Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Wahoo Speedplay COMP Pedalen

ID: 1431687

Adviesprijs € 149,99
€ 134,99
- 10 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Wahoo Speedplay COMP Pedalen

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Het uitzonderlijke comfort en de veelzijdigheid van het SPEEDPLAY COMP racepedaal komen voort uit het vertrouwenwekkende en stabiele platform dat zowel waarde als prestaties levert kilometer na kilometer voor fietsers van alle niveaus. Nauwkeurig vastklikken, moeiteloos loslaten en tweezijdige instap met de Easy Tension Cleat zorgen voor gebruiksgemak en vertrouwen bij de rijder.

Toegang van beide kanten
De symmetrische vormfactor van de SPEEDPLAY COMP pedalen maakt een dubbelzijdige invoer mogelijk bij het inklikken. Geen geklungel meer, geen omdraaien van het pedaal; start wanneer het licht groen wordt en klik met gemak in.

Verbeterde begaanbaarheid
Het slanke profiel van het schoenplaatje en de rubberen textuur zorgen voor meer stabiliteit wanneer u met uw racefietsschoenen van de fiets stapt.

Geïntegreerd profiel
SPEEDPLAY COMP en Easy Tension Cleat zorgen voor een naadloze integratie en een slank profiel. De veilige verbinding kan de vermogensoverdracht verhogen, waardoor het gemakkelijker wordt om die hard bevochten watts te bereiken.

Onverslaanbare stapelhoogte
De allerbeste stapelhoogte van het SPEEDPLAY pedaal vermindert de hoeveelheid materiaal tussen je schoen en de as. Dit zorgt voor een stevige verbinding voor een soepelere krachtoverbrenging bij elke pedaalslag.

3-assige schoenplaat verstelbaar
De Easy Tension Cleat kan aan de onderzijde van de schoen worden geplaatst en van voor naar achter, links naar rechts en roterend worden afgesteld, waardoor een speling van 0-15 graden mogelijk is.

Geoptimaliseerde biomechanica
De 3-assige verstelbaarheid en lage stapelhoogte van het SPEEDPLAY Advanced Pedal System stellen de rijder in staat om de pasvorm op de fiets met de grootst mogelijke variabiliteit aan te passen. De lagere stapelhoogte zorgt voor een grotere krachtoverbrenging en een lagere zadelhoogte, wat resulteert in minder luchtweerstand.

Rotatie vrij zweven
SPEEDPLAY pedalen laten tot 15 graden speling toe, zodat de hiel rond het midden van het pedaal kan draaien. Dit bewegingsbereik in de voet, het onderbeen en de knie verhoogt het comfort en verbetert de trapefficiëntie.

Superieure vrijheid in bochten
Het slanke profiel van het SPEEDPLAY Advanced Pedal System maakt het mogelijk maximaal op de fiets te leunen in scherpe bochten. Trap met vertrouwen dat uw pedaal de vloer niet raakt en laat de concurrentie in het stof achter.

Incl. EASY-TENSION-Cleat
SPEEDPLAY COMP pedalen bevatten een set Easy Tension Cleats voor het meest rijdersvriendelijke, walk-on pedaalsysteem voor op de weg.

Compatibel met standaard spanschroef
Het SPEEDPLAY Advanced Pedal System is compatibel met Cross Cleats. Koop de standaard spanklem, apart verkrijgbaar, voor een strakkere verbinding.

Details

  • Stapelhoogte: 11,5 mm (3 gaatjes) 8,5 (4 gaatjes)
  • Q-Factor: 53 mm
  • Lager type: Drievoudig afgedichte cartridge- en naaldlagers
  • Laat de hoek los: Micro instelbaar van 0 ° tot 7,5 °
  • Pedaal vlotter: Verstelbaar van 0 ° tot 15 °
  • Verstelbaarheid van schoenplaatjes voor: achter: Tot 13 mm
  • Cleats links - rechts verstelbaar: Tot 8 mm

In het kort

Gewicht per paar
Gewicht per paar
232,00 g
Pedaalas
Pedaalas
CrMo
Pedaal lichaam
Pedaal lichaam
Grivory
Afmetingen (L x B)
Afmetingen (L x B)
99 x 51

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance
Belangrijkste informatie
Type:
Klikpedaal
Klikpedaal
Compatibiliteit:
Speedplay
Materiaal
Pedaalas:
CrMo
Pedaal lichaam:
Grivory
Afmetingen
Gewicht per paar:
232,00 g
Maat
Afmetingen (L x B):
99 x 51
Levering
Levering:
Linker en rechter pedaal, schoenplaat montage, schroef pakket, snelstart gids, belangrijke product informatie gids
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1431687
EAN
0850010131382

Meningen van klanten

3.5
2 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
1
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
1
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Wahoo Speedplay COMP Pedalen
Julian
Te weinig krachtoverbrenging
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Pro: Goede verwerking van de pedalen Nadelen: Materiaalkwaliteit van de schoenplaatjes, slechte drukverdeling, ingewikkelde montage. Rijd SPD op een crosser en Look op een racefiets. Al 13 jaar tevreden. Ik liet me leiden door reclame en probeerde iets nieuws. Daar heb ik jammerlijk gefaald. Ik was vooral teleurgesteld over het gevoel dat ik niet voldoende contactoppervlak had in vergelijking met de Look om echt kracht op de pedalen te zetten.
16.06.2022
Wahoo Speedplay COMP Pedalen
Heiko
alles gereden!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Kijk of Shimano? Nu heb ik de pedalen gevonden waar ik altijd van heb gedroomd. Sommige profs hebben er altijd op gereden - Speedplay - maar ik durfde het nooit te proberen. Nu op Wahoo, nam ik een kans (verdorie, ze waren ineens goedkoper). En ik ben zeer tevreden. Gemakkelijke toegang langs twee kanten - ideaal voor mij (ik weet niet waarom, maar ik ben altijd te dom geweest voor eenzijdig - daarom ben ik dol op de Crankbrother op mijn Crosser). Stabiel en voel me goed bij het uit het zadel trappen. Als ik eenmaal de moeilijkste variant heb gekozen - nu ik ervaring heb opgedaan - trakteer ik mezelf binnenkort zeker op de makkelijkere variant.
10.02.2022