Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

spanninga O-Guard XB Batterij Achterlicht, zwart

ID: 983474

Adviesprijs € 19,99
€ 13,99
- 30 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

spanninga O-Guard XB Batterij Achterlicht, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Uitstekend ontwerp en prestaties! Met zijn unieke en originele uitstraling zorgt de O-GUARD voor een hoge mate van zichtbaarheid en dus veiligheid op de weg. Het originele ontwerp van de O-GUARD maakt uw fiets uniek in het verkeer. De speciale rubberen schakelaar met het Spanninga-logo is gemakkelijk toegankelijk en aangenaam in gebruik.

Functies
Met behulp van de nieuwste LED-technologie gebruikt de O-GUARD twee weinig verbruikende LED's die een lichtopbrengst van 4 candela genereren.

Vermogen
De O-GUARD heeft een brandtijd van 50 uur en werkt met 2x AAA batterijen (bij de levering van het achterlicht inbegrepen). Het beschikt ook over een handige oplaadindicator voor de batterij en het vervangen van de batterij zonder gereedschap.

Details

  • Lichtgevende intensiteit: 4 candela's

In het kort

Stroombron
Stroombron
Accu/Batterij

Uitrusting

Doel
Trekking, Fietsreizen, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Achterlicht
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Zichtbaarheid:
500 m
Afmetingen
Gewicht:
70,00 g
Levering
Inclusief:
Batterijen
Energievoorziening
Stroombron:
Accu/Batterij
Details stroombron:
2 x AAA 1,5V
Modeljaar
2022
Artikelnummer
983474
EAN
8715117020132

Meningen van klanten

4.3
3 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
0
5 Sterren
2
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
spanninga O-Guard XB Batterij Achterlicht, zwart
Jens
Helder achterlicht
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Mooi helder achterlicht, dat ook in het donker elegant schijnt. De ronde lichtring valt erg op en past perfect bij de ronde reflector op mijn fiets die ik ooit heb vastgeschroefd. Ik ben al heel lang op zoek naar een achterlicht op batterijen voor het spatbord, maar er is bijna niets op de markt. Uiteindelijk ben ik uitgekomen op deze batterijversie, wat ook prima is. De LED heeft niet zoveel energie nodig, dus de batterijen gaan lang mee.
30.06.2022
spanninga O-Guard XB Batterij Achterlicht, zwart
Tineke
Lege batterijen
Vervanging van mijn kapotte lampje, vond het al een fijne lamp. Alleen de batterijen die erin zaten waren leeg en bijna aan het lekken. Contactpunten schoongemaakt en nieuwe batterijen doet hij het weer prima. Misschien de overige in het magazijn even checken en batterijen er uit halen?
04.03.2021
spanninga O-Guard XB Batterij Achterlicht, zwart
christine Bollez
O Guard achterlicht fiets
Zeer goede kwaliteit en van op grote afstand zeer goed zichtbaar, waardoor ik me veilig voel in het donker. Top product, echt aanrader!!
20.06.2019