W
  • Prestatie nauwkeurigheid: < 1 %
  • Geen kalibratie nodig
  • Gewicht: 21,5 kg
Alle modellen uit de serie Tacx NEO laten zien

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Triatlon, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Model:
Directe aandrijving
Rollertrainer
Remsysteem:
Motorrem
Frame
Afmeting (L x B x H):
57,5 x 75 x 55
Levering
Levering:
Tacx NEO 2 Smart (Speciale Editie), Voorwielsteun, Montageset incl. Tacx universele snelsluiting voor racefiets en MTB, Framebevestiging voor snelspanner 130/135mm en steekas 142/148x12mm
Energievoorziening
Type stekker:
EU-stekker
Modeljaar
2021
Artikelnummer
1370448
EAN
8714895058337

Video

Meningen van klanten

5.0
7 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
7
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Tacx NEO 2 Smart Hometrainer Special Edition
Marc
Uitstekend realisme
Vertaald uit Franse Naar origineel
Ik nam deze Tacx Neo 2 na een Tacx Flux: nog meer realisme van de inspanning die heel dicht bij het gevoel van buitenuitstapjes komt.
07.04.2022
Tacx NEO 2 Smart Hometrainer Special Edition
Mitterhofer Fritz
Tacx Smart roltrainer
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Alles werkt prima
10.03.2022
Tacx NEO 2 Smart Hometrainer Special Edition
Ernst
groot ding
Vertaald uit Duitse Naar origineel
geen problemen, werkt even goed met als zonder stroom
13.01.2022