Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

SRAM Apex

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

SRAM Apex online kopen

SRAM staat voor revolutionaire innovatie en topprestaties tijdens het wielrennen. SRAM begon in 1987 met produceren van fietsonderdelen in Chicago in Amerika. SRAM produceert verstellers voor de versnellingen, derailleurs, cassettes voor mountainbikes en kettingen. Vanaf 2006 kwam hier een hele onderdelenlijn voor racefietsen bij. Deze lijn wordt gebruikt door enkele internationaal bekende wielrenners. Hierdoor zijn ook steeds meer amateurs en gevorderde wielrenners in aanraking gekomen met SRAM Apex. Wanneer u op zoek bent naar verbetering van uw rijstijl dan zit u goed bij deze onderdelenlijn. Fietsonderdelen van SRAM Apex zijn altijd van hoogwaardig niveau. Zo begon dit bedrijf met het doel een van de beste schakelsysteem ter wereld te maken en dit lukte. Dit veranderde de wielerwereld voorgoed met de introductie van de Grip Shift. Om de innovatie te ondersteunen werd er in Schweinfurt in Duitsland een groot onderzoekscentrum gebouwd met een fabriek. ‘  SRAM Apex zwengel

SRAM APEX de top van de ijsberg

De intentie van het merk SRAM is voornamelijk zo innovatief mogelijk onderdelen produceren die de prestaties tijdens het wielrennen en mountainbiken ten goede komen. In het researchcentrum van dit merk worden dan ook elk jaar nieuwe en verbeterde onderdelen toegevoegd aan de SRAM Apex collectie. Deze onderdelen worden getest door een jong belofte team. Door deze continue verbetering en ontwikkeling staat dit merk bovenaan als het om innovatie en prestatie gaat. U heeft dan ook altijd een high tech onderdeel die aansluit op uw persoonlijke wensen op het vlak van wielrennen en mountainbiken. Uiteraard kunt u naast de prachtige onderdelenlijn SRAM Apex ook terecht voor andere merken, items en accessoires bij Bikester.

Kwaliteit van SRAM Apex voor een betaalbare prijs

SRAM Apex zorgt niet alleen voor een prima balans tijdens het fietsen, maar ook voor verbeterde prestaties als het om tijdswinst gaat. Er zijn onderdelen te vinden zoals remmen, trappers, versnellingen en kettingen binnen deze lijn van SRAM. De onderdelen zijn van verschillende afmetingen en daarom is het altijd belangrijk om te kijken welk onderdeel het beste op uw racefiets past. U kunt altijd contact opnemen met een van onze vriendelijke medewerkers als u twijfelt over de aanschaf van een onderdeel. Hierdoor kunt u in overeenstemming altijd een onderdeel uit de SRAM Apex lijn uitzoeken die bij uw persoonlijke situatie past. U zult zien dat de aanschaf een echte diepte-investering is, want u zult een stuk lekkerder op uw racefiets gaan zitten dankzij SRAM.