Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Sonax - De reinigingsspecialist
Het Duitse bedrijf Sonax werd al in 1950 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de wereldmarktleiders op het gebied van autoverzorgingsproducten. Ook het brede assortiment reinigings- en onderhoudsproducten voor fietsen wordt steeds populairder. Producten zoals reinigings- en onderhoudsdoeken kunnen worden gebruikt om je geliefde tweewieler tot een glans te reinigen of om bewegende onderdelen zoals tandwielen of verende vorken te smeren met speciale Sonax-olie. Sonax weet dat de fiets er met de juiste verzorging niet alleen beter uitziet, maar ook langer meegaat! Wie zijn fiets graag schoonmaakt en onderhoudt, krijgt van Sonax een echte verzorgingskracht "Made in Germany".

Sonax

0 Artikel
Op dit moment zijn er helaas geen producten in deze lijst beschikbaar.

Sonax - Middelen voor fietsonderhoud

Hoeveel verschil is er tussen een auto en een fiets? Beiden zijn gemaakt om je te vervoeren, hebben wielen, zijn gelakt, hebben bewegende onderdelen en zijn veel buiten en worden daardoor snel vies. Wat hebben auto’s en fietsen gemeen met Sonax? Sonax maakt ze weer schoon en smeert de bewegende onderdelen goed door. Zo kun je met Sonax bike cleaner je fiets grondig reinigen, of het nu gaat om je stadsfiets waar lichte aanslag van regen en opspattende modder op zit of als het gaat om je mountainbike die van boven tot onder helemaal onder de drek zit. Met Sonax bike cleaner maak je je hele fiets in een handomdraai echt schoon. Sonax Online Shop

Sonax ketting reiniger en smeermiddel

Daarnaast is het van belang dat je je ketting regelmatig goed reinigt. Hoe beter je het vuil van je ketting en tussen ke tandwielen weg haalt hoe minder slijtage en hoe soepeler je fiets zal fietsen. Met de Sonax ketting cleaner Ultra maak je eenvoudig en snel je ketting schoon.

Geniet langer van je fiets met SONAX

Ook is het belangrijk dat j eje ketting en andere bewegende onderdelen goed smeert. Net zoals bij een auto is voldoende smering bij je fiets nodig. Zonder voldoende smering lopen metalen onderdelen niet soepel over elkaar en ontstaat er slijtage en loopt alles minder soepel. Met de Sonax bike olie ben je er zeker van dat je alle onderdelen voldoende gesmeerd hebt!