Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

SRAM Force

5 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

 • grijs
 • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SRAM Force 22 aanlas met kettingvanger
SRAM Force 22 aanlas met kettingvanger
SRAM
Force 22 aanlas met kettingvanger
Adviesprijs € 60,99 € 54,99
UITVERKOOP
SRAM Force 22 Achterderailleur 11-speed korte kooi, zwart
SRAM Force 22 Achterderailleur 11-speed korte kooi, zwart
SRAM
Force 22 Achterderailleur 11-speed korte kooi, zwart
Adviesprijs € 106,99 € 96,99
UITVERKOOP
SRAM Road Force AXS Kettingblad, zwart
SRAM Road Force AXS Kettingblad, zwart
SRAM
Road Force AXS Kettingblad, zwart
Adviesprijs € 40,99 € 27,99
 • Varianten: 35T
- 31 %
UITVERKOOP
SRAM Force 1/CX1 B-bouten set voor achterderailleur
SRAM Force 1/CX1 B-bouten set voor achterderailleur
SRAM
Force 1/CX1 B-bouten set voor achterderailleur
Adviesprijs € 29,00 € 17,99
- 37 %
UITVERKOOP
SRAM Force Wide D1 DUB Crankset 43-30 Tanden
SRAM Force Wide D1 DUB Crankset 43-30 Tanden
SRAM
Force Wide D1 DUB Crankset 43-30 Tanden
Adviesprijs € 276,99 € 249,99
gratis verzending
 • Varianten: 177,5mm
UITVERKOOP

SRAM Force fietsonderdelen online

De SRAM Force geldt sinds 2007 als SRAM-topgroep. Toen werd hij vervangen door de SRAM Red. Dit betekent niet dat de SRAM Force-groepen achterop zijn geraakt. Als je kijkt naar waar de populaire SRAM Force-groepen gemonteerd worden, zijn hun technologische en prijstriomfen duidelijk. Om goede redenen zijn amateurs en professionals voorstander van deze twee SRAM-groepen. De prijs-prestatieverhouding van de SRAM Force en de relatief nieuwe Force 22 is overtuigend. sram force fietsaccessoires

Wereldwijd bekend

De producten van SRAM Force zijn gemaakt met de nieuwste innovatieve ideeën in gedachten. Dit zorgt voor kwalitatief hoogwaardige fietsonderdelen. SRAM is een wereldwijd bedrijf dat hoofdvestigingen heeft in Chicago (Verenigde Staten), Nijkerk (Nederland) en Taichung (Taiwan). SRAM leeft voor fietsen, ze willen de producten zó maken dat het hart van een fietsliefhebber sneller gaat kloppen wanneer hij een product gebruikt. De populairste producten die SRAM Force produceert zijn shifters.

Topprestaties tegen een aantrekkelijke totaalprijs

De SRAM Force prikkelt professionele en amateur-racers. Ze ontdekken de geavanceerde technologie, die ook de SRAM Red onderscheidt. Met een laag eigen gewicht, ergonomisch comfort en hoog rendement weet de SRAM Force Group zelfs vandaag nog te overtuigen. In het assortiment:

 • een SRAM Force DoubleTap shifter
 • SRAM Force WiFLi achterderailleur of optionele SRAM Force achterderailleur
 • een SRAM Force derailleur
 • een SRAM Force-crank
 • een SRAM Force trapas
 • de SRAM PG 1070-cassette
 • de SRAM PC 1071-ketting
 • en de SRAM Force remmen
Al in 2008 door het tijdschrift "Roadbike" aan een succesvolle uithoudingstest in het veld onderworpen en beoordeeld met zeer goed resultaat, heeft de Force niets van hun kwaliteiten verloren. De mogelijkheid om de SRAM Force WiFLi achterderailleur te gebruiken, breidt zijn mogelijkheden uit. Deze achterderailleur is uitgerust met veelzijdige instelmogelijkheden dankzij Exact-aandrijving. De bereikte verhouding maakt precieze versnellingsveranderingen over het gehele transmissiebereik mogelijk. Door het speciale ontwerp, genaamd de "Mid-Cage" -schakelunit, levert het perfecte prestaties. Het wordt gebruikt voor grote vertaalcassettes. De SRAM Force WiFLi achterderailleur is compatibel met de 11-32 cartridge. Met de toevoeging van de SRAM Force WiFLi achterderailleur, kun je een grotere transmissiebandbreedte bereiken en tegelijkertijd gewicht besparen door het gebruik van magnesium- en koolstofcomponenten.

SRAM Force versnelt het tempo!

Zoals de naam SRAM Force al impliceert gaat het allemaal om kracht. De producten van deze high-end series ondersteunen je in kracht. Door de kwalitatief hoogstaande versnellingsonderdelen maak je je fiets optimaal voor het verbeteren van persoonlijke records. Door de strakke afwerking van de SRAM Force versnellingsonderdelen ziet je fiets er binnen de kortste keren ultrasnel uit. De onderdelen zijn allemaal lichtgewicht en zorgen voor ergonomisch comfort. Je zult versteld staan van de mate waarin je prestaties zullen verbeteren zodra je gebruik gaat maken van deze versnellingsonderdelen. Met alle moderne, innovatieve onderdelen kun je je eigen ideale fiets samenstellen of upgraden. De SRAM Force versnellingsonderdelen mogen daar natuurlijk niet aan ontbreken.