Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Red Cycling Products Multi Tool Gereedschap, zwart

ID: 355815

€ 24,99 *
€ 14,99
- 40 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Red Cycling Products Multi Tool Gereedschap, zwart (black)

Zeer hoogwaardige, kleine en veelzijdige Multitool met alle relevante zeskant- en torxsleutels en schroevendraaiers, alsmede een universele kettingpons voor Shimano, Sram en KMC 6-10-speed kettingen. Een spaaksleutel die compatibel is met de meest gangbare spaken is ook geïntegreerd. Ideaal voor veeleisende racefietsers en mountainbikers, die in een zeer kleine ruimte alle nodige gereedschappen willen meenemen. Omdat deze tool zeer klein, vlak en licht is, past hij in elke zadeltas.

Details

  • H2/H2,5/H3/H4/H5/H6/H8
  • T25/T27/T30
  • PH2
  • lange sleuf 4

In het kort

Gewicht
Gewicht
89,00 g

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triatlon, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Beginnende fietsers, Zelf rijden, Pendelen, Dirt/BMX
Belangrijkste informatie
Gereedschapstype:
Mini-/Multitool
Toepassingsgebied:
Universeel
Afmetingen
Afmetingen:
6 x 3,7 x 1 cm
Gewicht:
89,00 g
Modeljaar
2023
Artikelnummer
355815
EAN
4052406113125

Meningen van klanten

4.5
13 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
4
5 Sterren
8
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Red Cycling Products Multi Tool Gereedschap, zwart
Dennis
Perfect.
Vertaald uit Zweedse Naar origineel
Gewicht 85 gram. Afmetingen 63x40x11 mm. Helaas is de zwarte coating op de gereedschapstoppen direct na gebruik los te laten. Ze zijn magnetisch, dus geen aluminium, maar lijken op staal van lage kwaliteit. Maar dit is het perfecte hulpmiddel om alles wat tijdens een rit loskomt te kunnen beveiligen. Gewoon om het voldoende te beveiligen om thuis te komen. U kunt misschien 3-4 Nm koppel genereren uit de kleine hefboomwerking die deze tool geeft, maar ik zou de tooltips niet zo veel benadrukken. Heeft een inbus van 8 mm voor mtb-pedalen en draaipunten van de achterwielophanging. Heeft zelfs de zelden gebruikte 2,5 mm inbus die nodig is op de Shimano accuhouder. Dit verving gereedschap dat 150 + 110 gram woog in mijn fietstas.
17.09.2020
Red Cycling Products Multi Tool Gereedschap, zwart
Norbert
Geweldig hulpmiddel
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer compacte en uitgebreide tool met minimaal gewicht
23.08.2019
Red Cycling Products Multi Tool Gereedschap, zwart
Lompi
Echt miniatuur
Vertaald uit Poolse Naar origineel
De sleutels zijn zo klein dat u de remblokken niet eens kunt opendraaien. Te klein om gemakkelijk te gebruiken te zijn
07.08.2019