Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Suunto

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Sportieve horloge ontwerpen van Suunto

Het is altijd handig om de tijd bij je te hebben; en waarom zou je dan niet direct kiezen voor een modern en stijlvol ontwerp van Suunto? Dit Finse merk werd opgericht in 1936 en maakt sporthorloges, duikcomputers en ander meetapparatuur. Met een goed horloge van Suunto kun je ook tijdens het sporten altijd de tijd in de gaten houden. Bij Bikester vind je een uitgebreide collectie van Suunto horloges en horlogebanden.

Sporthorloge van Suunto

Exclusief outdoormerk aan de top

Suunto staat bekend als een exclusief merk als het gaat om hartslaghorloges. Het is een echt outdoormerk en staat op gelijke voet met merken als Polar en Garmin. Bij Suunto is er niet alleen nagedacht over de functionaliteit van het horloge. Ook het design speelt een grote rol en dit heeft geresulteerd in de productie van een aantal horloges met een bijzonder design. Met de horloges van Suunto kun je allerlei activiteiten ondernemen. Of je nu een hoge berg beklimt of diep in de zee duikt: jouw Suunto horloge hoeft niet af. Als het gaat in ontwerp en innovatie gooit Suunto al jaren hoge ogen bij gebruikers en concurrenten.

Ben je een sporter of heb je een actieve levensstijl? Dan kun je zeker kiezen voor de sportieve horloges van Suunto. De horloges hebben een prachtig design, maar zijn daarnaast ook ontworpen zodat ze tegen een stootje kunnen. Jij kunt bij ons terecht voor het uitkiezen van een mooi Suunto horloge van absolute topkwaliteit. Bij Suunto vind je de beste sporthorloges waarmee je altijd jouw prestaties kunt meten en verbeteren.

De beschikbare series van Suunto

Een Suunto horloge is er niet alleen om altijd de tijd te kunnen zien. Het is ook de ideale trainingspartner die je nooit in de steek laat, ook als je uren achter elkaar gaat wandelen of trainen. Daarnaast kun je met de meeste horloges ook jouw dagelijks activiteiten en herstel registreren, zodat je op basis van deze gegevens je prestaties kunt verbeteren. Daarnaast kun je met enkele modellen ook verbinden met verschillende apps waarmee je activiteiten kunt analyseren, trainingsconstructies kunt zoeken of navigatie kunt gebruiken. Bij Bikester kun je onder andere de volgende Suunto series bekijken en bestellen:

  • Suunto Ambit3
  • Suunto Spartan
  • Suunto Traverse

De uitgebreide collectie voor sporters

We helpen je graag met het vinden van het beste sporthorloge van een topmerk als Suunto. Hier vind je het Bikester aanbod van Suunto horloges, maar ook horlogebanden waar je jouw horloge aan vast kunt maken. De horloges van Suunto zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Het is aan jou om te bepalen wat je mooi vindt. Met een Suunto horloge ben je in ieder geval verzekerd van topkwaliteit en een lange batterijduur!