Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

SRAM RED

8 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • grijs
  • zwart

Prijs

tot

Klantenbeoordelingen

  • 1
  • 1
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SRAM RED/Force/Rival Schakel/Remhendel kappen, zwart
SRAM RED/Force/Rival Schakel/Remhendel kappen, zwart
SRAM
RED/Force/Rival Schakel/Remhendel kappen, zwart
Adviesprijs € 40,99 € 22,99
- 43 %
UITVERKOOP
SRAM kettingbladbouten voor Red 2012/Red22/Force22
SRAM kettingbladbouten voor Red 2012/Red22/Force22
SRAM
kettingbladbouten voor Red 2012/Red22/Force22
Adviesprijs € 30,99 € 15,99
- 48 %
UITVERKOOP
SRAM Red Quarq Hidden Bolt Kettingblad Schroeven 5-gaats Force CX1, zwart
SRAM Red Quarq Hidden Bolt Kettingblad Schroeven 5-gaats Force CX1, zwart
SRAM
Red Quarq Hidden Bolt Kettingblad Schroeven 5-gaats Force CX1, zwart
Adviesprijs € 31,00 € 16,99
- 45 %
UITVERKOOP
SRAM RED eTap Reserveonderdelen Set voor voorderailleur
SRAM RED eTap Reserveonderdelen Set voor voorderailleur
SRAM
RED eTap Reserveonderdelen Set voor voorderailleur
Adviesprijs € 46,00 € 34,99
- 23 %
UITVERKOOP
SRAM Red HRD B2 Remhendel set Links
SRAM Red HRD B2 Remhendel set Links
SRAM
Red HRD B2 Remhendel set Links
Adviesprijs € 110,00 € 25,99
- 76 %
UITVERKOOP
SRAM RED 22 B-bouten-/Limit Schroevenset voor achterderailleur
SRAM RED 22 B-bouten-/Limit Schroevenset voor achterderailleur
SRAM
RED 22 B-bouten-/Limit Schroevenset voor achterderailleur
Adviesprijs € 37,00 € 13,99
- 62 %
UITVERKOOP
SRAM RED B2 Remhendel Behuizing Links
SRAM RED B2 Remhendel Behuizing Links
SRAM
RED B2 Remhendel Behuizing Links
Adviesprijs € 106,00 € 36,99
- 65 %
UITVERKOOP
SRAM Red 22 Fietsketting 114 schakels, 11-speed, grijs
SRAM Red 22 Fietsketting 114 schakels, 11-speed, grijs
SRAM
Red 22 Fietsketting 114 schakels, 11-speed, grijs
Adviesprijs € 51,99 € 37,99
- 26 %

SRAM RED series online

De SRAM "Red" -groep is een van de technologische hoogtepunten in het assortiment van deze fabrikant. Het gaat om een groep in drie varianten, die de lat flink verhoogd hebben in het professionele wielrennen. Het is niet voor niets dat veel professionele teams in de racefietssector, in de triatlon of de Ironman, ondertussen SRAM groepen gebruiken in plaats van Campagnolo of Shimano. De RED SRAM-groep is een van de vier subgroepen binnen het SRAM-kwartet van SRAM Red, SRAM Force, SRAM Apex en SRAM Rival. sram red fietsaccessoires

SRAM RED: nauwkeurige prestaties voor professionele eisen

Dit assortiment weerspiegelt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fietstechnologie. Degenen die ze gebruiken, verwachten technologische uitmuntendheid, die de eigen prestaties optimaal ondersteunen. Het lichtgewicht ontwerp van SRAM is onverslaanbaar vanwege het precieze schakelen en de ergonomie. De fabrikant belooft topprestaties zonder onnodig gewicht. De Red Series van SRAM bestaat uit drie varianten:

  • SRAM Red
  • SRAM Rood 22
  • SRAM Red "Black Edition"
Pas in 2012 werd de nieuwe SRAM Red-serie "22" op de markt geïntroduceerd. Het was een bewerking van de SRAM Red original serie, die nog op enkele punten overtroffen kon worden. Een groep moet de racefiets zo snel mogelijk maken, maar tegelijkertijd gemakkelijk in gebruik en ergonomisch zijn. Het moet zo min mogelijk eigen gewicht hebben, maar stil en precies werken. SRAM ontwikkelde een trimvrije groep die door de innovatieve interne "Yaw" –technologie moest overtuigen. Het liet nog twee overgangen toe - een totaal van 22 - zonder gewichtstoename. Dat is waar de naam "SRAM Red 22" vandaan komt. De fraai afgestelde SRAM Red 22 groep schakelt snel en precies in vloeiende overgangen van versnelling naar versnelling.

SRAM RED "Black Edition"

Compromisloos en absolute betrouwbaarheid kenmerken de SRAM Red "Black Edition". Met de geleverde functionaliteit kun je eenvoudig deelnemen aan de Giro of de Flanders Tour. Hendel, achterderailleur, crankstel, trapas en cassette, ketting en remmen van deze "Black Edition" voldoen aan de hoogste eisen. Het uit één stuk gesmede pignonpakket van de OG 1090-cassette alleen al wordt bij SRAM aan een verscheidenheid van complexe extra behandelingen onderworpen. Uiteindelijk maakt de SRAM RED "Black Edition" -cassette van staal en titanium indruk met zijn lage eigen gewicht en de extreme stijfheid en robuustheid van CroMolyStahl. De soepele versnellingswisselingen worden hier mogelijk gemaakt door de "OpenGlide" -technologie. De trapas van de SRAM Red "Black Edition" is gemaakt met een nieuw ontwikkelde vuilafdichting die bestand is tegen corrosie of stof. Met een aantrekkelijk uiterlijk biedt de keramische industriële trapas met gesmede schaal absolute precisie. Ook de achterderailleur van de "Black Edition" van SRAM Red maakt indruk met materialen van hoge kwaliteit, hoge prestaties en een laag gewicht. Dankzij SRAM's "Exacte activering" en geperfectioneerde interactie van alle componenten in de achterderailleur, is een eenvoudige bediening gegarandeerd. De vloeiende en precieze schakelhandelingen in het complete zendbereik van de SRAM Red "Black Edition" voldoen aan de hoogste eisen. Ook hier werden titanium en koolstof evenals keramische lagers in de katrollen gebruikt. Magnesium parallellogramarmen geven kracht zonder gewicht toe te voegen. Het geheel heeft slechts 153 gram eigengewicht.

Conclusie

Al met al kan SRAM Red in alle varianten volledig overtuigen. Voor een complete set van de SRAM 22-groep betaal je, afhankelijk van de dealer, tussen de 1300 en 1400 euro. De SRAM Red Group kan tot 1600 euro kosten. De Black Edition overtreft alle voorgaande groepen qua prijs en ligt rond de 2000 euro in het hogere prijssegment. Prijsvergelijkingen zijn hier essentieel. De algemene aanval van SRAM op zijn sterkste concurrenten, Campagnolo en Shimano, heeft al lang bewezen dat SRAM nu aan de top staat en een nieuwe wind in de scene heeft gebracht. Het tijdschrift "Roadbike" kwam in ieder geval in 2008 tot de conclusie dat de SRAM Red groepen op geen enkele manier onder doen aan de concurrentie.