Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Stromer ST2 Comfort Riemaandrijving, blauw

ID: 1390848

Adviesprijs € 6 590,00
€ 4 189,00
- 36 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • M | 43,2cm (27.5")
  • Choose Framemaat
    Maat berekenen
    M | 43,2cm (27.5") sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Stromer ST2 Comfort Riemaandrijving, blauw (blue)

Als gevolg van knelpunten en vertragingen in wereldwijde toeleveringsketens, is het mogelijk dat de fabrikant afzonderlijke onderdelen van de oorspronkelijke specificaties heeft vervangen door onderdelen van minstens gelijkwaardige, of zelfs hogere kwaliteit. De geleverde fiets kan in individuele gevallen dus iets afwijken van de afbeeldingen in onze shop.

Gebouwd om vooruit te gaan
De efficiënte allrounder onder de Speed Pedelecs met volledig netwerk. Krachtig, aanpasbaar, met een nieuwe riemaandrijving - waardoor hij bijzonder onderhoudsvriendelijk en duurzaam is voor prettiger woon-werkverkeer.

Rij het verschil - Ervaar het verschil.
Wat maakt reizen op een Stromer zo speciaal? Je denkt dat het verschil zit in de unieke combinatie van hoge kwaliteit, efficiëntie en slimheid. Hiervoor bundelen ze al hun expertise direct op de Stromer Campus in Oberwangen bij Bern in Zwitserland - van ontwerp en assemblage tot verkoop. Ze zijn ervan overtuigd dat grote dingen voortkomen uit vele goede ideeën. En die echte kracht van karakter wordt gekenmerkt door hoogwaardige componenten die perfect aansluiten bij jouw eisen - de beste manier om het te ervaren is door het zelf te zien!

Verbonden onderweg met Stromer OMNI connect. Pas de rijeigenschappen en het motorvermogen aan je individuele wensen aan en maak gebruik van intelligente functies zoals over-the-air updates, automatische vergrendeling, het uitwerpen van de accu zonder sleutel en drievoudige diefstalbeveiliging met GPS-lokalisatie. De gebruiksvriendelijke app en boordcomputer maken dagelijks woon-werkverkeer nog handiger - en jij en je fiets onafscheidelijk.

Stromer geeft rijplezier een vorm. Het meermaals bekroonde, geïntegreerde ontwerp combineert esthetiek en technologie tot in de perfectie: opgeruimde cockpit, boordcomputer geïntegreerd in de bovenbuis, sportief en opvallend silhouet van het frame, interne kabelgeleiding en geïntegreerde accu, bijna onzichtbare motor in de achteras. Het ontwerp van Stromer is compromisloos doordacht tot het einde - voor een sensationele wegligging en bewonderende blikken vanaf de zijkant.

Meest efficiënte aandrijving voor Speed Pedelecs. De legendarische achterwielmotor van Stromer versnelt je geruisloos, dynamisch en efficiënt tot 45 km/u. Het werkt precies waar het hoort - direct op de naaf. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van middenmotoren: Minder slijtage aan aandrijving en remmen, maar meer stuwkracht, meer dynamiek, meer veiligheid, meer actieradius, meer elegantie - en vooral: meer rijplezier.

De hoogtepunten van ST2.
Krachtige achterwielmotor met 750 W en 40 Nm

Groot bereik tot 120 km (uitbreidbaar tot 180 km)

Gedeeltelijk geïntegreerd ontwerp - componenten geïntegreerd in het silhouet en overwegend geïntegreerde kabels

Eerste Stromer-fiets met carbon riemaandrijving en 5-Gang-Nabenschaltung naafversnellingen, waardoor hij bijzonder onderhoudsarm en duurzaam is

27.5 “ banden met groot volume voor een hoge richtingsstabiliteit en veiligheid tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer op de weg

Extra demping met verende voorvork en verende zadelpen voor nog meer rijcomfort

Volledige connectiviteit met GPS-tracking, Smartlock, over-the-air updates, aanpasbare motorinstellingen, statistieken en nog veel meer.

Alle modellen uit de serie ST2 laten zien

Special Features

Bereik

Hoeveel kilometer gaat mijn accu mee?
Kan ik 50 kilometer lang rijden met een acculading, of zelfs 120? Voor iedereen die geïnteresseerd is in e-bikes, is dit belangrijke informatie. Fabrikanten proberen zo realistisch mogelijk aan te geven wat het maximale bereik is van een volledige acculading, in de praktijk hangt dit echter af van veel factoren. Naast de motor horen hier ook de energie-inhoud (400 of 500 Wh), het gebruik en de leeftijd van de accu bij. Maar ook het gewicht, je zithouding, rijstijl (startfrequentie, cadans) en het gekozen ondersteuningsniveau (Eco, Tour, Sport, Turbo) hebben een grote invloed. En niet in de laatste plaats beïnvloeden het profiel van het wegdek (hellend of vlak), de ondergrond (asfalt of ongeasfalteerd), de wind (tegenwind, rugwind) en het bandenprofiel het reële bereik. Dit maakt het uiterst moeilijk om nauwkeurige en betrouwbare informatie te verstrekken. ​

S-pedelecs

Snelle e-bikes, ook wel high speed e-bikes of s-pedelecs genoemd, zijn wettelijk geclassificeerd als bromfietsen. Ze functioneren als 'normale' e-bikes, maar waar standaard e-bikes een trapondersteuning hebben die bij 25 km/u ophoudt, kunnen s-pedelecs snelheden tot 45 km/u bereiken. Om hierop te mogen rijden moet je minstens 16 jaar oud zijn, heb je een gele bromfietskentekenplaat, een bromfietsrijbewijs (rijbewijs AM) en verzekering nodig en moet je een goedgekeurde bromfietshelm (norm ECE 22.05) of s-pedelec helm (norm NTA 8776:2016) dragen. Met een speed-pedelec mag je op een fiets-/bromfietspad of op de openbare weg rijden, maar niet op een fietspad! Deze snellere e-bikes zijn ook niet toegestaan op veel toeristische en landschappelijke wandel- of fietspaden. Waar een bord het rijden met motoren verbiedt, zijn in principe alleen fietsen en 'gewone' e-bikes toegestaan. Deze verschillen gelden ook voor bospaden, voor fietsers goedgekeurde voetgangerszones en fietsenstallingen.

In het kort

Wielmaat
Wielmaat
27.5 inch
Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
32,61 kg
Type aandrijving
Type aandrijving
Riem aangedreven naafversnelling
Remsysteem
Remsysteem
Hydraulische schijfrem
Bereik (km)
Bereik (km)
60-150

Uitrusting

Doel
Trekking, Dagelijks fietsen, Pendelen
Geslacht
Heren, Dames
Belangrijkste informatie
Type:
E-bike 45km/u (kentekenplicht)
Wielmaat:
27.5 inch
Totaal aantal versnellingen:
5
Afmetingen
Gewicht (ca.):
32,61 kg
Toegestane maximale laadgewicht:
150,00 kg
Frame
Merk demper:
Zonder schokdempers
Model:
Trapeze
Materiaal type:
Aluminium
Motor
Merk:
Stromer
Model:
Cyro Drive IG
Type:
Achterwielmotor
Vermogen:
750 Watt
Accu
Model:
Stromer BQ814
Energieniveau:
618,00 Wh
Batterij montage:
Intube accu uitneembaar
Display
Display:
OMNI-interface C
Lader
Cube Access WLS Hybrid One 400 E-mountainbike:
Stromer CR246
Bereik
Bereik (km):
60-150
Vork
Model:
Starre vork
Type:
Stromer, aluminium
Achterderailleur
Type aandrijving:
Riem aangedreven naafversnelling
Aantal versnellingen:
5
Merk:
zonder achterderailleur
Versnellingshendel
Model:
5-Speed van Sturmey Archer (243%)
Tandwiel
Model:
FSA Gossamer, Gates Tandwiel
Overbrenging blad 1:
60 tanden
Ketting
Model:
Gates
Remmen voor
Merk:
Stromer
Type:
HD922 van Tektro
Remsysteem:
Hydraulische schijfrem
Remmen achter
Merk:
Stromer
Type:
HD922 van Tektro
Remsysteem:
Hydraulische schijfrem
Remhendel
Model:
Stromer HD922 van Tektro
Stuur
Model:
Vlakke
Model:
0mm Rise, Back Sweep 15°
Materiaal:
Aluminium
Stuurpen
Model:
A-Head
Model:
90 mm lengte, +17°
Materiaal:
Aluminium
Zadel
Zadel:
Ergon ST10
Zadelpen
Model:
Patentsteun
Type:
Stromer / Custom
Materiaal:
Aluminium
Naaf voor
Model:
Alexrims
Naaf achter
Model:
Alexrims
Velgen
Model:
Stromer 27,5 x 30 door Alexrims
Materiaal:
Aluminium
Band voor
Afmetingen (inch):
27.5
Bandbreedte:
57,00 mm
Model:
Stromer E-Gridlock van Vee Tire
Band achter
Afmetingen (inch):
27.5
Bandbreedte:
57,00 mm
Model:
Stromer E-Gridlock van Vee Tire
Uitrusting
Pedalen:
Stromer Custom
Bagagedrager
Merk:
Stromer Racktime
Spatborden
Materiaal:
Aluminium
Dynamo
Model:
e-bike accuverlichting
Koplamp
Model:
Roxim Z4E Pro
Achterlamp
Model:
Roxim R3E
Energievoorziening
Type stekker:
EU-stekker
Levering
inclusief pedalen:
Ja
Modeljaar
2022
Artikelnummer
1390848
EAN
7630044661573

Meningen van klanten

5.0
1 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Stromer ST2 Comfort Riemaandrijving, grijs
Rainer
S-Pedelec, dat is leuk
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De ST2 van Stromer is goed en stevig gemaakt, de accu gaat net zo lang mee als vermeld en de Carbondrive riemaandrijving is vrijwel onderhoudsvrij en gaat veel langer mee dan een ketting. Bijzonder praktisch is dat hij geen last heeft van regenachtig weer en uitgeloogde wegen in de winter, echt sterk!
17.01.2024