Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Shimano Deore BR-M6120 Remklauw PM D03S

ID: 1236282

Adviesprijs € 82,99
€ 82,95
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Shimano Deore BR-M6120 Remklauw PM D03S

De beschrijving van dit product is automatisch vertaald. Onze excuses voor eventuele fouten.

De SHIMANO DEORE M6120-remklauw biedt een soepele en betrouwbare remwerking onder alle omstandigheden. De remklauw met 4 zuigers zorgt voor meer veiligheid en controle bij steile afdalingen.


Vier zuigers
Het schijfremsysteem met een dubbele diameter remklauw en tegengesteld draaiende zuigers heeft zuigers van verschillende afmetingen aan de voor- en achterzijde. Het systeem bevat een krachtoverbrengingssysteem waarbij de remschijf wordt ingedrukt door de kleinere zuiger aan de inlaat van de remschijfhouder en ook door de sterkere, grotere zuiger aan de achterzijde. Dit voorkomt het schudden van de remschijf en vermindert het geluid aanzienlijk. De vierzuigerremklauw vergroot het contactoppervlak met de remschijf, terwijl het formaat compact blijft. De positie van de pads is exact aangepast om de druk te stabiliseren. Bovendien wordt in combinatie met de Servowave-remhendel een ongelofelijke 50% meer remkracht bereikt dan bij het vorige model. Het geavanceerde SAINT/ZEE-schijfremsysteem kan worden aangepast aan het remgedrag van de bestuurder en zorgt voor een uniforme, uitstekend controleerbare remkracht.


Eenrichtingsbloedingen
"ONE WAY BLEEDING" is ontwikkeld om snel en eenvoudig te voorkomen dat er lucht in het hydraulische systeem wordt opgesloten. We hebben het pad van de remvloeistofstroom door het hele systeem geoptimaliseerd om te voorkomen dat er zich luchtbellen in het systeem ophopen. De geleiding van de minerale olie in slechts één richting, samen met de vultrechter, maakt een schone, probleemloze ontluchting mogelijk.


Ijstechnologieën
Het verbleken van de rem bij langer onafgebroken gebruik, bijvoorbeeld bij het afdalen, heeft een nadelige invloed op het remvermogen. SHIMANO heeft remschijven en remblokken met ICE TECHNOLOGIES geïntroduceerd om een koeltechniek te creëren voor een constant hoog remvermogen. De remschijf heeft een drielaagse sandwichstructuur van roestvrij staal aan de buitenkant rond een aluminium kern. Het straalt beter warmte uit en verlaagt bijvoorbeeld een oppervlaktetemperatuur van 400 ˚C op 300˚C. Er zit ook een koelvleugel op het remblok. Het ontwerp van de schijf in combinatie met de koelribben resulteert in een langere levensduur van de remblokken, minder remgeluiden, minder fading en een lager gewicht.

Details

  • aanbevolen rotor: SM-RT64, SM-RT66, SM-RT54, SM-RT56
  • aanbevolen remkabel: SM-BH90-SS
  • Aanbevolen remhendel: BL-M6100
Alle modellen uit de serie Shimano Deore (MTB) laten zien

In het kort

Remvloeistof achter
Remvloeistof achter
Post Mount
Aantal remkolven achter
Aantal remkolven achter
4
Remtechnologie
Remtechnologie
hydraulisch

Uitrusting

Doel
MTB beginners/Toer, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Allround / Beginners, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt
Belangrijkste informatie
Uitvoering:
Achter
Remtechnologie:
hydraulisch
Remklauw
Aanwijzing:
BR-M6120
Remvloeistof achter:
Post Mount
Aantal remkolven achter:
4
Remmen
Remblok modelcompatibiliteit:
D03S Hars
Levering
Levering:
1x remklauw voor voor- of achterwaarts gebruik
Modeljaar
2023
Artikelnummer
1236282
EAN
4550170615734

Meningen van klanten

Geef je mening. Beoordeel als eerste dit product