Fietsen Online Shop - Bikester
Magazijnopruiming – kortingen tot 80%1
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996
Tijdelijk kunnen er beperkingen zijn voor klachten en vertragingen bij terugbetalingen. We werken eraan om je de diensten zoals gewoonlijk aan te kunnen bieden.
Unfortunately the desired product is currently sold out

Serious Superlite 14" Kinderen, groen

ID: 870242

not available
BTW inbegrepen. plus Verzendkosten

Ik wil graag gecontacteerd worden, als het artikel weer beschikbaar is.

We slaan je aanvraag 3 maanden op. Als het artikel in deze weer periode beschikbaar is, nemen we contact met je op.
KOSTELOOS RETOURNEREN
Gratis Levering vanaf €996

Productomschrijving

Serious Superlite 14" Kinderen, groen (apple green matte)

Every child can learn to ride a bike from a young age. For children who are over one metre tall, we recommend a 14 inch bike like the Serious Superlite.

Not only does the Superlite look great, it’s also equipped with streamlined essentials so that little ones can fully focus on riding. The chain guard also prevents unnecessary contact with the chain.

Rim brakes on the front and rear wheel, as well as child-friendly adjustable brake levers, bring the bike to a quick stop whenever needed. Profiled tyres allow safe riding over meadows and forest roads – so young ones quickly learn to ride a bike and have a lot of fun doing so.

In het kort

Gewicht (ca.)
Gewicht (ca.)
5.89 kg
Remsysteem
Remsysteem
Velgrem
inclusief pedalen
inclusief pedalen
Ja
Aanbevolen leeftijd
Aanbevolen leeftijd
3-5

Uitrusting

Doel
Beginnende fietsers
Geslacht
Kinderen
Belangrijkste informatie
Aanbevolen leeftijd:
3-5
Wielmaat:
14''
Type:
Geen e-bike
Afmetingen
Gewicht (ca.):
5.89 kg
Levering
inclusief pedalen:
Ja
Frame
Materiaal type:
Aluminium
Vork
Model:
Starre Vork
Achterderailleur
Aantal versnellingen:
1
Aandrijving
Aandrijfeenheid:
4-kantige aandrijving, Kogelgelagerd
Remmen voor
Remsysteem:
Velgrem
Remmen achter
Remsysteem:
Velgrem
Remhendel
Type:
Kindvriendelijk, instelbaar
Stuur
Type:
Kindvriendelijk veiligheidsstuur
Handvaten:
Velo VLG-902
Stuurpen
Type:
Zonder vulling
Zadel
Zadel:
Selle Royal
Naaf voor
Type:
KT-A8QF
Naaf achter
Type:
KT-A13R
Band voor
Breedte:
1.5 inch
Band achter
Afmetingen (inch):
14
Breedte:
1.5 inch
Uitrusting
Pedalen:
Fasten NW-450
Modeljaar
2019
Artikelnummer
870242
EAN
4052406257867

Meningen van klanten

4.4
5 Klantenbeoordelingen
1 Ster
0
2 Sterren
0
3 Sterren
1
4 Sterren
1
5 Sterren
3
Wij voeren geen afzonderlijke controles van klantenbeoordelingen uit, om er zeker van te zijn dat deze van daadwerkelijke consumenten afkomstig zijn. Alle bezoekers van onze website kunnen beoordelingen over onze producten indienen en dit is niet gekoppeld aan een klantenaccount of een registratie vooraf op onze website. Wij gebruiken een geautomatiseerd woordfilter om beledigende, racistische of promotionele beoordelingen in een vroeg stadium te vermijden. Hiernaast worden binnenkomende beoordelingen handmatig doorgenomen en de inhoud ervan gecontroleerd op logische tegenstrijdigheden en andere opvallende kenmerken.
Verwijder alle filters
Serious Superlite 14" Kinderen, groen
Maike
Zeer lichte fiets van hoge kwaliteit
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Onze 4-jarige dochter, die vrij klein is voor haar leeftijd, was de eerste "echte" fiets die haar verjaardag kreeg. Ze kan goed overweg met de fiets, kan hem ook gemakkelijk optillen en omdraaien als hij te krap is om in een hoek te draaien. Tot dusver lijkt de kwaliteit ons erg goed, onze dochter houdt van de stoere groene verf! Alleen de Chainrunner (de flexibele slang met sleuven die op de ketting zit) vertrok al na de tweede rit. En een stand zou wenselijk zijn.
16.04.2020
Serious Superlite 14" Kinderen, rood
Herr W.
Goede prijs / prestatie verhouding, schroeven nodig
Vertaald uit Duitse Naar origineel
Ik heb de fiets hier gekocht voor iets minder dan € 190. Daar biedt het veel voor. Laag gewicht, doordachte componenten. Ik moest echter iets doen om een goed resultaat te krijgen: -De stuurhouder was scheef en de balhoofdlading was te hoog, dus de besturing was wat stijf. -Het remblok rechts achter was een beetje scheef waardoor het wiel lichtjes wreef -De voorremmen trokken vrij asymmetrisch, zodat symmetrie door de stelschroeven niet mogelijk was - ik moest de rechter veer in een ander gat hangen en; toen werkte de aanpassing. -De kettingrunner (de flexibele slang met sleuven die op de ketting zit) wordt opengebogen door het gebruik van een brede ketting (1/8 ") zodat deze vast komt te zitten aan de broekbeschermer van het kettingblad en de aandrijving stijf wordt. Ik moest de kettingrunner gebruiken De brede ketting is alleen nodig omdat het achtertandwiel te breed is voor een ketting met 3/32 "inwendige afmetingen. -De pedalen waren erg voorgeladen zodat de pedalen meer weerstand toonden. Het is misschien beter in gebruik, maar ik heb het van tevoren aangepast om slijtage te verminderen. Het laatste punt is het enige werk waarvan ik denk dat het geen normale slijtage is. Al het andere kan goed worden gedaan door matig getalenteerde schroevendraaiers. Ik vind de fiets erg leuk en ik zou hem opnieuw kopen.
24.03.2020
Serious Superlite 14" Kinderen, groen
Mamie Marie-Laure
PERFECT
Vertaald uit Franse Naar origineel
Een fiets die de naam, kwaliteit van materialen, lichtheid waardig is (erg belangrijk voor een kind van deze leeftijd). Noa en Mamie zijn erg blij.
09.01.2020