Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Source
Source - Human Nature
Source is een wereldwijd actief Israëlisch bedrijf dat mobiele, innovatieve outdoor producten aanbiedt om het outdoor leven minder ingewikkeld te maken. Ze geven enthousiaste ontdekkingsreizigers en sporters meer vrijheid! Source zet zich in voor een zo schoon mogelijk productieproces en ondersteunt lokale sociale projecten.

SOURCE

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • oranje

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
SOURCE Storm Ventielset, oranje
SOURCE Storm Ventielset, oranje
SOURCE
Storm Ventielset, oranje
Adviesprijs € 12,00 € 7,99
- 33 %
UITVERKOOP

Altijd goede hydratatie met SOURCE

Heb je water nodig voor tijdens je lange wandelingen of hardlooptochten? Hydratatie is van groot belang en dus kun je altijd terugvallen op het unieke drinksysteem van SOURCE, een groot Israëlisch outdoormerk dat grensverleggende producten maakt op het gebied van hydratering. Ook voor andere innovatieve producten kun je bij SOURCE terecht.

SOURCE rugzak

Vooraanstaand merk van drinkrugzakken

SOURCE werd in 1989 opgericht in Israël door Yoki Gill en Daniel Benoziliyo. Het bedrijf is uitgegroeid tot een belangrijke schakel in de outdoorwereld. SOURCE heeft door de jaren heen baanbrekende producten op de markt gebracht, zoals de bekende drinksystemen. Vandaag de dag verkoopt SOURCE haar producten in meer dan 25 landen over de hele wereld. Het merk houdt zich bezig met duurzaamheid en dat is ook terug te zien in de producten.

Vandaag de dag is SOURCE nog steeds een vooraanstaand merk als het gaat om de productie van drinkrugzakken. De tassen voldoen aan alle voorwaarden en dankzij de innovatieve drinkrugzakken van SOURCE hoef je niet meer naar drinken te snakken wanneer je aan het hardlopen of fietsen bent. Een groot voordeel van SOURCE is dat de hydration packs zo goed gemaakt zijn, dat je ze altijd gemakkelijk kunt gebruiken. Je hoeft dus niet eerst de tas van je rug te halen, je flesje eruit te halen en openmaken. Dankzij het slimme systeem van SOURCE kun je tijdens het lopen, rennen en fietsen gemakkelijk en snel drinken.

De rugzak van SOURCE

De verschillende opties van SOURCE bij Bikester

Bij SOURCE kun je kiezen uit verschillende soorten systemen. Zo kun je kiezen voor de kant en klare drinkrugzakken die je tijdens je wandelingen of fietstochten gemakkelijk mee kunt nemen. Je kunt ook kiezen voor drinkgordels met of zonder draagriem. Verder kun je bij Bikester terecht voor tal van losse producten zoals drinkreservoirs, drinkslangen en andere onderdelen. Je kunt de drinkreservoirs zelf in een rugtas stoppen. Maar wanneer je het liefst in een keer alles goed geregeld wilt hebben kun je dus ook kiezen voor een complete drinkrugzak van SOURCE.

Wanneer je regelmatig lange fietstochten maakt of uitgebreid wilt gaan wandelen is een drinkrugzak van SOURCE een goede oplossing. Je kunt kiezen voor verschillende soorten rugzakken. Een van de opties is een grotere rugzak met een drinkreservoir maar daarnaast ook nog ruimte voor andere bagage. Dit is vooral ideaal voor wandelingen. Voor fietstochten heb je waarschijnlijk niet veel anders nodig dan water. In dit geval kun voor een van de drinkrugzakken kiezen met alleen een drinkreservoir en de nodige drinkslang. Met de producten van SOURCE zit je in iedere geval nooit verlegen om water. Ontdek ons aanbod van SOURCE drinkrugzakken en accessoires.