Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SQlab Innerbarends 411 R Carbon

ID: 1162940

Adviesprijs € 169,99
€ 85,99
- 49 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

SQlab Innerbarends 411 R Carbon

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Meer kracht. Meer comfort. Minder gewicht. 
Met andere woorden: 14 watt. Aero-positie. 39g. Het brede MTB-stuur is goed voor de controle op de motor, maar slecht voor de windbestendigheid. De nieuwe, steilere handpositie op de Innerbarends Performance vermindert de windweerstand, maar is minder geschikt voor technische paden. 

Perfect als je een keuze hebt
Meer comfort. Meer comfort wordt geboden door de ontspannen nekspieren en de veranderde stresszones van de hand. Dit is vooral merkbaar op lange afstanden en heeft uiteindelijk een positief effect op de prestaties. Meer kracht. 14 Watt besparing met slechts 39 g extra gewicht. Een intern onderzoek van SQlab heeft aangetoond dat bij een snelheid van 36 h/km de energiebesparing gemiddeld 5% was. 



Minder gewicht! 
Bij de nieuwe Innerbarends Performance wordt consequent gebruik gemaakt van de voordelen van het materiaal "carbon". De nieuwe klem is ontworpen om open te buigen en over het stuur te klikken. Zo kunnen ze op elk moment zonder veel moeite worden gemonteerd of gedemonteerd. De koolstofvezels zijn ontworpen om het stuur te omringen wanneer er aan wordt getrokken. De schroefklemming met twee beweegbare "inserts" houdt de belasting van de vezels laag. 

In het kort

Gewicht
Gewicht
40,00 g
Materiaalsoort
Materiaalsoort
Carbon

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC
Belangrijkste informatie
Toepassingsgebied:
MTB Race
Materiaalsoort:
Carbon
Klemming
Diameter:
22 mm
Afmetingen
Gewicht:
40,00 g
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1162940
EAN
4062695000426

Meningen van klanten

5.0
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SQlab Innerbarends 411 R Carbon
Peter
Mini opzetstuur
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb een heel jaar bij zijn "broer" doorgebracht. Ik vind de prijs/prestatieverhouding beter met zijn "kleine broertje". Ik had maar één reden om te veranderen: de hitte in de zomer. De aluminium binnenbanden werden zo heet dat ik ze niet eens met handschoenen kon vastpakken. De carbon binnenbanden hebben een Amorf vorm. Ze zijn niet rond en je kunt ze niet aanraken, alleen tegenaan leunen. Het geeft je ook een comfortabele en aerodynamische zithouding, maar ik mis de afgeronde vorm.
31.01.2023
SQlab Innerbarends 411 R Carbon
Tom
Bovenkant
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik rijd nu al een tijdje, nu op de nieuwe mtb de carbon. Ik wil niet zonder!
03.01.2023