Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SIGMA SPORT ROX 4.0 Fietscomputer incl. Stuurpenbeugel, zwart

ID: 1431552

Adviesprijs € 99,99
€ 66,99
- 33 %
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

SIGMA SPORT ROX 4.0 Fietscomputer incl. Stuurpenbeugel, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

ROX 4.0 - GPS-fietscomputer met hoogtemeting
De ROX 4.0 GPS-fietscomputer ondersteunt fietsers met zijn 30 functies en zijn gebruiksvriendelijkheid op de fietstocht, zodat zij zich op het wezenlijke kunnen concentreren: De lol van het fietsen. Het extra grote display toont betrouwbaar gegevens zoals hoogteprofiel, snelheid, afstand en trainingstijd. Navigatie-instructies en koppeling aan de e-bike en externe sensoren zijn voor de ROX 4.0 Bike Computer vanzelfsprekend. Actuele ritgegevens kunnen dankzij de gratis SIGMA RIDE app op elk moment worden gevolgd en geanalyseerd via de SIGMA RIDE app op uw smartphone.

Uitstekende weergave
Het contrastrijke display is zeer goed afleesbaar, zelfs tijdens het rijden, dankzij de diagonaal van 2,4 inch en de extra grote cijfers. Een speciale rode cirkel rechtsboven op het display heeft een gekleurde achtergrond en biedt fietsers een innovatieve en opwindende weergave van hun trainingsgegevens. In combinatie met de gratis SIGMA RIDE app voor de smartphone kunnen individuele weergaven met slechts een paar klikken worden ingesteld - er kunnen maximaal zes schermen met elk drie waarden worden geconfigureerd. De huidige snelheid en tijd worden permanent op het display weergegeven.

Klaar om te gaan op elk moment
De ROX 4.0 fietscomputer wordt in een paar stappen direct op het stuur geplaatst - zonder kabels of sensoren. Als je wilt, kun je de Rox 4.0 koppelen aan extra sensoren om snelheid, hartslag en cadans te meten. Na het inschakelen bepaalt de ROX 4.0 binnen enkele seconden de positie van de fietser met behulp van GPS en GLONASS. In combinatie met de intuïtieve drieknopsbediening kan de fietstocht onmiddellijk beginnen.

Barometrische hoogtemeting
Een echt hoogtepunt van de ROX 4.0 is de geïntegreerde luchtdruksensor. Met behulp van deze barometrische meting geeft hij fietsers op betrouwbare wijze informatie over de hoogte, bepaalt hellingen en dalingen en maakt zo een nauwkeurige registratie van de route mogelijk. Een grafisch hoogteprofiel kan ook op de ROX 4.0 worden opgeroepen. De starthoogte aan het begin van de tocht kan automatisch worden gekalibreerd via GPS of kan desgewenst handmatig worden ingesteld.

SEARCH & GO - het slimme 1-punts navigatiesysteem
Met de nieuwe "Search & Go Navigatie" kun je snel elke bestemming vinden, ingeven en ernaartoe navigeren. Voer een adres in in de SIGMA RIDE app of klik op een punt op de kaart. De route wordt berekend aan de hand van je ingestelde route-voorkeuren zoals straten, fietspaden, onverharde paden of wandelpaden). Aansluitend kan de route direct op de ROX 4.0 worden gestart of voor later in de SIGMA RIDE app worden opgeslagen. Als je de route opgeslagen hebt, kun je deze ook als GPX-bestand exporteren of delen met je vrienden.

Creëer zelf tracks of importeer tracks uit externe portals
De ROX 4.0 kan eenvoudig worden gekoppeld met de SIGMA RIDE app. Je kunt de Ride app ook gebruiken om routes te synchroniseren uit het SIGMA DATA CENTER, onze software waar je zelf routes kunt maken of importeren van externe portals zoals komoot of Strava. Naast de track-weergave krijg je ook de turn-by-turn aanwijzingen in beeld op je ROX fietscomputer. De geselecteerde track kan ook worden opgeslagen op de fietscomputer en kun je 'offline' fietsen zonder dat je perse met je smartphone verbonden moet zijn. Ook kun je de turn-by-turn middels een pijl in de Red Circle tonen waarbij deze de afstand aftelt tot de volgende afslag af door middel van gekleurde balkjes. Bovendien wordt het aantal meters tot de volgende afslag getoond.

Externe sensoren
Als je nog meer gegevens of een nog hogere nauwkeurigheid van je waarden wilt bepalen, kun je dankzij ANT+ en BLE ook externe sensoren zoals snelheids-, hart- en cadanssensoren aan de ROX 4.0 koppelen en desgewenst alle gegevens in beeld hebben.

Klaar voor E-bike
De ROX 4.0 is klaar voor de e-bike en kan gemakkelijk gekoppeld worden aan vele e-bikes. De GPS-fietscomputer maakt verbinding met het compatibele e-bikesysteem en toont het huidige ondersteuningsniveau, de batterijstatus, het licht en andere gegevens op het display of in de rode cirkel.

Handige evaluatie van gegevens
Met de SIGMA RIDE app worden trainingsgegevens via BLE van de ROX 4.0 naar de smartphone overgedragen en verzameld. De belangrijkste gegevens en statistieken kunnen duidelijk worden weergegeven met gekleurde gegevensvelden, op elk moment op de smartphone worden gelezen en gemakkelijk worden geëvalueerd.

Flexibele montage
De ROX 4.0 wordt geleverd met de conventionele GPS stuurhouder. Deze schijf wordt met kabelbinders op het stuur of de stuurpen van de fiets gemonteerd en de ROX 4.0 wordt bevestigd door hem er met een klik in te draaien.

Details

  • Houder compatibiliteit: GPS montage, Overclamp Butler
  • Geheugen tot 100h training
  • Waterdichtheid: IPX7
  • Connectiviteit: BLE, ANT+

In het kort

Werkduur
Werkduur
25,00 u
Melding diogonaal
Melding diogonaal
2,40 inch
Type
Type
kleurendisplay

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Apparaat type:
handmodel zonder kaartweergave
Afmetingen
Afmetingen (B x H x D):
44,9 x 73,6 x 18,4
Gewicht:
51,00 g
Display
Type:
kleurendisplay
Melding diogonaal:
2,40 inch
Oplossing:
59x23
Functies
Functie:
Verlichtingsfunctie, GPS-functie, Navigatie, Rijstatistieken
Kilometer functie:
Totaal aantal kilometers
Snelheidsfunctie:
Maximale snelheid, Gemiddelde snelheid, Actuele snelheid
Tijd functie:
De tijd
Aantal trainingsfuncties:
6
Hoogtemeter functie:
Actuele hoogte, stijging in %, Voortgangstabel, stijging actueel
Trapfrequentie:
Opwaardeerbaar
Trapfrequentie-functie:
Gemiddelde cadans, Maximale cadans
Overige funcites:
Actuele temperatuur, Totaal calorieënverbruik, slimme waarschuwingen
Uitrusting
Inclusief hoogtemeter:
ja
Energievoorziening
Accu type:
Lithium-Ionen accu
Stroombron:
Accu
Werkduur:
25,00 u
Levering
Inclusief:
Stuurpen houder
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1431552
EAN
4016224010608

Meningen van klanten

4.4
35 Klantenbeoordelingen
1 Ster
2
2 Sterren
1
3 Sterren
1
4 Sterren
9
5 Sterren
22
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SIGMA SPORT ROX 4.0 Fietscomputer incl. Stuurpenbeugel, zwart
Michael
Geweldig apparaat
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Gemakkelijk te gebruiken, betrouwbare opname, geweldig apparaat
07.09.2023
SIGMA SPORT ROX 4.0 Fietscomputer incl. Stuurpenbeugel, zwart
Hartmut
Top keuze!
Vertaald uit Duitse Naar origineel
De Sigma Rox maakt indruk met zijn snelle, eenvoudige bediening en kleine, niet storende display.
29.07.2023
SIGMA SPORT ROX 4.0 Fietscomputer incl. Stuurpenbeugel, zwart
Gerhard
ROX 4.0
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Zeer goede GPS-fietscomputer, perfect voor de ambitieuze hobbyrijder. Eén apparaat voor alle fietsen. Fatsoenlijke prijs-prestatieverhouding. Ik zou opnieuw kopen.
13.07.2023