Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Supernova Z-Reflector 2 voor spatbord, zwart/rood

ID: 1337935

€ 9,90
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Supernova Z-Reflector 2 voor spatbord, zwart/rood (red)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Dankzij verschillende rubberen adapters die zich tegen het spatbord nestelen en de kromming perfect compenseren, is de Z-REFLEKTOR 2 geschikt voor een breed scala aan spatbordvormen. Ideaal te combineren met de Supernova achterlichten, die nu nog beter tot hun recht komen!

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Bikepacking, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Type:
Reflector
Levering
Levering:
Z-reflector voor spatborden, Inclusief smal en breed rubber en korte schroef
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1337935
EAN
4260224791115

Meningen van klanten

3.3
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Supernova Z-Reflector 2 voor spatbord, zwart/rood
Markus
Bevestiging defect!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De reflector maakt in eerste instantie een goede en waardevolle indruk. Zorgvuldig bevestigd volgens de instructies. Rijd je echter vaak op onverharde wegen, dan komt de schroef extreem snel los. Er zitten maximaal 4 tot 5 draadwindingen in de ingegoten kunststof draad. Geweldig voor de verkoper, hij zal er altijd zijn verkopen mee hebben. Heel vervelend voor de klant. De enige remedie is hete lijm of siliconen. Onvermijdelijk moet ik weer dezelfde rommel kopen omdat ik nu alleen nog maar de juiste gaten in het spatbord heb. Blijf weg en koop liever iets van hogere kwaliteit.
29.06.2022
Supernova Z-Reflector 2 voor spatbord, zwart/rood
Antonius
groot
Vertaald uit Duitse Naar origineel
groot
12.05.2022
Supernova Z-Reflector 2 voor spatbord, zwart/rood
Ilmo
Goede reflector
Vertaald uit Finse Naar origineel
Geweldige reflector voor het achterspatbord. Installatie een beetje vervelend, maar werkt goed als je de installatie-instructies volgt. Vereist twee gaten voor het spatbord, de schroef en de positioneringspen. Wordt geleverd met twee rubberen mallen voor smalle en brede spatborden die passen bij de kromming van het reflectorspatbord. De smalle werkte goed op mijn fiets, de installatie werd netjes en de reflector blijft stevig op zijn plaats. Het enige nadeel is dat de ring onder de schroef komt, die een onnodig groot gat heeft ten opzichte van de schroef, en de ring niet netjes onder de schroef past. Deze zit echter verstopt onder het spatbord, dus er is geen groot nadeel.
26.02.2022