Fietsen Online Shop - Bikester
Ideeën voor iedereen rond het thema fietsen

Sigg

1 Artikel
Filter
Terugzetten

Kleur

  • groene
  • zwart

Prijs

tot
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Categorieën
Filter
Sorteer
Populairst Nieuwe producten Beste beoordeling Prijs aflopend Prijs oplopend Hoogste korting
Sigg Viva Kids One Bidon 500ml Kinderen, groen/zwart
Sigg Viva Kids One Bidon 500ml Kinderen, groen/zwart groen/zwart
Sigg
Viva Kids One Bidon 500ml Kinderen, groen/zwart
€ 16,99

Sigg lekvrije bidons en drinkflessen voor onderweg

Steeds meer mensen doen aan extreme sporten of gaan regelmatig een weekend BMX-en, lopen speciale wandelroutes of gaan wandklimmen. Welke sport men ook beoefent een feit is 100% zeker, men zal op een gegeven moment dorst krijgen. Dan is het niet alleen raadzaam voldoende drinken mee te hebben, maar vooral ook dat het in een zeer zekere fles zit. Want als die lekt of stuk gaat dan kan men bedrogen uitkomen. Op zo'n moment heeft men oprecht spijt dat men er onvoldoende aandacht aan besteed heeft. Iemand die goed voorbereid op pad gaat zal aan een SIGG fles denken, want die zijn 100% lekproof. Niet alleen hebben zij een mooi design, ze zijn schok- en valbestendig. Men hoeft dus niet te vrezen mocht er even iets mis gaan, de fles overleeft het wel. Zwitserse betrouwbaarheid zoals we die kennen. Men noemt een SIGG ook wel eens de "coolste drinflessen ter wereld". Met een keuze uit zo'n kleine 1000 modellen en designs is er voor iedere wel iets te vinden dat past bij wat men leuk vindt en de sport die men wil beoefenen. Voeg dat bij het feit dat ze zo goed als onbreekbaar zijn en het spreekt bijna voor zich dat iedereen, die op pad gaat om even goed uit te wonen altijd een SIGG fles mee heeft met daarin de persoonlijke toverdrank. Want wat voor de een koude thee of water is, is voor de andere een isotone drank. Wat het ook moge zijn de SIGG fles draait er zijn hand niet voor om, zorgt voor een zeker vervoer en naar gelang de soort fles voor het koud of warm houden. Wat wil een mens nog meer? Twee SIGG flessen, zodat ook de partner van al die gemakken voorzien is. Sigg Online Shop

Een andere kijk op het milieu

We gaan een tijd tegemoet waarin olie schaars zal worden. Dat zal ook te merken zijn aan producten waarvan we niet meteen beseffen dat er olie bij betrokken is, zoals de PET flessen. Op zich is dat misschien wel enigszins vervelend voor ons consumenten, maar de natuur zal er heel blij mee zijn. Het aantal weggegooide lege PET flesjes zorgt voor enorme bergen afval, onder andere in onze oceanen. Niet alleen de scheepvaart krijgt er steeds meer last van, vooral de grotere vissen raken er verward door en komen in levensgevaar. Dus zou het een hele goede zaak zijn als we het aantal PET flessen snel naar liefst nul terug brengen. Veel mensen vragen zich nu af waaruit ze dan hun drinken moeten krijgen. Voor alles is er een oplossing. Soms is die heel ingewikkeld en moeilijk. Soms redelijk makkelijk en soms ligt hij gewoon voor de hand. Men kan ook van thuis drinken meenemen in een fles, die men daarvoor heeft gekocht en die niet bedoeld is om weg te gooien. SIGG biedt flessen aan die niet alleen voor hergebruik bedoeld zijn, maar die tevens voor ieder een eigen look hebben. Als iedereen een eigen fles meeneemt en die thuis vult met het beste drinkwater ter wereld dan zullen de winkels die de kleine flessen drinkwater en zo verkopen daar minder blij mee zijn, maar zal de natuur iedereen daarvoor danken. Door bijvoorbeeld kunststof bidons te gebruiken besparen we per dag miljoenen PET flessen die in het milieu terecht komen. Alleen daarvoor is het al de moeite waard. Het extra hierbij sluit aan bij het begin van dit stuk, want de olie wordt schaars. Dus zullen PET flessen steeds duurder worden. Dat verhoogt de prijs van de drinkwaar die men verkoopt. Laten we even alles op een rijtje zetten. De eenmalige aanschaf van een SIGG fles draagt bij aan het milieu, zorgt er voor dat we minder PET flessen weggooien, draagt bij aan minder verbruik van olie en, niet onbelangrijk, zorgt er voor dat we geld besparen. Waarom nog wachten?

De ideale fles voor opgroeiende kinderen

Schoolgaande kinderen krijgen vaak van huis uit iets te drinken en te eten mee. Laten we even onder de loep nemen waar ouders mee te maken krijgen. Allereerst moet de inhoud van een fles aansluiten bij wat gezond is voor het kind. Dus geen frisdrank, maar sap of melk. Vervolgens geldt dat men normaliter geen gevulde flesjes koopt want die zijn nogal prijzig. Dus worden het al snel de goedkopere, speciaal op kinderen gerichte, pakjes met fruitsap of drinkyoghurt. De gevolgen? Kinderen leren dat men iets snel opmaakt en vervolgens het omhulsel weggooit. Hergebruik kennen ze niet. Twee, de berg afval groeit. Drie, goede grondstoffen worden gebruikt om wegwerpmateriaal te produceren. Vier, men is gebonden aan wat er in de pakjes of flesjes zit. Dus ook aan de daarin zittende suiker. Vijf, strikt genomen is het een dure aangelegenheid om elke dag een of twee pakjes mee te geven. Tot slot zes, kinderen zullen thuis ook eerder een pakje willen dan iets uit een glas. We leren de jeugd dus al heel jong hoe ze niet naar het milieu moeten kijken, hoe ze afval produceren en dat zelfgemaakt niet lekker is.

Alle voordelen op een rijtje

Laten we dit verhaal geheel opnieuw beginnen. SIGG produceert milieuvriendelijke flessen die speciaal voor kinderen zijn bedoeld en die een kinderdrinkmond hebben, zodat niet alles in een keer uit de fles komt en een kind zich kan verslikken. Deze kindvriendelijke flessen bieden de mogelijkheid om een kind een fles drinken mee te geven, waarbij we zelf de inhoud bepalen. Doordat de opdruk van de SIGG flessen cool en van deze tijd is zal een kind eerder met trots zijn of haar fles tonen, dan er voor te kiezen toch maar een pakje te vragen. We slaan daarmee meerdere spijkers op de kop. Het kind leert dat drinken van thuis lekkerder is dan uit een pakje. Ook leren we een kind dat iets wat leeg is weer schoongespoeld kan worden en kan worden hergebruikt. Daarnaast bepaalt men zelf wat de inhoud van de fles is. In ieder geval wordt daarmee het suikergehalte fors omlaag gebracht. Niet te vergeten is dat een kind op deze wijze ook voor de rest van zijn leven eerder zelf iets zal klaarmaken dan geld uit te geven aan een duur product. De SIGG fles levert dus heel wat aan positieve winst op.