Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Fietscomputer Set incl. Beugel + HR + Snelheid-/cadanssensor, zwart

ID: 1431534

Adviesprijs € 249,99
€ 199,99
- 20 %
BTW inbegrepen., gratis verzending

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Fietscomputer Set incl. Beugel + HR + Snelheid-/cadanssensor, zwart (black)

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

ROX 11.1 EVO - GPS-trainingscomputer met een breed scala aan functies
De ROX 11.1 EVO GPS-fietscomputer is de perfecte trainingspartner voor binnen- en buitentrainingen op de fiets. Met zijn talrijke functies navigeert en ondersteunt hij fietsers op betrouwbare wijze, zodat zij nog meer van de vrijheid en het plezier van het fietsen kunnen genieten. De 55 g lichte fietscomputer overtuigt door zijn compacte en moderne design en zijn eenvoudige en intuïtieve bediening. De vijf grote knoppen zijn gemakkelijk te bereiken en maken de fietscomputer supergemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. Navigatie-instructies en rijgegevens zijn zeer goed af te lezen op het 1,77 inch transmissive kleurendisplay dankzij het uitstekende contrast. In combinatie met de gratis SIGMA RIDE app kunnen de actuele ritgegevens op elk moment via de SIGMA RIDE app worden gevolgd en geanalyseerd. Met meer dan 150 functies navigeert en ondersteunt de fietscomputer sporters tijdens training en vrije tijd. De ROX 11.1 EVO levert alle gegevens betrouwbaar en in real time. Snelheid en afstand via GPS, barometrische hoogtemeting en navigatie via Track of komoot maken deel uit van de reeks functies, naast compatibiliteit met e-bikes en smart trainers. Het geïntegreerde Crash Alert waarschuwt noodcontacten via de app bij een val. Slimme meldingen informeren de bestuurder over inkomende gesprekken en berichten tijdens het rijden.

Personaliseerbare trainingsweergave
Vier van de maximaal 20 mogelijke sportprofielen zijn vooraf geïnstalleerd op de ROX 11.1 EVO. Fietsers kunnen ook hun eigen sportprofielen aanmaken en de ROX 11.1 op verschillende fietsen gebruiken. Zes verschillende trainingsweergaven met één tot zes gegevensvelden kunnen individueel worden geconfigureerd en met de SIGMA RIDE app in kleur worden geaccentueerd. Extra schermen zijn geïnstalleerd voor workout, track en navigatie via komoot. Ook voor aangesloten FE-C Smart Trainers kan een extra gegevenspagina worden opgeroepen. De afzonderlijke gegevensvelden kunnen met acht verschillende kleuren worden geaccentueerd, waardoor een beter overzicht en een nog snellere leesbaarheid van de afzonderlijke rijgegevens wordt verkregen.

Uitgebreide evaluatie van gegevens
Hoe lang, hoe snel, hoe hoog? Op de ROX 11.1 EVO kan tot 100 uur rijtijd worden opgeslagen. Ritgegevens kunnen op elk moment en in een handomdraai worden opgeroepen op de ROX 11.1 EVO, op de SIGMA RIDE app of na de training op een PC of MAC in het SIGMA DATA CENTER. Dit geeft een perfect overzicht van de opleidingswaarden en de vorderingen. Met de deelmogelijkheden van de SIGMA RIDE app kunnen sporters vrienden en teamgenoten laten delen in hun successen.

Kleurendisplay met hoog contrast
Navigatie-instructies en rijgegevens zijn zeer goed af te lezen op het 1,77-inch transmissive kleurendisplay dankzij het uitstekende contrast. Het display is permanent verlicht en past zich met behulp van de omgevingslichtsensor automatisch aan verschillende lichtomstandigheden aan. Indien nodig kan het display worden ingesteld op tien verschillende helderheidsniveaus. De gegevensvelden binnen de trainingsweergaven kunnen individueel worden ingesteld en in kleur worden gemarkeerd. Dit, in combinatie met het contrastrijke display en de grote cijfers, zorgt voor een zeer goede afleesbaarheid.

Klaar om te gaan in een mum van tijd
De ROX 11.1 EVO scoort met zijn eenvoudige en intuïtieve bediening. De vijf grote knoppen zijn gemakkelijk te bereiken en maken de fietscomputer zeer gebruiksvriendelijk, zelfs wanneer u handschoenen draagt. Fietsers vinden snel hun weg in de eenvoudige menunavigatie. Wanneer het toestel wordt opgestart, staat het onmiddellijk in de oefenmodus en kan de tour onmiddellijk beginnen. Een aparte menuknop biedt snel toegang tot instellingen en functies zoals training en tracknavigatie. De ROX 11.1 EVO geeft een geluidssignaal wanneer een bericht of oproep wordt ontvangen op de smartphone of wanneer de fietser moet afslaan.

Wegwijzer
Atleten kunnen gemakkelijk navigeren door de ROX 11.1 EVO via Track of de komoot app. Tochten kunnen in het SIGMA DATA CENTER of bij een andere leverancier worden aangemaakt en op het apparaat worden geladen. Optioneel is de ROX verbonden met de komoot app op de smartphone. De tour wordt dan gestart in de app en de smartphone kan in de broekzak blijven. De navigatieaanwijzingen worden op de ROX 11.1 EVO weergegeven. Onderweg kunnen waypoints worden ingesteld om belangrijke locaties te markeren. Aan het einde van de tocht leidt de ROX 11.1 EVO je zelfs terug naar het beginpunt - indien gewenst.

Trend Binnenfietsen
De ROX 11.1 EVO is ook een echte pro als het gaat om indoor training. De fietscomputer kan eenvoudig worden aangesloten op de Smarttrainer of de roller. De talrijke mogelijkheden van de trainingscomputer kunnen hier ten volle worden benut.

Klaar voor E-bike
De ROX 11.1 EVO is klaar voor de e-bike en kan gemakkelijk worden gekoppeld aan vele e-bikes. De fietscomputer maakt verbinding met het compatibele e-bikesysteem en geeft specifieke waarden weer, zoals actieradius, accustatus of ondersteuningsniveau.

Slimme functies
Ritgegevens kunnen worden geregistreerd met de fietscomputer en kunnen onmiddellijk worden afgelezen op het LIVE-scherm van de SIGMA RIDE app. Zogenaamde heat maps van rijgegevens in verschillende kleurvlakken geven een sneller overzicht van de prestaties en maken bijzonder opvallende waarden gemakkelijk herkenbaar.
Het ingebouwde crashalarm van de ROX 11.1 EVO detecteert zelfstandig een val en geeft de rijder 30 seconden om te bevestigen dat alles in orde is. Zo niet, dan worden vooraf geselecteerde contactpersonen voor noodgevallen automatisch via de SIGMA RIDE app per SMS geïnformeerd en worden de GPS-gegevens doorgegeven.
Slimme meldingen verbinden ook de smartphone met de ROX 11.1 EVO tijdens het rijden. Een bericht over inkomende oproepen, berichten en e-mails verschijnt automatisch op het display. Korte berichten kunnen zelfs rechtstreeks op de ROX 11.1 EVO worden gelezen. Indien gewenst kunnen geluiden of slimme meldingen natuurlijk ook worden uitgeschakeld.

Flexibele montagemogelijkheden
De ROX 11.1 EVO wordt standaard geleverd met een GPS stuurhouder. Deze schijf wordt met kabelbinders op het stuur of de stuurpen van de fiets en de ROX 11.1 gemonteerd. EVO gerepareerd door het erin te schroeven met een klik.
De Short Butler is speciaal ontwikkeld voor de ROX 11.1 EVO. Het plaatst de ROX 11.1 EVO dichter en meer gestroomlijnd bij het stuur. Hij kan in een paar stappen worden gemonteerd op sturen met een diameter van 25,4 tot 31,8 mm. Met behulp van speciale 3D rubberen pads kan de fietscomputer ook recht voor een gebogen stuur worden geplaatst.

Details

  • Houder compatibiliteit: GPS mount, Overclamp Butler, korte Butler
  • Waterdicht maken: IP67
  • Connectiviteit: BLE, ANT+
  • Tot 36 tracks op apparaat

In het kort

Werkduur
Werkduur
25,00 u
Melding diogonaal
Melding diogonaal
1,77 inch
Type
Type
kleurendisplay

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Fietsreizen, Bikepacking, Cross, Dagelijks gebruik/Woon-werkverkeer, Urban lifestyle, Dagelijks fietsen, Lifestyle / Singlespeed, Urban Sport, Pendelen
Belangrijkste informatie
Apparaat type:
handmodel zonder kaartweergave
Afmetingen
Afmetingen (B x H x D):
46,8 x 66,1 x 20,8
Gewicht:
55,00 g
Display
Type:
kleurendisplay
Melding diogonaal:
1,77 inch
Oplossing:
128x160
Functies
Functie:
Verlichtingsfunctie, Alarm, Navigatie, GPS-functie, Rijstatistieken, Noodhulpassistent
Kilometer functie:
Totaal aantal kilometers
Snelheidsfunctie:
Maximale snelheid, Gemiddelde snelheid, Actuele snelheid, Vergelijk actuele snelheid met gemiddelde snelheid
Tijd functie:
De tijd, Datum, Alarm
Aantal trainingsfuncties:
36
Hartfrequentie functie:
Hartslagmeter, Gemiddelde hartslag, Maximale hartslag, Hartslag in % van de maximale hartslag
Prestatiemeting:
Actuele Prestaties, Gemiddelde Prestatie, Maximale Prestatie
Hoogtemeter functie:
Actuele hoogte, stijging in %, gemiddelde stijging, gemiddelde helling, maximale stijging, minimale stijging, max. & min. hoogtemeter
Trapfrequentie:
bij de levering inbegrepen
Trapfrequentie-functie:
Gemiddelde cadans, Maximale cadans, Actuele cadans
Overige funcites:
Actuele temperatuur, Totaal calorieënverbruik
Uitrusting
Inclusief hoogtemeter:
ja
Energievoorziening
Accu type:
Lithium-Ionen accu
Stroombron:
Accu
Werkduur:
25,00 u
Levering
Inclusief:
Stuurpen houder, Stuurbevestiging, Snelheid / cadanssensor, Hartfrequentie meter
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1431534
EAN
4016224010349

Meningen van klanten

4.8
4 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
0
4 Sterren
1
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Fietscomputer Set incl. Beugel + HR + Snelheid-/cadanssensor, zwart
Paul
Uitstekende waarde
Vertaald uit Franse Naar origineel
Een compleet pakket voor een zeer redelijke prijs. Alle gegevens zijn duidelijk afleesbaar op het scherm en de begeleiding is eenvoudig maar voldoende. Veel mogelijke instellingen om de teller aan te passen aan persoonlijk gebruik en regelmatige updates van de fabrikant om de functies in de loop van de tijd te verbeteren. Ik raad aan !
21.11.2022
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Fietscomputer Set incl. Beugel + HR + Snelheid-/cadanssensor, wit
Andreas
Groot ding
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Bediening en montage echt 1a en een absolute aanrader voor data- en statistiekfreaks. Eén punt afgetrokken omdat de batterijen in de sensoren al bij de allereerste rit leeg waren.
17.05.2022
SIGMA SPORT ROX 11.1 Evo Fietscomputer Set incl. Beugel + HR + Snelheid-/cadanssensor, wit
Frank
Absoluut compleet pakket
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb de Rox 11.1 Evo voor de nieuwe fiets gekregen en heb al een paar tochten gereden. Verbinding met de draadloze sensoren (zonder magneten!) absoluut probleemloos en werkt zonder onderbrekingen (keuze tussen BLE of ANT+). Veel functies; Vooral de mogelijkheden voor het personaliseren van de displays, inclusief verschillende kleurkeuzes, zijn groot. Het geheel loopt heel gemakkelijk en intuïtief via de Sigma Ride APP. Ik gebruik Komoot als routeplanner en laat de Rox mij de route-informatie tonen. De tour wordt dan ook opgeslagen op Komoot. Dus ik ben helemaal opgewonden. Ik ga nu meer sensoren kopen om de Rox met een ander profiel ook op de tweede fiets te gebruiken.
26.02.2022