Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SQlab 7OX Fabio Wibmer Handvatten

ID: 1306348

Adviesprijs € 29,99
€ 29,95
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Lengte
  • Choose Lengte
    S | 134,8mm sold out online
    M | 134,8mm sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

SQlab 7OX Fabio Wibmer Handvatten

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

SQlab-teamrijder Fabio Wibmer is niet alleen een YouTube-ster, maar vooral ook een allrounder op de motor. Of het nu gaat om creatieve trucs op de trialbike of massale trapgaten op de enduro, één ding is duidelijk: Het materiaal moet veel kunnen weerstaan. Met de nieuwe Signature Line krijgt Fabio als teamrijder niet alleen de mogelijkheid om zijn eigen producten te ontwerpen, maar ook om ze aan te passen aan zijn behoeften. Daarom heeft SQlab in samenwerking met Fabio niet alleen een MTB-lijn gecreëerd, maar ook een eigen proeflijn met hem ontwikkeld.

Het 70X handvat wordt geleverd in een zwart/goud design dat past bij de Fabio Wibmer Lijn. De zwaartekracht en de afdalingsgrip bieden maximale controle en grip op ruw terrein, zelfs in natte en modderige omstandigheden. De speciale textuur van de voor- en onderkant biedt in elke situatie optimale houvast. De klemming aan de binnenzijde verhoogt de demping en het comfort aan de buitenzijde van de hand, die bovendien wordt ondersteund door het nieuwe schokabsorberende rubbermengsel. De vezelversterkte binnenkoker zorgt voor de extra stabiliteit. De individuele grijpbreedte is bepalend voor een veilige grip in elke situatie. De afmetingen van het 7OX Fabio Wibmer handvat verschillen in diameter en vorm.

Details

  • Scope: 96,8mm (maat S) / 101,4mm (maat M)
  • Gewicht: 132g (maat S) / 155g (maat M)

In het kort

Model
Model
schroefhandvatten

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt
Functies
Eigenschappen:
Schroefslot
Belangrijkste informatie
Vorm:
Sport handvat
Model:
schroefhandvatten
Afmetingen
Lengte (mm):
134,8
Modeljaar
2024
Artikelnummer
1306348

Meningen van klanten

5.0
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SQlab 7OX Fabio Wibmer Handvatten
Michael
Sterk aanbevolen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De handvatten zijn helemaal geweldig. Ik bracht het naar mij in verband met het stuur van SQlabs 30x en sindsdien heb ik geen slaap of pijn in mijn handen gehad. op mijn dagelijkse rit naar het werk en terug een 26 km, heb ik sindsdien geen klachten meer gehad. Ook bij eerdere ritten met 60+ KM in één keer heb ik tot nu toe alleen maar goede ervaringen.
01.11.2021
SQlab 7OX Fabio Wibmer Handvatten
David
heel goed
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Goed gevoel
21.10.2021
SQlab 7OX Fabio Wibmer Handvatten
Ronny
Alles was geweldig, ...
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Had eerder SQlab-handgrepen, dus alles was geweldig.
15.10.2021