Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SQlab 710 Handvatten

ID: 860536

Adviesprijs € 34,99
€ 19,99
- 42 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

  • Choose Lengte
  • Choose Lengte
    S sold out online
    M sold out online
    L sold out online
We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

SQlab 710 Handvatten

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De combinatie van grip en comfort stond bij de ontwikkeling van de 710 voorop. Het favoriete toepassingsgebied is de comfortabel georiënteerde mountainbike of de sportieve trekkingfiets. Door de perfecte pasvorm snijden de fietshandgrepen op beide vlakken een goed figuur. De brede, uitwendige en laaggetrokken ontlastingsvleugel maakt ruimte vrij voor een veilige greep van het stuurlichaam in alle situaties. Het verhoogde uiteinde van de handgreep pakt de buitenzijde van de hand op en houdt deze op zijn plaats. De binnenzijde is hoger van niveau en stelt zo de natuurlijke positie van de hand veilig. De ulnar zenuw en de middenzenuw, evenals de handworteltunneluitgang, worden zo specifiek verlicht. De Ergobar, een golfvormige verhoging aan de voor- en onderkant, geeft de vingers grip en optimale grip aan de voor- en onderkant. Tijdens de productontwikkeling is het klemmen van buiten naar binnen verplaatst. Dit verhoogt de demping en het comfort aan de buitenkant van de hand. De handgrepen uit de SQlab-serie zijn daarom niet langer compatibel met draaigrepen. Verschillende rubbermengsels zorgen voor een perfecte grip en een hoog comfort. Bij SQlab worden alleen de best mogelijke materialen gebruikt. Dit garandeert een lange levensduur en geen kleven van het griprubber.

Details

  • Lengte / omtrek (gemeten op 1/3 van de totale lengte): 136,8 mm / 102,6 mm (S) / 139,1 mm / 103 mm (M) / 145 mm / 115,2 mm (L)
  • Gewicht: S 165g, M 180g, L 205g

In het kort

Gewicht
Gewicht
235,00 g
Model
Model
schroefhandvatten

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Trekking, Fietsreizen, Allround / Beginners, Cross
Belangrijkste informatie
Vorm:
Ergo-handgreep
Model:
schroefhandvatten
Afmetingen
Gewicht:
235,00 g
Modeljaar
2024
Artikelnummer
860536

Meningen van klanten

4.5
11 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
1
4 Sterren
1
5 Sterren
8
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SQlab 710 Handvatten
Cliff
zeer goed
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Eenvoudige montage en zeer eenvoudig aan te passen (dicht bij anderen bijlagen)! Maat L te lang gekozen voor een vrouw (handschoenmaat 9).
09.06.2022
SQlab 710 Handvatten
Hape
Tip top bedankt
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zoals altijd ben ik zeer tevreden over de prestaties van Bikester. Dank u.
28.01.2022
SQlab 710 Handvatten
Reiner Wichmann
geen vermoeidheid meer in de handen
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Na een korte acclimatisatie voel ik met de SQlab grip geen vermoeidheidsverschijnselen meer in mijn handen of polsen. De aankoop was dan ook de moeite waard.
13.10.2021