Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

spanninga Axendo 60 XDASTc Dynamo Koplamp, zilver

ID: 983435

Adviesprijs € 68,99
€ 46,99
- 31 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

spanninga Axendo 60 XDASTc Dynamo Koplamp, zilver (silver)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De elegante AXENDO high-performance serie wordt gekenmerkt door een verbazingwekkend design, technologie, lichtopbrengst en verschillende energiebronnen. De AXENDO serie biedt een perfecte koplampoplossing voor elk type fiets en elke fietser. Voor stadstrainingen zijn de AXENDO voorvorklampen verkrijgbaar in een 60 lux uitvoering met een grote kijkafstand, zowel voor als opzij. Elk van deze versies heeft een elegante, contrasterende siliconen band die het een unieke touch geeft.

Functies
De dynamo-versie van de AXENDO 60 is uitgerust met (Xdas) Safe Stop-functie en brandt 4 minuten nadat de fietser is gestopt met trappen. Ideaal als u toch zichtbaar wilt zijn voor andere weggebruikers wanneer u bij een stoplicht moet stoppen. Bovendien heeft de Xdas versie een automatische sensor - het licht wordt automatisch in- en uitgeschakeld wanneer het donkerder/helderder wordt. Bovendien heeft de Axendo 60 een daglichtfunctie die gebaseerd is op de innovatieve en moderne COB LED-lichttechniek. Met deze daglichtfunctie brandt het licht ook overdag met een speciale (lagere) lichtopbrengst. Dit verhoogt de zichtbaarheid en veiligheid van de fietser enorm.

Details

  • Licht- en bewegingssensor

In het kort

Stroombron
Stroombron
Naafdynamo
Lichtsterkte
Lichtsterkte
60 Lux
Zichtveld
Zichtveld
80 m

Uitrusting

Doel
Fietsreizen, Dagelijks fietsen, Pendelen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Cross
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Voorlicht
Uitrusting:
Met reflector, Dagrijlicht
Lichtbronnen
Lichtbronnen:
LED
Lichtsterkte:
60 Lux
Zichtveld:
80 m
Afmetingen
Gewicht:
130,00 g
Energievoorziening
Stroombron:
Naafdynamo
Modeljaar
2022
Artikelnummer
983435
EAN
8715117021849

Meningen van klanten

4.0
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
1
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
0
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
spanninga Axendo 60 XDASTc Dynamo Koplamp, zilver
Hans-Josef
Teleurstellend
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Achterlicht valt steeds uit. Na meerdere keren aan- en uitzetten brandt hij weer. Blijkbaar slechtere of wiebelige schakelaars. Maar zou niet mogen gebeuren voor deze prijs. Wordt teruggestuurd en zal een ander product kiezen.
10.07.2022
spanninga Axendo 60 XDASTc Dynamo Koplamp, zilver
Mark Norbury
Groot licht. Bijna perfect.
Vertaald uit Engelse Naar origineel
Ik heb 2 van deze koplampen. Ze zijn zowat de beste die er zijn. De lichtstraal is breed, helder en nuttig. Zelfs goed genoeg om 's nachts off-road te rijden. Dit is geen verrassing, aangezien ik geloof dat het licht het resultaat is van het verkrijgen van de rechten door Spanninga om de Philips Saferide 60 te maken (maar met een automatische functie en verbetering van de montagebeugel). Het enige probleem bij het gebruik van deze lampen voor een paar jaar was dat de aan/auto/uit-schakelaar niet in de aan-stand stond, dus ik heb geen manier om hem uit te schakelen. Geen groot probleem, maar een kleine hoeveelheid extra weerstand bij daglicht. Ik denk niet dat de schakelaar bestand is tegen het afspoelen van de fiets na het wassen met een tuinslang, dus let op.
20.02.2022
spanninga Axendo 60 XDASTc Dynamo Koplamp, zilver
Eric
Mega stoere lamp
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De spanninga 60 XDAS is een absolute hit. Hij schakelt automatisch de dagrijverlichting in en detecteert zelfs hoe fel het buiten is. Als de DRL wordt ingeschakeld, wordt ook het achterlicht automatisch uitgeschakeld. Als het donker wordt en de lichten helemaal aan zijn, heb je echt goede rijverlichting. Ik kan deze lamp absoluut aanbevelen.
19.02.2021