Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Shimano CN-HG901 Fietsketting 11-speed inclusief kettingslot

ID: 853183

Adviesprijs € 75,99
€ 75,95
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Shimano CN-HG901 Fietsketting 11-speed inclusief kettingslot

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

Die HG901 Kette mit Kettenschloss für 11fach-Antriebe ist Shimanos Premiumkette für Dura Ace und XTR Antriebe. Zowel op landelijk terrein als op de weg, levert hij duizenden kilometers lang zijdezacht en precies gedefinieerd schakelen. Shimano heeft de premium ketting voor 11-speed aandrijvingen uitgerust met speciale asymmetrische HG-X11 buiten- en binnenlussen. Dit bevordert een bijzonder veilige geleiding van de kettingring en maakt tegelijkertijd meer schakelcomfort mogelijk dan voorheen. Het is echter van essentieel belang, om het volgende in acht te nemen tijdens de montage: De CN-HG901 heeft een vaste looprichting, waarin deze gemonteerd moet worden.
Dank Shimanos neuer Sil-Tec Beschichtung ist die HG901 Kette extrem reibungsarm und haltbar. De iets hogere aankoopprijs wordt hierdoor relatief bij elke gereden kilometer. Een echte aanbeveling voor veeleisende veelfietsers.

Dyna-Sys11
Der wahre Vorteil des 11-fach Antriebs liegt darin, dass die gesamte Übersetzungsbandbreite verfügbar ist, ohne dass der gewohnte Rhythmus aufgegeben werden muss. Dyna-Sys11 zorgt voor een optimaal ritme - zowel op vlakke ondergronden als bergop - met de "Rhythm Step" versnellingen in het meest gebruikte bereik. De aandrijfefficiëntie is een kritische prestatie-indicator voor de aandrijflijn. Dyna-Sys11 betekent meer snelheid bij dezelfde inspanning.

SIL-TEC
SIL-TEC ist Shimanos extrem reibungsarme Oberflächenbehandlung. SIL-TEC is een superieur, modern coating proces dat de systeemprestaties verbetert door het gebruik van ingebedde fluordeeltjes. SIL-TEC producten lopen soepeler en vertonen onder alle omstandigheden minder slijtage.

Richting
Die Kette CN-HG901 weist ein asymmetrisches Design auf. Daarom moet bij de montage rekening worden gehouden met de rijrichting. De speciaal gevormde nokken optimaliseren het ineengrijpen met het tandwiel en zorgen voor nog soepeler schakelen, ook bij belasting. Om gewicht te besparen hebben deze kettingen uitsparingen in de binnenste platen en holle ponspennen. Die Seite mit der Markierung ist die Außenseite.

Details

  • inclusief kettingslot

In het kort

Aantal schakels
Aantal schakels
138
Systeem compatibiliteit
Systeem compatibiliteit
11-speed

Uitrusting

Doel
Wielrennen, Cyclocross, Gravel, Endurance
Belangrijkste informatie
Type:
ketting
Ketting
Aantal schakels:
138
Systeem compatibiliteit:
11-speed
Modeljaar
2023
Artikelnummer
853183
EAN
4524667910411

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product